تاریخچه ای جذاب در رابطه با تلویزیون ها - نسخهی قابل چاپ +- تالار گفتگوی کیش تک/ kishtech forum (http://forum.kishtech.ir) +-- انجمن: پردیس فناوری کیش (http://forum.kishtech.ir/forumdisplay.php?fid=1) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://forum.kishtech.ir/forumdisplay.php?fid=5) +--- موضوع: تاریخچه ای جذاب در رابطه با تلویزیون ها (/showthread.php?tid=71877) |
تاریخچه ای جذاب در رابطه با تلویزیون ها - negin - 07-07-2022 تاریخچه ای جذاب در رابطه با تلویزیون ها تلویزیون واژهای فرانسوی و به معنای دید از راه دور است؛ البته در کشورهای مختلف این لغت دستخوش تغییراتی شده و معنای دیگر تلویزیون در فرهنگ لغات به معنای دورنماست. این لغت در کشور آلمان استفاده شده است؛ به نحوی که افراد با دیدن این تصاویر و صداهای مختلف به تفریح میپردازند و ساعات خوشی را در کنار دوستان و آشنایان سپری میکنند. تلویزیون برای گرفتن امواج مخابرهشده نیازمند دستگاهی به نام گیرنده است. امروزه بهدلیل پیشرفتهای بسیاری که در زمینه علوم مختلف صورت گرفته، حضور تلویزیون بسیار الزامی است.
نحوه ابداع تلویزیون
اولین تلویزیون در کشور آلمان در سال 1884 تولید شد. به این صورت که یک دانشآموز در حال ارائه تحقیق به معلم خود بود که تصویری را نمایش داد و به این صورت اولین تلویزیون ساخته شد. دستگاه اختراعشده توسط یک لنز به همراه یک عکس قابلاستفاده بود. شیوه کار به این شکل بود که نوری روی عکس تابیده میشد و بعد از آن، تصویر قابل مشاهده بود. پس از آن در سال 1925 اولین تلویزیون با تصاویر متحرک ابداع شد و به فاصله یک سال پس از آن، یعنی در سال 1926 تصاویر بدون رنگ (سیاه و سفید) که متحرک بودند نیز وارد عرصه شد.
در سال 1927 به این تصاویر متحرک صدا اضافه شد و در همین زمان ادغام صدا و تصویر رقم خورد. در سال 1990، افرادی فعال در این زمینه موفق به ضبط فیلم و پخش آن در زمانهای مختلف شدند. 28 سال پس از این دوره اولین فیلمها و تصاویر رنگی در تلویزیونها نمایش داده شد که برای این تصاویر رنگی از سه رنگ اصلی قرمز و آبی و سبز استفاده شده بود. در سالهای بعد، این اختراع را افراد فعال در این زمینه، تغییر دادند و در نتیجه این امر، شرکتی با نام EMI در سال 1935 تأسیس شد و تولید تلویزیون بهصورت الکترونیکی را آغاز کرد. این فرایند تاکنون پیشرفت بسیاری داشته و امروزه شاهد دریافت سیگنال از تلویزیونها و دریافت امواج رادیویی هستیم.
اجزای استفادهشده در تلویزیون
·[font=Times New Roman] [/font]منبع برای نمایش تصاویر
·[font=Times New Roman] [/font]منبع برای پخش صدا
·[font=Times New Roman] [/font]آنتن برای دریافت امواج
·[font=Times New Roman] [/font]فرستنده برای ارسال فیلمها، تصاویر و صداها
·[font=Times New Roman] [/font]گیرنده برای دریافت فیلمها، تصاویر و صداها
انواع برندهای سازنده تلویزیون
برندهای بسیاری در حیطه ساخت تلویزیون وجود دارند؛ از جمله دوو، الجی، سامسونگ، سونی، توشیبا، فیلیپس، جی وی سی، پارس، صنام و اسنوا.
انواع نمایشگرهای ویدئویی و طول عمر آنها
·[font=Times New Roman] [/font]نمایشگرهای سی آر تی (CRT): این نمایشگرها به نمایشگرهای لامپ اشعه کاتدی معروف هستند و طول عمر خاصی برای آنها تعریف نشده است.
·[font=Times New Roman] [/font]نمایشگرهای آل سی دی (LCD): سیستم این نوع از نمایشگرها بهشکل کریستال مایع است. طول عمر این نوع از نمایشگرها به شیوه و نحوه نگهداری از آن مربوط میشود و در حدود 30 تا 60 هزار ساعت تخمین زده شده است.
·[font=Times New Roman] [/font]نمایشگرهای آل ای دی (LED): این نمایشگرها از نمایشگرهای آل سی دی پیشرفتهتر و از نمایشگرهای آل سی دی نازکتر هستند. همچنین مصرف برق پایینتری دارند. طول عمر این نوع از نمایشگرها با توجه به نحوه و شیوه نگهداری بین 30 تا 60 هزار ساعت است.
https://www.daewooposhtiban.com/television/turning-on-late/ همچنین در صورت نیاز به تعمیرکار تلویزیون ال ای دی دوو می توانید از طریق لینک زیر با کارشناسان ما در ارتباط باشید : https://www.daewooposhtiban.com/repairing-television/ |