25-08-2021, 11:59 AM
کمبود نسبی مهارتهای مربوط است که آن هم که ناشی از اهتمام کم به آموزش در این زمینه است.
سوال ۱:کاربرد فناوری اطلاعات درصنایع غذایی
|
25-08-2021, 11:59 AM
کمبود نسبی مهارتهای مربوط است که آن هم که ناشی از اهتمام کم به آموزش در این زمینه است.
26-08-2021, 12:15 AM
(13-08-2021, 06:11 PM)Hasanbagloo نوشته است: سوال۱.یکی ازمهم ترین دلایل نفوذکمترفناوری اطلاعات درمیان صنایع غذایی وآشامیدنی چیست؟ .کمبودنسبی مهارتهای مربوط است که آن هم که ناشی ازاهتمام کم به آموزش دراین زمینه است.
26-08-2021, 02:03 AM
کمبودنسبی مهارتهای مربوط است که آن هم که ناشی ازاهتمام کم به آموزش دراین زمینه است.
|
|