رشته دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی سراسری و آزاد - نسخهی قابل چاپ +- تالار گفتگوی کیش تک/ kishtech forum (http://forum.kishtech.ir) +-- انجمن: پردیس فناوری کیش (http://forum.kishtech.ir/forumdisplay.php?fid=1) +--- انجمن: دانشگاه هاي سراسري و آزاد اسلامي (http://forum.kishtech.ir/forumdisplay.php?fid=9) +--- موضوع: رشته دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی سراسری و آزاد (/showthread.php?tid=67463) |
رشته دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی سراسری و آزاد - feyzi1400 - 15-01-2022 گرایش های رشته دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی سراسری و آزاد عبارتند از: دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی، گرایش صنایع غذایی دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی، گرایش شیمی مواد غذایی دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی، گرایش فناوری مواد غذایی دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی، گرایش زیست فناوری مواد غذایی منابع آزمون دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی – منابع زبان عمومی ۱- کتاب گرامر کاربردی زبان انگلیسی، شهاب اناری و همکاران، انتشارات مبتکران. ۲- کتاب گرامر زبان انگلیسی، عباس فرزام، انتشارات باستان. ۳- کتاب تافل رهنما، ابراهیم نظری تیموری، انتشارات رهنما. ۴- کتاب ۵۰۴ واژه ضروری تافل، انتشارات جنگل. ۵- کتاب مجموعه سوالات کارشناسی ارشد زبان عمومی، انتشارات سازمان سنجش و آموزش کشور. ۶- جزوه زبان عمومی موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر. ۷- Saheli, Mohamad, Vocabulary for TOEFL and MA candidates of TOEFL. Koye Kosar Press. ۸- جزوه زبان عمومی سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد. منابع آزمون دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی – منابع زبان تافل ۱- کتاب خودآموز IELTS، محمد معین جهانگیر و علی زارعی، انتشارات نور علم. ۲- کتاب مجموعه سوالات تافل آزمون دکتری، محمود رمضانی، انتشارات سرای عدالت. ۳- کتاب نکته ها و مهارت های موفقیت در آزمون های زبان عمومی و تخصصی، تالیف عبدالرضا تالانه و شاهین شریفی، انتشارات کیومرث. ۴- کتاب تست و گرامر انگلیسی، تالیف عباس فرزام، انتشارات باستان. ۵- کتاب نکات کلیدی گرامر در زبان انگلیسی، مورفی ریموند، ترجمه میمنت رحمتی، انتشارات دانش پرور. ۶- کتاب راهنمای جامع آزمون تافل، سید محمدرضا ناصرزاده و یاشار دهدشتی، انتشارات نگاه دانش. ۷- جزوه زبان تافل موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر. ۸- Daneshvari, R, Essential words for the TOEFL, Jungle pub. ۹- Barron’s, Essential words for the TOEFL, Jungle pub. ۱۰- Martin Hewings, Advanced grammar in use: a self-study reference and practice book for advanced learners of English: with answer, Khorvash Pub. ۱۱- Murray Bromberg, Julius Liebb, Arthur Traiger, Husain Kabiri, absolutely essential word 504. ۱۲- Murphy, R. English grammar in use: a self-study reference and practice book for intermediate students . ۱۳- Murphy, R. Essential grammar in Use, Danesh Parvar Pub. ۱۴- جزوه زبان تافل دکتری سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد. منابع آزمون دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی – منابع استعداد تحصیلی ۱- کتاب استعداد و آمادگی تحصیلی ویژه رشته مدیریت (۲ جلدی) ، احمد صداقت، انتشارات نگاه دانش. ۲- کتاب استعداد و آمادگی تحصیلی، هوشنگ عباس فام، انتشارات راه. ۳- کتاب استعداد و آمادگی تحصیلی ویژه رشته مدیریت ، عرفانیان، اصلانی، غفارزاده، انتشارات نگاه دانش. ۴- کتاب استعداد و آمادگی تحصیلی GMAT 2011 ، مجید نگهداری، انتشارات مولف. ۵- کتاب استعداد و آمادگی تحصیلی ویژه رشته مدیریت ، هادی مسیح خواه، محمد وکیلی ، انتشارات کتابخانه فرهنگ. ۶- جزوه استعداد و آمادگی تحصیلی ویژه رشته مدیریت ، احمد صداقت. ۷- جزوه استعداد و آمادگی تحصیلی ویژه رشته مدیریت ، عرفانیان. ۸- جزوه استعداد و آمادگی تحصیلی ویژه رشته مدیریت، محمد وکیلی. ۹- جزوه اینترنتی ۱۰۰ مساله حل شده استعداد تحصیلی دکتری، هادی مسیح خواه، محمد وکیلی ، انتشارات کتابخانه فرهنگ. ۱۰- نمونه سوالات دکتری دانشگاه های صنعتی شریف، امیرکبیر و تهران. ۱۱- جزوه استعداد تحصیلی، جهاد دانشگاهی دانشگاه صنعتی شریف. ۱۲- جزوه استعداد تحصیلی، جهاد دانشگاهی دانشگاه صنعتی امیرکبیر. ۱۳- جزوه استعداد تحصیلی، جهاد دانشگاهی دانشگاه تهران. ۱۴- جزوه استعداد تحصیلی موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر. ۱۵- جزوه استعداد تحصیلی سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد. منابع آزمون دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی – منابع شیمی مواد غذایی ۱- کتاب شیمی مواد غذایی، تالیف دکتر حسن فاطمی، انتشارات شرکت سهامی انتشار. ۲- کتاب کنترل کیفی و آزمایشهای شیمیایی مواد غذایی، تالیف دکتر پروانه، انتشارات دانشگاه تهران. ۳- کتاب شیمی موادغذایی (food chemistry)، تالیف بلیتز، گروش و اسچیبرل، انتشارات اسپرینگرورلانگ برلین. ۴- کتاب فشرده شیمی مواد غذایی، تالیف بابک قنبرزاده، انتشارات آییژ. ۵- کتاب شیمی موادغذایی (جلد ۱ و ۲)، تالیف میرمنوچهر حامدی، انتشارات مرکز نشر دانشگاهی. ۶- کتاب مبانی شیمی مواد غذایی، تالیف جان دمان، مترجم بابک قنبرزاده، انتشارات آییژ. ۷- کتاب شیمی مواد غذایی، تالیف آزادمرد دمیرچی، انتشارات آییژ. ۸- جزوه شیمی مواد غذایی دانشگاه تهران. ۹- جزوه شیمی مواد غذایی دانشگاه آزاد واحد علوم تحقیقات. ۱۰- جزوه شیمی مواد غذایی موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر. ۱۱- جزوه شیمی مواد غذایی سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد. منابع آزمون دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی – منابع میکروبیولوژی موادغذایی ۱- کتاب میکروبیولوژی مواد غذایی مدرن، تالیف جی، مترجمان علی مرتضوی و ضیاء الحق، انتشارات دانشگاه علوم پزشکی فردوسی مشهد. ۲- کتاب میکروبیولوژی مواد غذایی، تالیف ویلیام کارول فریزیر و دنیس وستهاف، مترجمان سیدعلی مرتضوی، مهدی کاشانی نژاد و سیدحمیدرضا ضیاءالحق، انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد. ۳- کتاب میکروبیولوژی مواد غذایی (ادمز)(جلد ۱ و ۲)، تالیف موریس ماس، آدامز، مترجمان سیدعلی مرتضوی و علیرضا صادقی ماهونک، انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد. ۴- جزوه میکروب شناسی موادغذایی دانشگاه تهران. ۵- جزوه میکروبیولوژی مواد غذایی دانشگاه شهید بهشتی. ۶- جزوه میکروبیولوژی مواد غذایی موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر. ۷- جزوه میکروبیولوژی مواد غذایی سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد. منابع