تالار گفتگوی کیش تک/ kishtech forum
نصب و اجرای ترموودها - نسخه‌ی قابل چاپ

+- تالار گفتگوی کیش تک/ kishtech forum (http://forum.kishtech.ir)
+-- انجمن: پردیس فناوری کیش (http://forum.kishtech.ir/forumdisplay.php?fid=1)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://forum.kishtech.ir/forumdisplay.php?fid=5)
+--- موضوع: نصب و اجرای ترموودها (/showthread.php?tid=18296)



نصب و اجرای ترموودها - tablosazi - 18-02-2018

همان طور که می دانیم نصب ترموودها کاری آسان است ، اما اگر این کار توسط تیمی ، کارآزموده و با تجربه انجام نشود می تواند کیفیت و زیبایی نهایی کار را کاهش دهد.
 پس بهتر است کار نصب خود را به یک تیم حرفه ای ( گروه تابلو سازی نامی ) واگذار کنید تا از نتیجه نهایی کار لذت ببرید.
• چه زمانی می توان ترموود ها را نصب کرد؟
به دلیل آنکه ترموودها ، دارای جنس طبیعی ( چوب ) هستند ، هر گونه خراش و یا بریدگی های بدون دقت در آنها ، می تواند به نتیجه نهایی کار ، آسیب های جدی و اساسی وارد کند . پس بهتر است برای اجرا و نصب این ترموود ها در نما یا کف ساختمان ، از آنها در آخرین مراحل اجرا ساختمان استفاده کنید ، تا دچار کمترین آسیب دیدگی در برخود با مواد و مصالح دیگر شوند. اما به طور کلی نصب ترموودها دارای سه مرحله است.
1. شاسی کشی ( فلزی )
2. نصب و انجام دیگر مصالح در ساختمان
3. نصب و اجرای ترموود
بعد از درخواست شما مشتریان عزیز و مشخص شدن ابعاد کارتان ، شما باید رنگ مورد علاقه برای انجام کارتان را انتخاب کنید. پیشنهاد ما این است که انجام رنگ آمیزی روی ترمووود ها را ، در کارگاه انجام دهید و بسته بندی کنید و به محل مورد نظر انتقال دهید ، زیرا تجربه ثابت کرده است که رنگ آمیزی در محل و به صورت عمودی از کیفیت  نهایی کار کم می کند.
• روش انجام کار
الف / برای آنکه طراحان بتوانند به مصالح مختلفی ( سنگ ، ترموود و...) که در نما استفاده می شوند  حجم بدهند ،  سعی می کنند با کمک از شاسی کشی های فلزی ، مصالح را به صورت جلو و عقب و یا هر طرحی که خودشان در ذهن دارند قرار دهند . پس اول از همه باید به دنبال مکانی باشیم که قرار است شاسی در آن نصب شوند. 
این کار در ساختمان های اسکلت فلزی به سادگی قابل اجرا است اما در ساختمان هایی که دارای اسکلت بتنی هستند می توان به صورت روکار ، صفحه ها را با تکنیک های خاصی متصل کرد. البته امکان دارد اندازه گیری ها در وسط کار تغییر کند ، پس بهتر است آنها را با جوش که اصطلاحا به آن تک خال می گویند متصل کنید که بتوان جای آنها را تغییر داد.
بعد از آنکه کار شاسی کشی برای نصب ترموود های ما پایان یافت ، می توانیم بقیه نمای ساختمان ( سنگ ، آجرکاری ، کار سیمان و....) را به طور کامل تکمیل کینم .
در قسمت آخر نوبت به نصب ترموودها می رسد. قبل از آنکه ترموودها را نصب کنید باید آنها را با دقت برش دهید . اگر روی ترموودها را به طور اشتباه برش زدید و یا سوراخ شد می توانید ماده ای مخلوط از چسب سلیکون و همچنین براده  چوب درست کنید و روی سطح آسیب دیده بمالید. 
ب / در این روش برای نصب نیاز به آهن کشی نیست و می توانیم از سطحی که سیمان کاری شده است استفاده کنیم ، با این شرط که ضخامت سیمان حداقل 3 سانتی متر و حتما تراز شده باشد. می توان چوب های ترموود را با تکنیک های خاصی به سیم ها وصل کرد. در این روش هزینه ها بسیار کاهش میابد . البته برای انتخاب نوع روش بهتر است قبل از اجرا ، با طراحان و نصابان ماهر ( شرکت تابلو سازی نامی ) مشورت های لازم را انجام دهید.
تیم طراحی و اجرای تابلونامی ، با داشتن همکاران با تجربه و حرفه ای ، آماده خدمت رسانی به شما مشتریان عزیز است . جهت دریافت اطلاعات بیشتر با همکاران ما تماس حاصل فرمایید.

