تالار گفتگوی کیش تک/ kishtech forum
سوال 4 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- تالار گفتگوی کیش تک/ kishtech forum (http://forum.kishtech.ir)
+-- انجمن: پردیس فناوری کیش (http://forum.kishtech.ir/forumdisplay.php?fid=1)
+--- انجمن: دانشگاه جامع علمی و کاربردی (http://forum.kishtech.ir/forumdisplay.php?fid=7)
+---- انجمن: **مرکز علمی و کاربردی کوشا** (http://forum.kishtech.ir/forumdisplay.php?fid=42)
+----- انجمن: پیاده سازی مدل های تجارت الکترونیکی - ترم اول 1401 - ساعت 16-20 (پنجشنبه ها) (http://forum.kishtech.ir/forumdisplay.php?fid=285)
+----- موضوع: سوال 4 (/showthread.php?tid=75394)

صفحه‌ها: 1 2


سوال 4 - kiarash karimkhan - 23-12-2022

منظورازتاریخچه تراکنش ها توضیح دهید.


RE: سوال 4 - MOH@MM@D - 24-12-2022

(23-12-2022, 02:39 AM)kiarash karimkhan نوشته است: منظورازتاریخچه تراکنش ها توضیح دهید.

برخورداری از نیروهای متخصص صنایع غذایی در بخش محصول - پایش مستمر کیفیت محصولات برگزاری دوره آموزشی


RE: سوال 4 - ShirinDodangeh - 25-12-2022

برخورداری از نیروهای متخصص صنایع غذایی در بخش محصول - پایش مستمر کیفیت محصولات برگزاری دوره آموزشی


RE: سوال 4 - ahmadfathi - 25-12-2022

برخورداری از نیروهای متخصص صنایع غذایی در بخش محصول - پایش مستمر کیفیت محصولات برگزاری دوره آموزشی


RE: سوال 4 - علی اصغر نوریان احمدی - 25-12-2022

برخورداری از نیروهای متخصص صنایع غذایی در بخش محصول - پایش مستمر کیفیت محصولات برگزاری دوره آموزشی


RE: سوال 4 - حمید حسنلو - 25-12-2022

برخورداری از نیروهای متخصص صنایع غذایی در بخش محصول - پایش مستمر کیفیت محصولات برگزاری دوره آموزشی


RE: سوال 4 - kiarash karimkhan - 25-12-2022

منظوراز


RE: سوال 4 - sadegh_er94 - 26-12-2022

(23-12-2022, 02:39 AM)kiarash karimkhan نوشته است: منظورازتاریخچه تراکنش ها توضیح دهید.

برخورداری از نیروهای متخصص صنایع غذایی در بخش محصول - پایش مستمر کیفیت محصولات برگزاری دوره آموزشی


RE: سوال 4 - علی اصغر نوریان احمدی - 26-12-2022

برخورداری از نیروهای متخصص صنایع غذایی در بخش محصول - پایش مستمر کیفیت محصولات برگزاری دوره آموزشی


RE: سوال 4 - Nafise71 - 26-12-2022

(23-12-2022, 02:39 AM)kiarash karimkhan نوشته است: منظورازتاریخچه تراکنش ها توضیح دهید.

برخورداری از نیروهای متخصص صنایع غذایی در بخش محصول - پایش مستمر کیفیت محصولات برگزاری دوره آموزشی