آزمون دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی – منابع اصول مهندسی صنایع غذایی ۱- کتاب مقدمه ای بر اصول مهندسی صنایع غذایی (جلد ۱ و ۲)، تالیف آرپائول سینگ، دنیس آرهلدمن، ترجمه سیدعلی مرتضوی، علی اکبر سیف کردی، علیرضا صادقی، علی اکبر غلامحسین پور، انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد. ۲- کتاب اصول مهندسی صنایع غذایی، تالیف سید کمال الدین رضوی، انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد. ۳- کتاب اصول مهندسی صنایع غذایی, تالیف آر. پائول سینگ, ترجمه عتی مرتضویان، انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد. ۴- کتاب مبانی اصول مهندسی صنایع غذایی، تالیف سید کمال الدین رضوی، انتشارات عمیدی. ۵- کتاب اصول مهندسی صنایع غذایی،تالیف حمید توکلی پور،انتشارات آییژ. ۶- کتاب اصول طراحی کارخانجات و مهندسی صنایع غذایی،تالیف هیمن نوربخش، کاظم جهان بین،انتشارات شهرآب، آینده سازان. ۷-کتاب درسنامه جامع کارشناسی ارشد صنایع غذایی: گرایش مهندسی و کنترل کیفیت،تالیف احسان جناب، شیرین حیدرزاده، کاظم کریمی، معصومه مسلمی، مهدی بستان شیرین،انتشارات کتاب میر. ۸- جزوه اصول مهندسی صنایع غذایی دانشگاه تهران. ۹- جزوه اصول مهندسی صنایع غذایی دانشگاه آزاد واحد علوم تحقیقات. ۱۰- جزوه اصول مهندسی صنایع غذایی موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر. ۱۱- جزوه اصول مهندسی صنایع غذایی سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد. منابع آزمون دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی – منابع تکنولوژی مواد غذایی (روغن) ۱- کتاب تکنولوژی روغن و چربی های خوراکی، تالیف دکتر محمد صفری، انتشارات دانشگاه تهران. ۲- کتاب چربی ها و روغن های نباتی خوراکی، تالیف فرشته مالک، انتشارات سروا. ۳- کتاب روغن ها و چربی ها در صنایع غذایی، تالیف اف.دی گانستون، مترجمان سیدمهدی جعفری و طاهره قانعی زارع، انتشارات دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان. ۴- کتاب درسنامه علوم و صنایع غذایی، تالیف احسان جناب، انتشارات کتاب میر. ۵- جزوه تکنولوژی روغن دانشگاه تهران. ۶- جزوه تکنولوژی روغن دانشگاه آزاد واحد علوم تحقیقات. ۷- جزوه تکنولوژی روغن موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر. ۸- جزوه تکنولوژی روغن سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد. منابع آزمون دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی – منابع تکنولوژی مواد غذایی (غلات) ۱- کتاب مقدمه ای بر تکنولوژی فرآورده های غلات، تالیف رسول پایان، انتشارات آئیژ. ۲- کتاب تکنولوژی بعد از برداشت غلات، تالیف عزت ا.. عسکری اصلی ارد، انتشارات یاوریان. ۳- کتاب درسنامه علوم و صنایع غذایی، تالیف احسان جناب. انتشارات کتاب میر. ۴- جزوه تکنولوژی غلات دانشگاه تهران. ۵- جزوه تکنولوژی غلات دانشگاه آزاد واحد علوم تحقیقات. ۶- جزوه تکنولوژی غلات موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر. ۷- جزوه تکنولوژی غلات سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد. منابع آزمون دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی – منابع تکنولوژی مواد غذایی (قند و شکر) ۱- کتاب تکنولوژی قند، تالیف اسماعیل زاده کناری ، انتشارات علوم کشاورزی. ۲- کتاب تکنولوژی قند و چغندرقند، مترجم مسعود فلاحی و همکاران ، انتشارات سنبله . ۳- کتاب درسنامه علوم و