20-08-2021, 12:47 PM
1-یکی از مهمترین دلایل نفوذ کمتر فناوری اطلاعات در میان
صنایع غذایی و آشامیدنی، کمبود نسبی مهارتهای مربوط است
که آن هم ناشی از اهتمام کم به آموزش در این زمینه است.
آمار سال ۲۰۰۶ نشان میدهد که تنها ۵۰ درصد از شرکتهای
بزرگ فعال در این عرصه به آموزشهای منظم فناوری اطلاعات
و ارتباطات میپردازند. اغلب شرکتها و بویژه شرکتهای متوسط
خدمات مربوط به فرایندهای مبتنی بر فناوری اطلاعات خود را
برونسپاری میکنند.
البته، یکی از ضعفهای فرایندهای مبتنی بر اطلاعات نیز نبود سیاستگذاری یکپارچه در زمینه فناوری اطلاعات و در نتیجه، ارتباط ضعیف بخشهای مختلف با یکدیگر است. با اینحال در سالهای اخیر، نظامهای نوین مبتنی بر فناوری اطلاعات و از جمله طرحریزی منابع کسب و کار با رشد چشمگیری در این صنعت روبه رو بوده است. در صنایع کوچکتر نیز، نظامهای مالی و حسابداری مبتنی بر فناوری اطلاعات توسعه چشمگیری داشته است.
صنایع غذایی و آشامیدنی، کمبود نسبی مهارتهای مربوط است
که آن هم ناشی از اهتمام کم به آموزش در این زمینه است.
آمار سال ۲۰۰۶ نشان میدهد که تنها ۵۰ درصد از شرکتهای
بزرگ فعال در این عرصه به آموزشهای منظم فناوری اطلاعات
و ارتباطات میپردازند. اغلب شرکتها و بویژه شرکتهای متوسط
خدمات مربوط به فرایندهای مبتنی بر فناوری اطلاعات خود را
برونسپاری میکنند.
البته، یکی از ضعفهای فرایندهای مبتنی بر اطلاعات نیز نبود سیاستگذاری یکپارچه در زمینه فناوری اطلاعات و در نتیجه، ارتباط ضعیف بخشهای مختلف با یکدیگر است. با اینحال در سالهای اخیر، نظامهای نوین مبتنی بر فناوری اطلاعات و از جمله طرحریزی منابع کسب و کار با رشد چشمگیری در این صنعت روبه رو بوده است. در صنایع کوچکتر نیز، نظامهای مالی و حسابداری مبتنی بر فناوری اطلاعات توسعه چشمگیری داشته است.