![]() |
منابع کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی 1402 - نسخهی قابل چاپ +- تالار گفتگوی کیش تک/ kishtech forum (http://forum.kishtech.ir) +-- انجمن: پردیس فناوری کیش (http://forum.kishtech.ir/forumdisplay.php?fid=1) +--- انجمن: دانشگاه هاي سراسري و آزاد اسلامي (http://forum.kishtech.ir/forumdisplay.php?fid=9) +--- موضوع: منابع کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی 1402 (/showthread.php?tid=74973) |
منابع کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی 1402 - mlotfi2000 - 15-12-2022 منابع کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی منابع آزمون کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی وزارت بهداشت
منابع کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی
منابع کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی اگر به درستی انتخاب شوند، اولین قدم صحیح در مسیر حرکت به سوی قبولی در آزمون کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی دانشگاه وزارت بهداشت است، لذا دپارتمان های تخصصی سنجش امیرکبیر جهت سهولت دسترسی داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی، منابع آزمون کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی را تدوین و گردآوری نموده است تا داوطلبان بدون مشاوره کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی حتی اگر خودشان به صورت مستقل نیز بخواهند منابع آزمون ارشد علوم و صنایع غذایی را تهیه کنند این امر قابل انجام باشد. به داوطلبان آزمون ارشد علوم و صنایع غذایی توصیه می شود که از بسته های آموزشی (کتب و جزوات تخصصی) مورد نیاز رشته ارشد علوم و صنایع غذایی استفاده کنند (به دلایل زیر) ولی اگر باز اصرار دارند که کتب مرجع مربوط به منابع ارشد علوم و صنایع غذایی را تهیه کنند توصیه می شود در کنار منابع تهیه شده مرجع، کتاب مشاوره و برنامه ریزی کنکور کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی (مشاوره آزمون ارشد علوم و صنایع غذایی ، برنامه ریزی آزمون ارشد علوم و صنایع غذایی) به روش سنجش امیرکبیر را تهیه کنند که به آنها روش برنامه ریزی آزمون کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی را ارایه می دهد که بتوانند از مینیمم زمان، ماکزیمم استفاده را بکنند. لذا دوباره داوطلب عزیز تکرار می شود حتما برای گرفتن جواب ، برنامه ریزی کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی را در برنامه خود قرار دهید.
منابع کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی – منابع زبان عمومی علوم پزشکی
۱- Active Skills for Reading (1, 2, 3, 4, 5). Neil J. Anderson, Thompson publication
۲- Interaction: Reading . Hartman, P, Kirn, McGraw-Hill publication ۳- English for the Students of Medicine.Compilation : Mahmoodreza Atai,Maasume Atai,Leyla Shoja,Maasume Kafshgarsouteh,Mandana Zolghadari – Samt publication ۴-Academic Encounters: Reading, Study Skills and Writing . Bernard Seal. Cambridge University publication ۵- Improving Reading Skills.Compilation : D.r Shokrpour,D.r Mehbudi – Jungle publication ۶- Developing Reading Skills. Markstein, L. and Hirasawa, L. Cambridge university۷- لغت نامه اصطلاحات پزشکی Reading throught interaction- Mosaic1 ۸- گسترش مهارت A Complete Guide Expanding Reading Skills Intermediate ،رضا دانشوری، انتشارات جنگل. ۹- درسنامه جامع زبان کارشناسی ارشد علوم پزشکی،امیر لزگی، نشر جامعه نگر. ۱۰- مجموعه سوالات کارشناسی ارشد گروههای مختلف علوم پزشکی ۱۱- جزوه زبان علوم پزشکی موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر. ۱۲- جزوه زبان علوم پزشکی سنجش امیرکبیر که برگرفته از تمام منابع فوق می باشد. منابع کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی – منابع میکروبیولوژی موادغذایی
۱- کتاب میکروبیولوژی مواد غذایی مدرن، تالیف جیمزمانرو جی، مترجمان علی مرتضوی و ضیاء الحق، انتشارات دانشگاه علوم پزشکی فردوسی مشهد.
