تالار گفتگوی کیش تک/ kishtech forum
مشاوره برای ازدواج موفق - نسخه‌ی قابل چاپ

+- تالار گفتگوی کیش تک/ kishtech forum (http://forum.kishtech.ir)
+-- انجمن: پردیس فناوری کیش (http://forum.kishtech.ir/forumdisplay.php?fid=1)
+--- انجمن: مجموعه مشاوره روانشناسی، تحصیلی و مددکاری (http://forum.kishtech.ir/forumdisplay.php?fid=110)
+--- موضوع: مشاوره برای ازدواج موفق (/showthread.php?tid=39668)

مشاوره برای ازدواج موفق - clinicroya - 18-02-2020

مشاوره ازدواج
مشاوره ازدواج از ارزشی بسیار بالابرخوردار است و افرادی که در زمینه ی موفقیت های خود قصد دارند به پیشرفت و رشد دست یابند باید حتما موفقیت های گسترده ای را تجربه نمایند یک خانواده و کانون خانوادگی ار ارزش بسیار بالایی برخوردار است به همین منظور است که با توجه به نوع نیاز و خواسته ی عزیزان کلینیک روانشناسی رویا بهترین و با ارزش ترین مشاوره ها را در اختیار شما عزیزان قرار میدهد.
هزینه مشاوره ازدواج
مشاوره ازدواج در چند جلسه میتواند بهترین و با ارزش ترین تجربه ها را در اختیار شما عزیزان قرار دهد تا بتوانید موفقیت های گسترده ای را در طول زندگی خود تجربه نمایید.
مزایای مشاوره ازدواج این است که شما کانون خانوادگی خوبی را تجربه خواهید کردو موفقیت های بیشماری را تجربه خواهید نمود و این امکان برای شما فراهم خواهد شد که بتوانید موفقیت های زندگی را تجربه نمایید و آرامش خانوادگی خود را بالا ببرید یک ازدواج موفق میتواند به شما این امکان را دهد تا با اطمینان خاطر بیشتری زندگی خود را اداره نمایید.و راه های درست را برای بهبود شرایط خانواده ی خود فراهم آورید.
مراجعه به مشاوره ازدواج را از یاد نبرید و در اولین فرصت برای آشنایی و برخورداری از موفقیت های بیشتر و کسب راه ها و آموزش های لازم برای داشتن یک زندگی مشترک به مشاوره ازدواج مراجعه نمایید.
روانشناسی

مشاوره و روان درمانی
توسط متخصصان و روانشناسان علوم رفتاری
54 55 26 32
64 55 26 32
80 90 049 0901
86 86 121 0901
کرج،چهار راه طالقانی ،جنب اداره پست ،ساختمان امید ،طبقه چهارم ، واحد 402

RE: مشاوره برای ازدواج موفق - farafekr - 20-02-2020

[font=iranyekan, sans-serif]آیا شما هم در روابط عاطفی این شرایط را تجربه کرده اید؟[/font]
[list]
[*]وارد هر رابطه ای میشم اولش همه چیز خوبه، طرف کلی دوستم داره، عاشقم میشه، اما بعد یکدفعه میذاره و میره.

[*]فقط کسایی به من علاقه مند می شوند که من هیچ احساسی بهشون ندارم. کسایی هم که من بهشون علاقه مند  می شم به من علاقه ای ندارند و هرچقدر بیشتر تلاش می کنم بهشون نزدیک بشم بیشتر از من فاصله می گیرند.

[*]تو رابطه هام به طرف مقابلم خیلی محبت کردم، اما در عین ناباوری هرچقدر من بیشتر محبت می کردم اونها بیشتر از من دور می شدند. نمیدونم واقعا ایراد از منه یا اونها.

[*]زمانی که به همسرم زنگ میزنم و جواب نمیده حسابی بهم می ریزم، انواع و اقسام فکرها میاد تو سرم، همیشه حس می کنم میخواد منو بذاره و بره و من تنها بمونم.

[*]وقتی به رابطه های گذشته نگاه می کنم می بینم همیشه جذب آدم هایی می شدم که هنوز درگیر رابطه های قبلی شون بودند. یک بار با یک مرد زن دار دوست شدم، یکدفعه هم با آقایی که ظاهرا رابطه ش با نامزدش تموم شده بود ولی هنوز باهم بودند، ارتباط داشتم. کلا جذب روابطی میشم که توش رقیب داشته باشم.

[*]همیشه فکر می کنم رابطه هرچقدر هم خوب و عالی باشه بالاخره تموم میشه و طرفم منو رها می کنه و میره. یا ترکم می کنه یا میذاره میره با یک نفر دیگه. مطمئنم، طاقت این رها شدن و تنهایی رو ندارم.

