تالار گفتگوی کیش تک/ kishtech forum
فلفل قرمز ریسک مرگ و میر را کاهش می دهد - نسخه‌ی قابل چاپ

+- تالار گفتگوی کیش تک/ kishtech forum (http://forum.kishtech.ir)
+-- انجمن: پردیس فناوری کیش (http://forum.kishtech.ir/forumdisplay.php?fid=1)
+--- انجمن: طب سنتی و حجامت درمانی (سبک زندگی و شخصیت شناسی) (http://forum.kishtech.ir/forumdisplay.php?fid=132)
+--- موضوع: فلفل قرمز ریسک مرگ و میر را کاهش می دهد (/showthread.php?tid=36800)



فلفل قرمز ریسک مرگ و میر را کاهش می دهد - saleh far - 19-12-2019

مطالعه اخیر نشان می دهد افرادی که به طورمنظم فلفل قرمز تند مصرف می کنند با کاهش ریسک مرگ روبرو هستند.

به گزارش « شیعه نیوز »، محققان در این مطالعه داده های مربوط به ۲۴,۳۲۵ زن و مرد ایتالیایی را بررسی کردند. همه شرکت کنندگان ۳۵ سال به بالا بودند و به مدت میانگین ۸.۲ سال تحت نظر بودند.
هر یک از شرکت کنندگان، پرسشنامه ای در مورد عادات رژیم غذایی شأن در طول یک سال قبل از ثبت نام در مطالعه تکمیل کردند و در آن سوالاتی هم در مورد فلفل قرمز پرسیده شده بود.
در مجموع ۲۴.۳ درصد از شرکت کنندگان چهار بار یا بیشتر در هفته فلفل قرمز مصرف می کردند و ۳۳.۷ درصد به ندرت مصرف کرده یا اصلاً فلفل مصرف نمی کردند.
یافته های این مطالعه نشان داد مصرف منظم فلفل قرمز (۴ بار یا بیشتر در هفته) با کاهش ۲۳ درصدی ریسک مرگ و میر به هر علتی مرتبط بود.
همچنین محققان دریافتند مصرف کنندگان منظم فلفل قرمز با کاهش ۳۴ درصدی مرگ قلبی عروقی روبرو بودند.
آنها دریافتند اگرچه مصرف فلفل قرمز با کاهش ریسک سرطان هم مرتبط است اما میزان آن قابل توجه نیست.
وجود فواید ناشی از مصرف فلفل قرمز هنوز مورد بحث و بررسی است. اما یک نظریه محققان این است که وجود ماده capsaicin در فلفل قرمز به کاهش وزن کمک می کند. از این رو افرادی که فلفل قرمز بیشتری مصرف می کنند میانگین شاخص توده بدنی شأن در وضعیت سلامت قرار دارد.




RE: فلفل قرمز ریسک مرگ و میر را کاهش می دهد - Rezaashrafi - 19-12-2019

عالییی