۲- کتاب میکروبیولوژی مواد غذایی، تالیف ویلیام کارول فریزیر و دنیس وستهاف، مترجمان سیدعلی مرتضوی، مهدی کاشانی نژاد و سیدحمیدرضا ضیاءالحق، انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد. ۳- کتاب میکروبیولوژی مواد غذایی (آدامز)(جلد ۱ و ۲)، تالیف موریس ماس، آدامز، مترجمان سیدعلی مرتضوی و علیرضا صادقی ماهونک، انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد. ۴- کتاب میکروبهای بیماریزا در موادغذایی و اپیدمیولوژی مسمومیتهای غذایی، تالیف ودود رضوپلر، انتشارات دانشگاه تهران. ۵- کتاب مبانی میکروبیولوژی موادغذایی ( (Fundamental Food Microbiology، تالیف بی بک ری و آرون بونیا، انتشارات CRC. ۶- کتاب طغیان بیماریهای منتقله از مواد غذایی(Foodborne Disease)،تالیف سازمان بهداشت جهانی، مترجمان سیدمحمود رضوانی، سیدمهدی ضیاءضیا بری و سیدهادی ضیاءضیابری، انتشارات اندیشمند. ۷- کتاب تشخیص عوامل بیماری زا در مواد غذایی (Detecting pathogens in food)، تالیف توماس مک کین، انتشارات Woodhead ۸- کتاب اصول بهداشت موادغذایی، تالیف نوردهر رکنی، انتشارات دانشگاه تهران. ۹- کتاب تضمین کیفیت و سلامت موادغذایی با منشأ دامی، تالیف محمد محسنزاده و سعید خانزادی، انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد. ۱۰- جزوه میکروبشناسی موادغذایی دانشگاه علوم پزشکی تهران. ۱۱- جزوه میکروبیولوژی مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی. ۱۲- جزوه میکروبیولوژی مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی ایران. ۱۳- جزوه میکروبیولوژی مواد غذایی موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر. ۱۴- جزوه میکروبیولوژی مواد غذایی سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد. منابع کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی – منابع شیمی مواد غذایی
۱- کتاب شیمی موادغذایی (food chemistry)، تالیف بلیتز، گروش و اسچیبرل، انتشارات اسپرینگرورلانگ برلین.
۲- کتاب شیمی مواد غذایی، تالیف دکتر حسن فاطمی، انتشارات شرکت سهامی انتشار. ۳- کتاب کنترل کیفی و آزمایشهای شیمیایی مواد غذایی، تالیف دکتر پروانه، انتشارات دانشگاه تهران. ۴- کتاب فشرده شیمی مواد غذایی، تالیف بابک قنبرزاده، انتشارات آییژ. ۵- کتاب شیمی موادغذایی (جلد ۱ و ۲)، تالیف میرمنوچهر حامدی، انتشارات مرکز نشر دانشگاهی. ۶- کتاب مبانی شیمی مواد غذایی، تالیف جان دمان، مترجم بابک قنبرزاده، انتشارات آییژ. ۷- کتاب شیمی مواد غذایی، تالیف آزادمرد دمیرچی، انتشارات آییژ. ۸- جزوه شیمی مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی تهران. ۹- جزوه شیمی مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی. ۱۰- جزوه شیمی مواد غذایی موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر. ۱۱- جزوه شیمی مواد غذایی سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد. منابع کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی – منابع کنترل کیفی مواد غذایی
۱- کتاب میکروبیولوژی و کنترل کیفی مواد غذایی، تالیف حمید پوربابا، نستوه ابراهیم نژاد و سینا جهان ،انتشارات کتاب پایتخت.
۲- کتاب کنترل کیفیت آماری در صنایع غذایی، تالیف مرتون هوبارد، مترجم پروین عشرت آبادی، انتشارات مرز دانش. ۳- کتاب راهنمای جامع اجرای سامانه HACCP در صنایغ غذایی، تالیف محمد جلالی، محمود رضا اکبریان و حمید خانقاهی ابیانه، انتشارات جهاد دانشگاهی دانشگاه صنعتی اصفهان. ۴- کتاب اصول کنترل کیفیت مواد غذایی، تالیف بهجت تاجالدین، انتشارات علم کشاورزی ایران. ۵- کتاب مبانی کنترل کیفیت در صنایع غذایی، تالیف رسول پایان، انتشارات آییژ. ۶- کتاب تجزیه و تحلیل خطر و نقاط بحرانی HACPP، تالیف اداره کل نظارت بر مواد غذایی، انتشارات چاپ و نشر موثقی. ۷- کتاب درسنامه صنایع غذایی، تالیف احسان جناب، انتشارات میرکتاب. ۸- کتاب کنترل کیفیت آماری، تالیف دکتر کاظم نقندریان، انتشارات دانشگاه علم و صنعت ایران. ۹- جزوه کنترل کیفیت ۱ و ۲ دکتر محمدی¬فر و عشرت آبادی دانشگاه شهید بهشتی. ۱۰- جزوه کنترل کیفی موادغذایی دانشگاه علوم پزشکی تهران. ۱۱- جزوه کنترل کیفی موادغذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی. ۱۲- جزوه کنترل کیفی موادغذایی موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر. ۱۳- جزوه کنترل کیفی موادغذایی سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد. منابع کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی – منابع تکنولوژی مواد غذایی (روغن)
۱- کتاب تکنولوژی روغن و چربیهای خوراکی، تالیف دکتر محمد صفری، انتشارات دانشگاه تهران.