[*]همیشه با آدم هایی وارد رابطه شدم که وقت کافی برای من نداشتند.

[*]خجالت می کشم بگم، ولی باور کنید هرچقدر بیشتر طرفم بهم بی توجهی می کنه من حس می کنم جذاب تره، و بیشتر جذبش میشم. خودم هم نمیدونم دقیقا جذب چی میشم. فقط میدونم هر دفعه که بهم میگه میخواد ترکم کنه تبدیل میشه به جذاب ترین آدم دنیا واسم و حاضرم هرکاری کنم که ترکم نکنه.
اینها تنها بخشی از شرایط آزاردهنده ای هستند که در بعضی روابط عاطفی تجربه می شود.اگر حتی یک مورد از الگوهای بالا را تجربه کردید مطمئن باشید دوره تله های روابط عاطفی درست به دست شما رسیده تا تغییر چشم گیری در روابط عاطفی و زندگی شما ایجاد کند.
[/list]

RE: مشاوره برای ازدواج موفق - farafekr - 22-02-2020

[font=iranyekan, sans-serif]تله های روانی[/font]
تله های روانی مانند موجودات زنده اند.
مهمترین هدف یک موجود زنده چیست؟ بله، حفظ حیات و زنده ماندن!
تله های روانی هم مانند یک موجود زنده، تمام تلاش خود را برای حفظ بقای شان می کنند. [font=iranyekan, sans-serif]تله های زندگی
 برای بقا باید تغذیه کنند. اما خوراک تله ها چیست؟[/font]
خوراک تله دقیقا همان احساساتی است که در کودکی به او القا شده است! پس تله برای حفظ بقا، تمام تلاش خود را می کند تا دوباره همان احساسات را در شما ایجاد کند. احساساتی مانند حس بی ارزشی، بی لیاقتی، تنهایی، [font=iranyekan, sans-serif]طرد شدن و رهاشدگی که هر یک از آنها نام یکی از تله ها است.
می دانیم که تله در ناخودآگاه شما زندگی می کند و به تمام افکار و احساسات شما دسترسی دارد. پس اگر غفلت کنید، می تواند با کنترل احساسات و افکارتان، هویت و موقعیت اجتماعی، سلامتی و ارتباطات شما را شدیداً تحت تاثیر قرار دهد و به آنها آسیب بزند.[/font]

[تصویر:  sulking-bunny-kid.png]
[font=iranyekan, sans-serif]
[font=Iransans][font=Iransans]آیا تله های روانی، همیشه آسیب رسان هستند؟[/font]

در حقیقت، تله از همان ابتدا آسیب رسان نبوده است! بلکه در کودکی برای محافظت از ما در مقابل شرایط نامطلوب به وجود آمده بود؛ وسیله ای برای کمک به سازگاری بهتر با محیط اطرافمان و با کمتربن آسیب.
مثلا شاید در کودکی قهر کردن روش خوبی برای محافظت از خودت در برابر خشم پدر و مادر بود. ولی این عکس العمل ها در بزرگسالی بی فایده است. به طور مثال اگر روزی رئیسم از دست من عصبانی شود، آیا می توانم با قهر کردن جوابش را بدهم؟![/font][/font]

[font=iranyekan, sans-serif]اگر هربار که در روابطمان مشکلی پیش آمد، قهر کنیم و طرف مقابل خود را طرد کنیم، هرگز نمی توانیم رابطه سالمی ایجاد کنیم.
بنابراین این برخورد فقط مختص همان زمان بود و تله، آن را برای همان زمان طراحی کرده بود. اما تله بر ناخودآگاه ما  احاطه دارد و می تواند خیلی راحت کنترل رفتار هایمان را بدست گیرد. این مسئه در دوره غیرحضوری تله های روابط عاطفی به طور کامل بررسی شده و راه های نجات از تله های روانی مانند تله رهاشدگی را بیان می کند.
[/font]

