تالار گفتگوی کیش تک/ kishtech forum
طول عمر بیماران پارکینسون چقدر است؟ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- تالار گفتگوی کیش تک/ kishtech forum (http://forum.kishtech.ir)
+-- انجمن: پردیس فناوری کیش (http://forum.kishtech.ir/forumdisplay.php?fid=1)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://forum.kishtech.ir/forumdisplay.php?fid=5)
+--- موضوع: طول عمر بیماران پارکینسون چقدر است؟ (/showthread.php?tid=78272)



طول عمر بیماران پارکینسون چقدر است؟ - نیاز غنی - 18-05-2023

مدت زمان زندگی بیماران پارکینسون ممکن است بسیار متفاوت باشد و بستگی به عوامل مختلفی دارد. برخی افراد ممکن است سال‌ها یا دهه‌ها با بیماری پارکینسون زندگی کنند، در حالی که دیگران ممکن است در مدت زمان کمتری تحت تأثیر پیشرفت بیماری قرار گیرند. عواملی مانند سن بیمار، شدت علائم، نوع درمان دریافتی و وضعیت سلامت عمومی بیمار می‌توانند تأثیر بزرگی بر روند بیماری و طول عمر داشته باشند.
با توجه به پیشرفت‌های درمانی و بهبود در تشخیص و مدیریت بیماری پارکینسون، طول عمر بیماران از زمان تشخیص نسبت به گذشته بهبود یافته است. با این حال، هنوز مسئله قطعی در مورد طول عمر بیماران پارکینسون وجود ندارد و ممکن است متغیر باشد.
مهمترین نکته این است که هر فرد مبتلا، در بیماری پارکینسون تجربه‌ی خود را دارد و با بمار دیگر متفاوت است. تأثیر بیماری بر طول عمر و کیفیت زندگی افراد پارکینسونی می‌تواند متفاوت باشد. بهترین راه برای تعیین پیش‌بینی طول عمر فرد مبتلا به پارکینسون، مشاوره و گفتگو با پزشک و بررسی وضعیت شخصی و عوامل مرتبط است.

راه های مراقبت از سالمند مبتلا به پارکینسون

مراقبت از سالمندان مبتلا به پارکینسون می‌تواند بهبود کیفیت زندگی آنها را تسهیل کند. در زیر چند راهکار برای مراقبت از سالمندان با بیماری پارکینسون آمده است:

1- تیم درمانی: همکاری با یک تیم درمانی چندتخصصی، شامل پزشکان، توانبخشی‌ها، فیزیوتراپیست‌ها، مشاوران روانشناسی و سایر تخصص‌ها، می‌تواند بهبود درمان و مدیریت بیماری را تسهیل کند.

2- داروها و درمان‌ها: پیروی از روش‌های درمانی توصیه شده توسط پزشک، شامل مصرف داروها و رعایت دستورات آنها، می‌تواند به کنترل علائم بیماری و بهبود کیفیت زندگی کمک کند.

3- فیزیوتراپی: روش‌های فیزیوتراپی، مانند تمرینات تعادل و استحکام عضلات، می‌تواند به بهبود تکنیک حرکتی، افزایش انعطاف‌پذیری و کاهش علائم حرکتی کمک کند.

4- حرکات تعادلی و ورزش: حرکت مرتب و فعالیت بدنی می‌تواند علائم بیماری را کاهش دهد و عضلات را قوی‌تر نگه دارد. بهتر است با پزشک معالج خود در مورد نوع و میزان ورزش‌هایی که مناسب برای شماست مشورت کنید.

5- مراقبت‌هی روتین و روزمره: ارائه محیطی امن و مناسب برای سالمندان با پارکینسون، مانند رفع عوامل خطر سقوط، مدیریت استرس، خواب کافی و تغذیه سالم، می‌تواند به بهبود کیفیت زندگی کمک کند.

6- پشتیبانی روانی: ارائه حمایت و پشتیبانی روانی به سالمندان مبتلا به پارکینسون و خانواده‌هایشان از طریق مشاوره روانشناسی و گروه‌های حمایتی، می‌تواند در مقابله با اضطراب، افسردگی و تنهایی کمک کند.
همچنین، مهم است همواره با پزشک معالج خود در ارتباط باشید و راهنمایی‌ها و توصیه‌های وی را دنبال کنید. هر فرد با بیماری پارکینسون ممکن است نیازها و شرایط منحصر به فرد خود را داشته باشد، بنابراین مراقبت و درمان باید به شکلی شخصی‌سازی شده باشد.

خدمات آسایشگاه سالمندان پارسایان به بیماران مبتلا به پارکینسون

همان‌طور که اشاره کردیم، بیماران مبتلا به پارکینسون زمانی که در شرایط حاد باشند، به مراقبت‌های ویژه نیاز دارند. ما در آسایشگاه سالمندان پارسایان تمامی این امکانات را برای این عزیزان فراهم کرده‌ایم. یکی از مهم‌ترین این خدمات توجه به تغذیه سالمندان است. پارسایان با توجه به ضروری بودن این امر و با در نظر گرفتن تیم متخصص به امور تغذیه، شرایطی را فراهم کرده که کنترل کمیت و کیفیت تغذیه سالمندان در کنار برنامه غذایی متنوع و چیدمان هفتگی باعث رفاه حال سالمندان شود.

همچنین سالمندانی که دچار این بیماری می‌شوند به طور معمول در انجام حرکات خود دچار مشکل هستند. آسایشگاه سالمندان پارسایان با همکاری کادر مجرب خود در زمینه فیزیوتراپی و کاردرمانی در کنار این عزیزان است تا بتوانند با استفاده از وسایل کمک توان‌بخشی، تجهیزات کامل مکانوتراپی و الکتروتراپی خدمات لازم را دریافت کنند.

در کنار این موارد، روانشناسی و مددکاری نیز بخش مهمی از خدمات ما برای کنترل بیماری پارکینسون در سالمندان است. در این بخش با برگزاری جلسات توجیهی به صورت خصوصی برای خانواده‌های در مورد شرایط سالمندان صحبت کرده و خود او را با روش‌هایی مانند موسیقی درمانی یاری می‌کنیم.

منبع: خانه سالمندان درجه یک تهران پارسایان