۲- کتاب چربیها و روغنهای نباتی خوراکی، تالیف فرشته مالک، انتشارات سروا. ۳- کتاب روغن ها و چربی ها در صنایع غذایی، تالیف اف.دی گانستون، مترجمان سیدمهدی جعفری و طاهره قانعی زارع، انتشارات دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان. ۴- کتاب درسنامه علوم و صنایع غذایی، تالیف احسان جناب، انتشارات کتاب میر. ۵- جزوه تکنولوژی روغن دانشگاه علوم پزشکی تهران. ۶- جزوه تکنولوژی روغن دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی. ۷- جزوه تکنولوژی روغن موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر. ۸- جزوه تکنولوژی روغن سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد. منابع کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی – منابع تکنولوژی مواد غذایی (غلات)
۱- کتاب مقدمهای بر تکنولوژی فرآوردههای غلات، تالیف رسول پایان، انتشارات آئیژ.
۲- کتاب تکنولوژی بعد از برداشت غلات، تالیف عزت ا.. عسکری اصلی ارد، انتشارات یاوریان. ۳- کتاب درسنامه علوم و صنایع غذایی، تالیف احسان جناب. انتشارات کتاب میر. ۴- جزوه تکنولوژی غلات دانشگاه علوم پزشکی تهران. ۵- جزوه تکنولوژی غلات دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی. ۶- جزوه تکنولوژی غلات موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر. ۷- جزوه تکنولوژی غلات سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد. منابع کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی – منابع تکنولوژی مواد غذایی (قند و شکر)
۱- کتاب تکنولوژی قند، تالیف اسماعیل زاده کناری، انتشارات علوم کشاورزی.
۲- کتاب تکنولوژی قند و چغندرقند، مترجم مسعود فلاحی و همکاران، انتشارات سنبله. ۳- کتاب درسنامه علوم و صنایع غذایی، تالیف احسان جناب. انتشارات کتاب میر. ۴- جزوه تکنولوژی قند و شکر دانشگاه علوم پزشکی تهران. ۵- جزوه تکنولوژی قند و شکر دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی. ۶- جزوه تکنولوژی قند و شکر موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر. ۷- جزوه تکنولوژی قند و شکر سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد. منابع کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی – منابع تکنولوژی مواد غذایی (کنسرو)
۱- کتاب کنسروسازی، تالیف رسول پایان، انتشارات آییژ.
۲- کتاب صنایع کنسروسازی (اصول و کاربردها)، تالیف جواد حصاری، انتشارات عمیدی. ۳- کتاب تکنولوژی فراورش غذا (اصول و کاربردها)، تالیف پی جی فیلاوز، مترجم مرتضی سهرابی، انتشارات مرکز نشر دانشگاهی. ۴- کتاب درسنامه علوم و صنایع غذایی، تالیف احسان جناب. انتشارات کتاب میر. ۵- جزوه تکنولوژی کنسرو دانشگاه علوم پزشکی تهران. ۶- جزوه تکنولوژی کنسرو دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی. ۷- جزوه تکنولوژی کنسرو موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر. ۸- جزوه تکنولوژی کنسرو سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد. ارشد علوم و صنایع غذایی
[font=B Nazanin]منابع کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی[/font] اگر صحیح انتخاب شوند، مهم ترین قدم صحیح در مسیر حرکت به سوی قبولی در [font=B Nazanin]کنکور کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی[/font] وزارت بهداشت است، به همین منظور دپارتمان های تخصصی سنجش امیرکبیر جهت دسترسی آسان تر داوطلبان کنکور [font=B Nazanin]کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی[/font] ، [font=B Nazanin]منابع کنکور کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی[/font] را گردآوری و تدوین نموده است تا داوطلبان بدون [font=B Nazanin]مشاوره آزمون کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی[/font] حتی