تالار گفتگوی کیش تک/ kishtech forum
تاثیر مثبت در زندگی بر عملکرد مغز - نسخه‌ی قابل چاپ

+- تالار گفتگوی کیش تک/ kishtech forum (http://forum.kishtech.ir)
+-- انجمن: پردیس فناوری کیش (http://forum.kishtech.ir/forumdisplay.php?fid=1)
+--- انجمن: مجموعه مشاوره روانشناسی، تحصیلی و مددکاری (http://forum.kishtech.ir/forumdisplay.php?fid=110)
+--- موضوع: تاثیر مثبت در زندگی بر عملکرد مغز (/showthread.php?tid=24745)



تاثیر مثبت در زندگی بر عملکرد مغز - fatemehghazanfariyan - 28-07-2018

نتایج تحقیقات محققان نشان داد که مسیرهای فعال مغزی در افراد مثبت اندیش با افرادی با دید منفی تفاوت زیادی دارد.

مغز افراد دارای دید مثبت چه شکلی است:
همه در اطرافمان با افرادی مواجه شده ایم که دید مثبتی به زندگی دارند و در واقع همیشه مثبت اندیش هستند . نتایج تحقیقات محققان نشان داد که مثبت اندیشی روی عملکردهای مغز افراد تاثیر میگذارد .[تصویر:  source.gif]

امروزه از نظر علمی ثابت شده که هیچ چیزی نیست که از خودش هاله انرژی ساطع نکند. هاله های انرژی که با فرکانس مغز و تفکر انسان ارتباط دارند. مثبت اندیشی و داشتن دید مثبت انرژی های مثبت را به مغز میرساند و عملکرد آن را بهتر میکند . جالب است بدانید که این انرژی حتی هنگام فکر کردن به کسی، حرف زدن درباره کسی، گوش کردن و. . . همچنان به صورت انرژی مثبت و منفی منتقل می شود.

کارکرد بهتر مغز در افراد مثبت اندیش:
زندگی مثبت می تواند بخش ویژه ای از ارتباطات مغز را فعال کند.
در تحقیقی که توسط محققان دانشگاه آکسفورد انجام شد، آنها دریافتند که مسیرهای مغزی فعال در افراد دارای سبک زندگی خلاقانه و مثبت نسبت به افرادی که دارای دید منفی به زندگی هستند، تفاوت های معناداری دارند.

ارتباطات مغزی در افراد مثبت اندیش فعال تر است:

محققان مشاهده کردند که در مغز هر کدام از افراد تحت مطالعه، نقشه بیش از 200 منطقه عملکردی مغز تفاوت معناداری وجود دارد و سپس به بررسی ارتباطات این نواحی با یکدیگر پرداختند. در این تحقیق دانشمندان نشان دادند که ارتباط قوی بین فعالیت نواحی ویژه ای از مغز با فعالیت های رفتاری و اجتماعی افراد تحت مطالعه وجود داشت؛ بهترین نمره از بررسی این ارتباطات مغزی مربوط به افرادی است که رویای بهترشدن و مثبت اندیشیدن داشتند و واژگان، رضایت زندگی، دستمزد و سال های مدرسه در به دست آوردن این احساسات دخیل بود.
از سوی دیگر در بدترین وضعیت این ارتباطات مغزی، افراد سابقه عصبانیت، قانون شکنی، استفاده از مواد مخدر و وضعیت خواب ضعیف داشتند.