تالار گفتگوی کیش تک/ kishtech forum
چرا دچار تحلیل رفتن لثه می شویم؟ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- تالار گفتگوی کیش تک/ kishtech forum (http://forum.kishtech.ir)
+-- انجمن: پردیس فناوری کیش (http://forum.kishtech.ir/forumdisplay.php?fid=1)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://forum.kishtech.ir/forumdisplay.php?fid=5)
+--- موضوع: چرا دچار تحلیل رفتن لثه می شویم؟ (/showthread.php?tid=69895)



چرا دچار تحلیل رفتن لثه می شویم؟ - hiva1520 - 12-04-2022

بیماری لثه تحلیل رفته و تاثیر آن بر ایمپلنت دندان
تحلیل رفتن لثه معمولا به دلیل بیماری های طولانی مدت یا شدید لثه اتفاف می افتد. قبل از این که بخواهید عمل ایمپلنت دندان را انجام دهید، باید لثه تحلیل رفته شما درمان شود و تا زمانی که چنین اتفاقی رخ ندهد، یک دندانپزشک حرفه ای اقدامی برای ایمپلنت دندان نخواهد داشت.
اگر نشانه های تحلیل لثه در شما وجود دارد، حتما با دندانپزشک خود مشورت کنید. در درصد بسیار زیادی از موارد، دندانپزشک شما باید در مرحله ابتدایی بیماری لثه شما را برطرف سازد. برخی موارد درمانی وجود دارد که دندانپزشک شما باید حتما آن ها را پیش از عمل ایمپلنت، آن ها را فراهم کند:
قدرت کافی در استخوان فک
رفع بیماری های لثه
رفع محدودیت هایی که با استفاده از داروهای خاص ایجاد می شود.
در زمانی که فرد به بیماری های لثه دچار باشد، دندانپزشک در مرحله اول باید بیماری های لثه را برطرف سازد و تنها پس از گذر از این مرحله است که امکان کاشت ایمپلنت دندان افزایش پیدا می کند.
داشتن بافت سالم لثه برای حمایت از ایمپلنت دندان ضروری است و این دقیقا همان چیزی است که دندان های طبیعی نیز به آن نیاز دارد. بدون حمایت کافی از طرف لثه، ایمپلنت مانند دندان های شما سست می شوند و در نهایت از بین می روند.

برای مطالعه درباره درمان لثه تحلیل رفته از سایت دکتر نصیری کلیک کنید.

ایمپلنت های دندانی به صورت مستقیم در استخوان فک و لثه لنگر می انداز و عملکردی کاملا مشابه با ریشه دندان های طبیعی دارد. اگر به اندازه کافی بافت لثه وجود نداشته باشد، این می تواند خطر عدم موفقیت ایمپلنت دندان را افزایش دهد.
به همین دلیل است که تحلیل رفتن لثه بنا بر دلایل مختلف سبب می شود تا فرد گزینه مناسبی برای ایمپلنت دندان نباشد. برای این جراحی می توان از ایمپلنت دیجیتال دندان نیز کمک گرفت که با استفاده از شبیه ساز سه بعدی کامپیوتری وضعیت دندان و عصب های آن بررسی می شود تا در طی جراحی برش کمتری در دندان ایجاد شود و بهبودی بیمار با سرعت بیشتری رقم بخورد.
 
برخی از مهم ترین نشانه های لثه تحلیل رفته عبارتند از:
لثه های قرمز و تحریک شده
خونریزی لثه در هنگام استفاده از مسواک و نخ دندان
لق شدن دندان ها
بوی بد دهان
احساس درد و ناراحتی در امتداد خط لثه
کاهش اندازه طبیعی لثه ها
پیدا شدن ریشه دندان ها
کج و نامرتب شدن دندان ها
همیشه باید تلاش کنید تا دندان های خود را حفظ کنید و از روش های ترمیمی برای آن ها استفاده کنید اما در برخی از مواقع به دلیل پوسیدگی بیش از اندازه دندان ها بهتر است با تشخیص دندانپزشک آن را بکشید.
در نظر داشته باشید که علت ۷۰% از دندان های از دست رفته در بزرگسالان همین تحلیل رفتن لثه است. زمانی که بافت کافی برای نگه داشتن ریشه دندان در لثه وجود نداشته باشد. ریشه دندان به راحتی از جای خود خارج شده و در نتیجه دندان از دست می رود.