رشته های تحصیلی کاردانش - نسخهی قابل چاپ +- تالار گفتگوی کیش تک/ kishtech forum (http://forum.kishtech.ir) +-- انجمن: پردیس فناوری کیش (http://forum.kishtech.ir/forumdisplay.php?fid=1) +--- انجمن: کافه کتاب (http://forum.kishtech.ir/forumdisplay.php?fid=65) +--- موضوع: رشته های تحصیلی کاردانش (/showthread.php?tid=42559) |
رشته های تحصیلی کاردانش - edumoshaver - 08-07-2020 نحوه ادامه تحصیل در رشته های تحصیلی کاردانش
کلیه دانش آموزان علاقمند به تحصیل در رشته های تحصیلی کاردانش بعد از گذراندن پایه نهم تحصیلی و در صورت داشتن شرایط ضروری می توانند اقدامات لازم را جهت ادامه تحصیل در رشته های کاردانش انجام دهند.
این افراد پس از گذراندن دوره دو ساله تحصیل در این دوره مؤفق به کسب مدرک دیپلم می شوند.
مزایای تحصیل در رشته های تحصیلی کاردانش چیست؟
تحصیل در انواع رشته های کاردانش با مزایای زیادی برای فرد متقاضی همراه است. از آن جایی که فرد در طول دوران دبیرستان و تحصیل در این قبیل از رشته ها می تواند تجربه آشنایی با مهارتی خاص را داشته باشد و البته مدرکی متناسب با این مهارت را نیز دریافت می کند می تواند از آن در هر جایی استفاده کند.
بعلاوه، فرد گواهی نامه کارورزی و گواهی [font=Helvetica]مهارت شغلی[/font] را نیز با تحصیل در زیر شاخه های رشته کاردانش با چه مزایا و نقاط مثبتی برای داشن آموز همراه است.
چه تفاوتی بین کاردانش و فنی حرفه ای وجود دارد؟
شاید در مسیر انتخاب رشته این سؤال برای شما به عنوان دانش آموز مطرح شود که آیا تفاوتی بین رشته های تحصیلی کاردانش با رشته های فنی حرفه ای وجود دارد؟
در این بخش، باید عرض کنیم که بله. تفاوت هایی بین رشته های این دو گروه دیده می شود که در ادامه به آن ها اشاره می کنیم.
نخستین تفاوت زیر شاخه های رشته کاردانش با [font=Helvetica]رشته های فنی حرفه ای[/font] در رابطه با بازار کار آن است.
واقعیتش را بخواهید دانش آموختگان رشته های تحصیلی کاردانش در مقایسه با فارغ التحصیلان رشته های فنی حرفه ای زودتر وارد بازار کار می شوند.
این موضوع از آنروست که دانش آموزان گروه کاردانش مهارتی را به شکل عملی فرا می گیرند و بعد از دریافت مدرک دیپلم امکان اشتغال را دارند.
اما دانش آموزان گروه فنی حرفه ای با اخذ دیپلم و در پایان مقطع کاردانی در این رشته ها امکان ورود به بازار کار به عنوان تکنسین را دارند.
دومین تفاوت به تعداد دروس عملی مربوط می شود که در شاخه کاردانش بیشتر است.
تفاوت دیگر و در واقع آخرین تفاوت بین رشته های تحصیلی کاردانش با رشته های فنی حرفه ای در مشکل تر بودن [font=Helvetica]دروس فنی حرفه ای[/font] در قیاس با دروس زیر شاخه های رشته کاردانش است.
دروس شاخه کاردانش اکثراً درس های عملی هستند.
آیا زیرشاخه های رشته کاردانش را می شناسید؟
هدف اصلی از ایجاد و راه اندازی رشته کاردانش یاد دادن مهارت ها و فنونی به دانش آموزان علاقمند است که جهت تقویت پرورش و هدایت استعدادهای آنان انجام می شود.
زیر شاخه های رشته کاردانش در سه گروه هنر، خدمات و کشاورزی و صنعت قرار می گیرند. هر یک از زیر شاخه های رشته کاردانش خود چندین رشته تحصیلی را شامل می شوند.
در ادامه شماری از [font=Helvetica]رشته های تحصیلی[/font] کاردانش گنجانده شده در هر کدام از این زیر شاخه ها را خدمت شما معرفی می کنیم.
رشته های موجود در شاخه کشاورزی و خدمات
فرآوری آبزیان و تولید کنسرو دریانوردی صیادی تولید فرآورده های گوشتی بورس و اوراق بهادار پرورش میوه های هسته دار راهنمای گردشگری مرغداری صنعتی پرورش زنبور عسل و کرم ابریشم حسابداری مالی کشت و کار مکانیزه پرورش پرندگان زینتی هتلداری هوانوردی پرورش میگو رشته های موجود در شاخه صنعت
الکترونیک صنعتی تعمیر لوازم خانگی برقی نساجی عمومی جوشکاری گاز محافظ نقشه کشی ساختمان کابینت سازی چوبی ماشین های الکتریکی مبل سازی مدرن آبکاری فلزات مکانیک صنایع اتوماسیون صنعتی پلاستیک کار رشته های تحصیلی کاردانش (زیر شاخه هنر)
طراحی و نقاشی فرش نوازندگی ساز ایرانی خاتم سازی خیاطی لباس زنانه معرفی کاشی تولید محتوا و انیمیشن گرافیک رایانه ای عکاسی دستیاری طراحی لباس سفالگری هنر آیینه کاری منبت کاری طراحی طلا و جواهر ساز سازی ( سه تار و ساز ضربی) |