صنایع غذایی، تالیف احسان جناب، انتشارات کتاب میر. ۴- جزوه تکنولوژی قند و شکر دانشگاه تهران. ۵- جزوه تکنولوژی قند و شکر دانشگاه آزاد واحد علوم تحقیقات.. ۶- جزوه تکنولوژی قند و شکر موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر. ۷- جزوه تکنولوژی قند و شکر سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد. منابع آزمون دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی – منابع تکنولوژی مواد غذایی (کنسرو) ۱- کتاب کنسروسازی، تالیف رسول پایان، انتشارات آییژ. ۲- کتاب صنایع کنسروسازی (اصول و کاربردها)، تالیف جواد حصاری، انتشارات عمیدی. ۳- کتاب تکنولوژی فراورش غذا (اصول و کاربردها)، تالیف پی جی فیلاوز، مترجم مرتضی سهرابی، انتشارات مرکز نشر دانشگاهی. ۴- کتاب درسنامه علوم و صنایع غذایی، تالیف احسان جناب، انتشارات کتاب میر. ۵- جزوه تکنولوژی کنسرو دانشگاه تهران. ۶- جزوه تکنولوژی کنسرو دانشگاه آزاد واحد علوم تحقیقات. ۷- جزوه تکنولوژی کنسرو موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر. ۸- جزوه تکنولوژی کنسرو سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد. منابع آزمون دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی – منابع تکنولوژی مواد غذایی (گوشت) ۱- کتاب علوم و صنایع گوشت، تالیف دکتر نورد هوکنی، انتشارات دانشگاه تهران. ۲- کتاب تکنولوژی صنایع گوشت و شیلات، تالیف فریدون فضائلی نژاد، انتشارات کتاب آوا. ۳- کتاب گوشت و فرآورده های گوشتی، تکنولوژی، شیمی و میکروبیولوژیکی، تالیف جین ساذرلند، مترجم سارا موحد، انتشارات پلک. ۴- کتاب اجرای سیستم HACCP در صنایع گوشت و فرآورده های گوشتی، تالیف سیدحسین حسینی قابوس، احمدرضا فیضی پور نامقی و مرتضی خمیری، انتشارات مرز دانش. ۵- کتاب درسنامه علوم و صنایع غذایی، تالیف احسان جناب. انتشارات کتاب میر. ۶- جزوه تکنولوژی گوشت دانشگاه تهران. ۷- جزوه تکنولوژی گوشت دانشگاه آزاد واحد علوم تحقیقات. ۸- جزوه تکنولوژی گوشت موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر. ۹- جزوه تکنولوژی گوشت سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد. منابع آزمون دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی – منابع تکنولوژی مواد غذایی (اصول نگهداری مواد غذایی) ۱- کتاب اصول تکنولوژی نگهداری موادغذایی، تالیف دکتر حسن فاطمی، انتشارات شرکت سهامی انتشار. ۲- کتاب عوامل فساد و شرایط نگهداری موادغذایی در سردخانه، تالیف دکتر ایماندل و دکتر صادق زاده، انتشارات دانشگاه تهران. ۳- کتاب اصول نگهداری مواد غذایی، تالیف سهراب معینی و کامبیز جهان بین، انتشارات دانشگاه تهران. ۴- کتاب اصول نگهداری مواد غذایی، تالیف حجت بیگ زاده، انتشارات سپهر. ۵- کتاب نگهداری و ذخیره سازی انواع میوه و سبزی، تالیف حمید ایران نژاد، انتشارات آوای نور. ۶- کتاب درسنامه علوم و صنایع غذایی، تالیف احسان جناب. انتشارات کتاب میر. ۷- جزوه اصول نگهداری موادغذایی دانشگاه تهران. ۸- جزوه اصول نگهداری مواد غذایی دانشگاه آزاد واحد علوم تحقیقات. ۹- جزوه تکنولوژی اصول نگهداری موادغذایی موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر. ۱۰- جزوه اصول نگهداری مواد غذایی سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد. منابع آزمون دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی – منابع تکنولوژی مواد غذایی (لبنیات) ۱- کتاب دانش و تکنولوژی ماست، تالیف حبیبی نجفی، انتشارات جهاد دانشگاهی دانشگاه فردوسی مشهد. ۲- کتاب تکنولوژی شیر و فرآورده های لبنی، تالیف علی مرتضوی، انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد. ۳- کتاب شیر و فرآورده های آن، تالیف گیتی کریم، انتشارات جهاد دانشگاهی دانشگاه تهران. ۴- کتاب فناوریهای نوین در صنایع شیر، تالیف آر.