نصب و اجرای ترموود


RE: نصب و اجرای ترموودها - sazeafzar - 26-05-2018

(18-02-2018, 04:35 PM) pid=\20883' نوشته است:ترموود :
چوب حرارت دیده یا ترموود یک فرایند برای خشک کردن چوب و با حرارت دادن به چوب رطوبت موجود در چوب طی ۴۸ تا ۱۴۸ ساعت ( بسته به نوع چوب ) از بین می رود. رنگ چوب از رنگ روشن به رنگ قهوه ای می رسد این عامل سبب دوام و ماندگاری طولانی چوب می شود. بعد ازاین فرایند ترموود بیشتر در نما بکار می رود ولی در سازه مقاومتی ندارند .
ترمو چوب یا ترمووود فرآیند خشک کردن چوب با حرارت ۳۲۰ درجه سانتی گراد رطوبت موجود در چوب از بین می رود. مغز چوب در این فرآیند به دمایی بین ۱۸۵ تا ۲۱۲ درجه سانتی گراد رسیده و بسته به نوع گونه چوب، ضخامت و رطوبت اولیه آن معمولا بین ۴۸ تا ۱۴۴ ساعت به طول می انجامید.
 
فرآیند تولید :
به دلیل دمای بالایی که به ترموود وارد می گردد، زنجیره های سلولزی شکسته شده، اسیدها تجزیه شده، از هر گونه جانور میکروسکوپی و حشرات پاک شده و محیط رشد برای هر گونه قارچ یا کپک از بین می رود. بخش عمده ضمغ چوب از آن خارج می شود و آن قسمتی که باقی می ماند به شکل بلور در آمده و بی ضرر می گردد. با استفاده از این روش عمده نکات منفی استفاده از چوب تقریبا از بین می روند.
فاز ۱: افزایش دما و خشک کردن در دمای بالا
با استفاده از حرارت و بخار، دمای کوره به سرعت افزایش می‌یابد تا به سطح ۱۰۰ درجه سانتی گراد برسد. پس از آن حرارت به طور متوازن فزونی می‌یابد تا به میزان ۱۳۰ درجه سانتی گراد برسد. در طی این مدت خشک شدن در دمای بالا رخ می دهد و رطوبت موجود در چوب تقریباً به حد صفر تنزل می یابد .
فاز ۲ترموود                         
وقتی خشک شدن در دمای بالا اتفاق افتاد حرارت داخل کوره به میزان معینی افزایش می یابد. وقتی که دما به سطح هدف رسید بسته به کاربرد و مصرف نهایی به مدت معینی ثابت نگه داشته می‌شود  .
فاز ۳: خنک کردن و تنظیم رطوبت
مرحله نهایی کاستن حرارت با استفاده از سیستم های اسپری آب می باشد. هنگامی که دما به میزان معینی رسید، رطوبت دهی مجدد اتفاق می افتد تا میزان رطوبت چوب را به سطح قابل استفاده‌ یعنی ۷-۴% برساند.
فرآیند ترموود یکی از آخرین تکنولوژی های تیمار چوب، برای مقاوم سازی آن در برابر عوامل محیطی و استفاده بهینه در فضای بیرونی و داخلی ساختمان می باشد. در این روش طی سه مرحله با اعمال دمای بسیار بالا به چوب، همراه با بخار آب و گردش هوا، مواد استخراجی آن خارج می شود، باکتریها از بافت چوب حذف شده، رطوبت آن کاهش می یابد و چوب در برابر انواع عوامل محیطی بسیار مقاوم می گردد.

کاربرد های ترموود:
کاربرد های متعدد ترموود در ساختمان عبارتند از:
۱ - استفاده از درب های ترموود
۲- استفاده ازپنجره های ترموود
۳نرده ها 
۴- دیوارها
۵- روکش ها
۶- زمین های بازی
۷- عرشه های چوبی
۸نماهای چوبی ساختمان ها با ترموود
 سازه افزار www.sazeafzar.com