اگر خودشان به صورت مستقل نیز بخواهند [font=B Nazanin]منابع کنکور ارشد علوم و صنایع غذایی[/font] را تهیه کنند این امر قابل انجام باشد. به داوطلبان [font=B Nazanin]کنکور ارشد علوم و صنایع غذایی[/font] توصیه می شود که از بسته های آموزشی (کتب و جزوات تخصصی) مورد نیاز رشته [font=B Nazanin]ارشد علوم و صنایع غذایی[/font] استفاده کنند (به دلایل فوق) ولی اگر باز اصرار دارند که کتب مرجع مربوط به [font=B Nazanin]منابع ارشد علوم و صنایع غذایی[/font] را تهیه کنند توصیه می شود در کنار منابع تهیه شده مرجع، کتاب [font=B Nazanin]مشاوره و برنامه ریزی کنکور ارشد علوم و صنایع غذایی[/font] ([font=B Nazanin]مشاوره ارشد علوم و صنایع غذایی[/font] ، [font=B Nazanin]برنامه ریزی کنکور ارشد علوم و صنایع غذایی[/font]) به روش سنجش امیرکبیر را تهیه کنند که به آنها روش [font=B Nazanin]برنامه ریزی کنکور کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی[/font] را ارایه می دهد که بتوانند از مینیمم زمان، ماکزیمم استفاده را بکنند. لذا در حسن ختام تکرار می شود حتما برای گرفتن جواب ، [font=B Nazanin]برنامه ریزی ارشد علوم و صنایع غذایی[/font] را در برنامه خود قرار دهید.
منابع کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی – منابع تکنولوژی مواد غذایی (گوشت)
۱- کتاب علوم و صنایع گوشت، تالیف دکتر نورد هوکنی، انتشارات دانشگاه تهران.
۲- کتاب تکنولوژی صنایع گوشت و شیلات، تالیف فریدون فضائلی نژاد، انتشارات کتاب آوا. ۳- کتاب گوشت و فرآورده های گوشتی، تکنولوژی، شیمی و میکروبیولوژیکی، تالیف جین ساذرلند، مترجم سارا موحد، انتشارات پلک. ۴- کتاب اجرای سیستم HACCP در صنایع گوشت و فرآورده های گوشتی، تالیف سیدحسین حسینی قابوس، احمدرضا فیضی پور نامقی و مرتضی خمیری، انتشارات مرز دانش. ۵- کتاب درسنامه علوم و صنایع غذایی، تالیف احسان جناب. انتشارات کتاب میر. ۶- جزوه تکنولوژی گوشت دانشگاه علوم پزشکی تهران. ۷- جزوه تکنولوژی گوشت دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی. ۸- جزوه تکنولوژی گوشت موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر. ۹- جزوه تکنولوژی گوشت سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد. منابع کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی – منابع تکنولوژی مواد غذایی (اصول نگهداری مواد غذایی)
۱- کتاب اصول تکنولوژی نگهداری موادغذایی، تالیف دکتر حسن فاطمی، انتشارات شرکت سهامی انتشار.
۲- کتاب عوامل فساد و شرایط نگهداری موادغذایی در سردخانه، تالیف دکتر ایماندل و دکتر صادق زاده، انتشارات دانشگاه تهران. ۳- کتاب اصول نگهداری مواد غذایی، تالیف سهراب معینی و کامبیز جهان بین، انتشارات دانشگاه تهران. ۴- کتاب اصول نگهداری مواد غذایی، تالیف حجت بیگ زاده، انتشارات سپهر. ۵- کتاب نگهداری و ذخیرهسازی انواع میوه و سبزی، تالیف حمید ایراننژاد، انتشارات آوای نور. ۶- کتاب درسنامه علوم و صنایع غذایی، تالیف احسان جناب. انتشارات کتاب میر. ۷- جزوه اصول نگهداری موادغذایی دانشگاه علوم پزشکی تهران. ۸- جزوه اصول نگهداری مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی. ۹- جزوه تکنولوژی اصول نگهداری موادغذایی موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر. ۱۰- جزوه اصول نگهداری مواد غذایی سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد. منابع کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی – منابع تکنولوژی مواد غذایی (لبنیات)
[align=justify]۱- کتاب دانش و تکنولوژی ماست، تالیف حبیبی نجفی، انتشارات جهاد دانشگاهی دانشگاه فردوسی مشهد.۲- کتاب تکنولوژی شیر و فرآوردههای لبنی، تالیف علی مرتضوی، انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد. ۳[color=black][ |