RE: مشاوره برای ازدواج موفق - farafekr - 23-02-2020

آیا من هم به تله رهاشدگی مبتلا هستم؟
[font=iranyekan, sans-serif]تله رهاشدگی به چه معناست؟[/font]
تله رهاشدگی یعنی ترس از ترک شدن؛ ترس از ترک شدن توسط هر آنکه برایتان با ارزش است.
گاهی علّت وحشت داشتن از شروع روابط عاطفی نیز همین است؛ زیرا فکر می کنید که به زودی رابطه خود از دست خواهید داد.
ریشه ترس از تنهایی کجاست؟ آیا [font=iranyekan, sans-serif]راه مقابله با این ترس را میدانیم؟[/font]
واقعیت این است که نیاز به پذیرفته شدن از سمت دیگران، یکی از مهمترین نیاز های ما انسان هاست. هیچکس دلش نمی خواهد ترک شود یا تنهایی را تجربه کند. به همین دلیل انسان به خصوص در زمان کودکی که حیاتش وابسته به وجود مادر است، به کوچکترین علایم تنهایی و رهاشدگی واکنش نشان می دهد.
حتما دیده اید زمانی که مادر کودک را برای کاری از خودش جدا می کند،کودک با اخم و گریه و فریاد مادر را به سوی خودش می خواند زیرا می ترسد که نکند مادر او را تنها بگذارد و دیگر برنگردد. به همین دلیل سعی می کند با عکس العمل های ابتدایی خود، توجه مادر را جلب کند.
از آنجا که [font=iranyekan, sans-serif]ترس از تنهایی در ذات ما انسان هاست، تله رهاشدگی یکی از خاص ترین و عمیق ترین تله های روانی انسان محسوب می شود.
این تله معمولاً در سنین خیلی پایین، یعنی قبل از ۲ سال و زمانی که کودک هنوز حرف زدن را یاد نگرفته شکل می گیرد.
به همین دلیل از نفوذ عاطفی عمیق و بالایی برخوردار است و می تواند بر زندگی افرادی که به آن مبتلا هستند، تاثیر زیادی بگذارد.[/font]

در برخی موارد معدود، ممکن است این تله در سنین بالاتر هم رخ بدهد. مثلاً کودک ۷ ساله ای که یکی از والدینش را از دست داده است و یا کودک ۵ساله ای که پدر و مادرش از هم جدا شده اند و تنهایی را تجربه کرده است.
[font=iranyekan, sans-serif]نشانه ها و علائم تله رهاشدگی[/font]
هرچند تشخیص اختلالات روانی، امری بسیار مشکل و حساس و تخصصی است اما نشانه هایی کلی برای آنها تعریف شده است.
البته لزومی ندارد که هرکسی که به تله رهاشدگی دچار است، همه این نشانه ها را داشته باشد، ولی می توان نشانه های رفتاری زیر را برای این افراد نام برد:
[list]

[*]احساس عدم امنیت و تنهایی مزمن

[*]کمبود اعتماد به نفس

[*] احساس عدم کنترل بر زندگی، مخصوصا زندگی عاطفی

[*] وابستگی

[*] نگرانی شدید و گوش به زنگ اتفاق ناگوار بودن

[*] اضطراب و افسردگی مزمن

[*] ترس اجتماعی

[*] وجود محرک هایی که شدیدا حالات روحی آنها را تحت تاثیر قرار میدهند

[*] مرور اتفاقات ناگوار گذشته

[*] حملات پانیک یا همان وحشت زدگی تحت تاثیر محرک های ناخوداگاه
[/list]

RE: مشاوره برای ازدواج موفق - farafekr - 26-02-2020

تله رها شدگی چگونه بر انتخاب شریک عاطفی و عملکرد در روابط عاطفی تاثیر می گذارد؟
[font=iranyekan, sans-serif]تله رها شدگی چطور بر روابط احساسی ما اثر می گذارد؟[/font]
اگر شما دچار  تله رها شدگی باشید، خیلی اوقات بدون اینکه حتی خودتان بفهمید، تله کنترل افکار و احساسات و رفتارتان را در دست می گیرد.
در واقع تله شرایطی ایجاد می کند که شما دوباره همان احساس های [font=iranyekan, sans-serif]دوران کودکی
 را تجربه کنید. بدین صورت تله برای خودش خوراک تهیه می کند.[/font]
تله این کار را از ۲ راه انجام می دهد:
[list]
[*][font=Iransans][font=Iransans]انتخاب های شما[/font][/font]
[/list]
یعنی تله رها شدگی ، طرف مقابل را طوری برای شما جذاب جلوه می دهد که شما ترغیب شوید او را به عنوان شریک عاطفی انتخاب کنید.
در نتیجه دوباره وارد نوعی از روابط احساسی می شوید که احساس طرد شدن را برایتان زنده کند.
بنابراین دوباره احساس رها شدن و در نهایت تنهایی را تجربه می کنید.
[list]
[*][font=Iransans][font=Iransans]عملکرد شما[/font][/font]
[/list]در رابطه یا زندگی عاطفی شما، تله احساساتی به شما القا می کند که باعث شود رفتارهای اشتباهی از شما سر بزند. زیرا می خواهد از حسی که یادآوری دوران کودکی تان به شما می دهد، تغذیه کند.