ک. رابینسون، مترجم محمدرضا کوشکی، انتشارات سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران. ۵- کتاب درسنامه علوم و صنایع غذایی، تالیف احسان جناب. انتشارات کتاب میر. ۶- جزوی صنایع لبنیات، دکتر خسروشاهی، دانشگاه ارومیه. ۷- جزوه تکنولوژی شیر دانشگاه تهران. ۸- جزوه تکنولوژی لبنیات دانشگاه آزاد واحد علوم تحقیقات. ۹- جزوه تکنولوژی لبنیات موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر. ۱۰- جزوه تکنولوژی لبنیات سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد. منابع آزمون دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی – منابع میکروبیولوژی صنعتی ۱- کتاب مقدمه ای بر میکروبیولوژی صنعتی، تالیف مایکل ویتز، نیل مورگان ترجمه سید علی مرتضوی، آرش کوچکی، انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد. ۲- کتاب مقدمه ای بر میکروبیولوژی مواد غذایی، تالیف توماس جی. مانت ویل، کارل آر ماتیوس،انتشارات جهاد دانشگاهی صنعتی اصفهان. ۳- کتاب بیوتکنولوژی میکروبیولوژی صنعتی، تالیف ولف کروگر، آنالیز کروگر، ترجمه مهدی کریمی، علی مرتضوی و رسول کدخدایی، انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد. ۴- جزوه میکروبیولوژی صنعتی دانشگاه تهران. ۵- جزوه میکروبیولوژی صنعتی دانشگاه آزاد واحد علوم تحقیقات. ۶- جزوه میکروبیولوژی صنعتی موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر. ۷- جزوه میکروبیولوژی صنعتی سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد. منابع آزمون دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی – منابع خواص فیزیکی موادغذایی ۱- کتاب خواص فیزیکی محصولات کشاورزی و مواد غذایی، تالیف ریحانه اکبری، انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد. ۲- کتاب ویژگی های فیزیکی مواد غذایی سیستم های فرآوری غذایی، تالیف مایکل جان لوئیس، ترجمه بابک قنبرزاده، انتشارات آییژ. ۳- کتاب ویژگی های فیزیکی مواد غذایی، تالیف سروت گولوم سومنو سرپیل ساهین، ترجمه مهدی جعفری و مهدی کاشانی نژاد، انتشارات دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان. ۴- کتاب خواص فیزیکی مکانیکی محصولات غذایی و مواد کشاورزی، تالیف ریچارد استروشاین، ترجمه علی رجبی، انتشارات پور ماندگار. ۵- جزوه خواص فیزیکی موادغذایی دانشگاه تهران. ۶- جزوه خواص فیزیکی موادغذایی دانشگاه آزاد واحد علوم تحقیقات. ۷- جزوه خواص فیزیکی موادغذایی موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر. ۸- جزوه خواص فیزیکی موادغذایی سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد. منابع آزمون دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی – منابع روشهای نوین آزمایشگاهی ۱- کتاب روش های نوین آزمایشگاهی، تالیف رضا رضایی، انتشارات جهاد دانشگاهی. ۲- کتاب کشت سلول “مجموعه روشهای آزمایشگاهی علوم نوین”، تالیف سیدمحمدحسین قادریان، اکرم سادات طباطبائی پناه، رضا اکبرزاده نجار، انتشارات دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی. ۳- کتاب الایزا (مجموعه روش های آزمایشگاهی علوم نوین)، تالیف علی