![]() |
بارگیری انبار تنباکو چگونه است؟ - نسخهی قابل چاپ +- تالار گفتگوی کیش تک/ kishtech forum (http://forum.kishtech.ir) +-- انجمن: پردیس فناوری کیش (http://forum.kishtech.ir/forumdisplay.php?fid=1) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://forum.kishtech.ir/forumdisplay.php?fid=5) +--- موضوع: بارگیری انبار تنباکو چگونه است؟ (/showthread.php?tid=78220) |
بارگیری انبار تنباکو چگونه است؟ - cyber dezh - 13-05-2023 برای یک عمل آوری رضایت بخش، کل انبار باید با برگ های تازه برداشت شده از یک پرایمینگ بارگیری شود. برگهای نارس (سبز) در طبقات بالایی، برگهای بیش از حد رسیده (زرد مایل به سفید) در طبقه پایین و برگهای به خوبی بالغ (زرد مایل به سبز) در قسمت عمده طبقات میانی قرار می گیرند. چوب ها تقریباً به فاصله 20-25 سانتی متر روی طبقات قرار می گیرند تا برگ های چوب های مجاور بدون فشار دادن کمی به یکدیگر برخورد کنند. انباری به ابعاد 5 متر در 5 متر در 5 متر معمولاً با 750 چوب با چنین فاصله ای بارگیری می شود. انبار هرگز نباید در هنگام خشک کردن برگهای پایین و میانی بیش از حد بارگیری شود زیرا اگر سرعت خشک شدن آهسته باشد به راحتی خراب می شوند. برگهای بالای گیاه ممکن است با فاصلهگذاری نزدیکتر و بدون آسیب رساندن به درجه، کمی بیشتر شلوغ شوند. بارگیری انبار باید تا اواخر بعد از ظهر تکمیل شود. کمپانی عیان توتون ، تنباکو ، تنباکو عمده RE: بارگیری انبار تنباکو چگونه است؟ - cyber dezh - 20-05-2023 درجه بندی برگ تنباکو بازرسی کیفی برگ های تنباکو از دو جنبه اصلی تشکیل شده است: بررسی های داخلی و خارجی. بازرسی کیفیت داخلی معمولاً توسط حسی انسان، آزمایش سیگار کشیدن یا تجزیه و تحلیل شیمیایی به دست می آید. در حالی که بازرسی کیفیت خارجی عمدتاً از طریق بینایی انسان به دست می آید. بررسی کیفیت داخلی پرهزینه و در عین حال زمان بر است زیرا برگ های تنباکو حاوی مواد تشکیل دهنده بسیار زیادی است که قابل استفاده نیست. به عنوان یک جایگزین، آزمایش کیفیت خارجی اغلب به جای آن در بررسی کیفیت داخلی برگ های تنباکو استفاده می شود، زیرا ویژگی های خارجی ارتباط نزدیکی با کیفیت داخلی دارد. بازرسی کیفیت خارجی برگ های تنباکو شامل قضاوت رنگ، بلوغ، بافت سطح، اندازه و شکل است. بینایی انسان که ناگزیر توسط عوامل شخصی، فیزیکی و محیطی محدود می شود، ابزار غالب بازرسی بوده است. کمپانی عیان توتون ، تنباکو ، تنباکو عمده RE: بارگیری انبار تنباکو چگونه است؟ - cyber dezh - 01-06-2023 کرتکس Kreteks سیگارهایی هستند که منشا آن اندونزی هستند. آنها حاوی میخک، روغن میخک و سایر ادویه ها هستند. کرتک های سنتی با دست در لفاف پوسته ذرت می پیچند. کرتکهای معاصر بهطور انبوه تولید میشوند، کاغذ بستهبندی میشوند و توسط ماشین رول میشوند، اما کرتکهای دستی و بستهبندی شده با پوسته ذرت نیز در دسترس هستند. توتون مورد استفاده در کرتکس معمولاً در اندونزی (در جاوه، سوماترا، بالی و لومبوک) کشت میشود. ممکن است قبل از استفاده سالها در برابر آفتاب درمان شده و پیر شود. کمپانی عیان توتون ، تنباکو ، تنباکو عمده RE: بارگیری انبار تنباکو چگونه است؟ - cyber dezh - 07-06-2023 لولههای آب تنباکو را با زغالهای سوزان گرم میکنند تا گازهای گلخانهای تولید کنند که قبل از استنشاق از آب عبور میکند. یک لوله آب معمولی تنباکو را در یک کاسه گرم میکند و با استفاده از مکش یک شلنگ دود را به سمت لوله به داخل آب میکشد. تنباکو اغلب با فویل پوشانده می شود و به طور غیرمستقیم با زغال سنگ گرم می شود، نه اینکه آتش بزند. کمپانی عیان توتون ، تنباکو ، تنباکو عمده RE: بارگیری انبار تنباکو چگونه است؟ - cyber dezh - 12-06-2023 فرآیند پخت تنباکو با آتش شبیه به پخت با هوا است با این تفاوت که پس از آویزان شدن تنباکو به مدت دو تا شش روز، آتش چوب های باز در کف انبار پخت روشن می شود. دود عطر مشخصی از کرئوزوت به تنباکو می دهد. فرآیند پخت ممکن است پیوسته یا متناوب باشد و از سه هفته تا 10 هفته طول بکشد تا زمانی که پخت کامل شود و برگ تا پایان مورد نظر پخت شود. کمپانی عیان توتون ، تنباکو ، تنباکو عمده |