حائری، سیدمحمدحسین قادریان، رضا اکبرزاده نجار، اکرم سادات طباطبائی پناه، انتشارات دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی. ۴- کتاب PCR “مجموع روش های آزمایشگاهی علوم نوین”، تالیف سیدمحمدحسین قادریان، اکرم سادات طباطبائی پناه، رضا اکبرزاده نجار، انتشارات دیباج. ۵- کتاب روش های نوین آزمایشگاهی در توکسیکولوژی، تالیف هیبت الله کلانتری، انتشارات تیمورزاده. ۶- کتاب روش ها و تکنیک های نوین آزمایشگاهی در علوم زراعی، تالیف علی محمد مدرس ثانوی، مهدی پناهی، انتشارات سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی. ۷- جزوه روش های نوین آزمایشگاهی دانشگاه تهران. ۸- جزوه روش های نوین آزمایشگاهی دانشگاه آزاد واحد علوم تحقیقات. ۹- جزوه روش های نوین آزمایشگاهی موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر. ۱۰- جزوه روش های نوین آزمایشگاهی سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد. منابع آزمون دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی – منابع انتقال جرم و حرارت در صنایع غذایی ۱- کتاب اصول انتقال حرارت, تالیف محمد چالکش امیری، انتشارات دانشگاه صنعتی اصفهان. ۲- کتاب حرارت دهی با مادون قرمز برای فراوری مواد غذایی و محصولات کشاورزی، تالیف ژانگلی پن، گریفیتس گریگوری آتونگولو، ترجمه سعید مومنی و مهدی کاشانی نژاد، انتشارات دانشگاه تهران. ۳- کتاب مبانی اصول مهندسی صنایع غذایی، تالیف سید کمال الدین رضوی، انتشارات عمیدی. ۴- کتاب مقدمه ای بر اصول مهندسی صنایع غذایی (جلد ۱ و ۲)، تالیف آرپائول سینگ، دنیس آرهلدمان، ترجمه سیدعلی مرتضوی، علی اکبر سیف کردی، علیرضا صادقی، علی اکبر غلامحسین پور، انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد. ۵- کتاب اصول مهندسی صنایع غذایی، تالیف سید کمال الدین رضوی، انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد. ۶- کتاب اصول مهندسی صنایع غذایی, تالیف آر. پائول سینگ, ترجمه عتی مرتضویان، انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد. ۷- کتاب اصول طراحی کارخانجات و مهندسی صنایع غذایی، تالیف هیمن نوربخش و کاظم جهان بین، انتشارات شهرآب. ۸- کتاب طراحی کارخانه صنایع غذایی، تالیف آنتونیو لوپس گومس و گوستاوو باربوزا-کانوواس، مترجمان احمد کلباسی و حسین میرسعیدقاضی، انتشارات آییژ. ۹- کتاب طراحی کارخانه های صنایع غذایی (اصول و مبانی)، تالیف عسگر فرحناکی و محسن گواهیان، انتشارات دانشگاه شیراز. ۱۰- کتاب طرح ریزی کارخانه های صنایع غذایی (جلد اول و دوم)، تالیف سید مهدی جعفری و محمد خلیلیان، انتشارات دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان. ۱۱- کتاب اصول طراحی کارخانه های مواد غذایی، تالیف رضا اسماعیل زاده کناری و علی معتمدزادگان، انتشارات علوم کشاورزی. ۱۲- جزوه اصول طراحی کارخانجات، دکتر شاهدی دانشگاه اصفهان. ۱۳- جزوه اصول طراحی کارخانجات دکتر کلباسی و دکتر محمد حسین حسینی دانشگاه تهران. ۱۴- جزوه انتقال جرم و حرارت در صنایع غذایی دانشگاه تهران. ۱۵- جزوه انتقال جرم و حرارت در صنایع غذایی دانشگاه آزاد واحد علوم تحقیقات. ۱۶- جزوه انتقال جرم و حرارت در صنایع غذایی موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر. ۱۷- جزوه انتقال جرم و حرارت در صنایع غذایی سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد. راه موفقیت در کنکور دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی سراسری و آزاد |