تالار گفتگوی کیش تک/ kishtech forum
انواع تتر و شبکه‌های پشتیبان آن - نسخه‌ی قابل چاپ

+- تالار گفتگوی کیش تک/ kishtech forum (http://forum.kishtech.ir)
+-- انجمن: پردیس فناوری کیش (http://forum.kishtech.ir/forumdisplay.php?fid=1)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://forum.kishtech.ir/forumdisplay.php?fid=5)
+--- موضوع: انواع تتر و شبکه‌های پشتیبان آن (/showthread.php?tid=64347)



انواع تتر و شبکه‌های پشتیبان آن - topkenz - 21-11-2021

[تصویر:  types-of-tether_fcl.jpg]
انواع تتر و شبکه‌های پشتیبان آن
عرضه تتر در طی زمان و با ظهور و بروز شبکه‌های مختلف ارز دیجیتال، دچار دگرگونی شده است. با ایجاد شبکه‌های جدید با قابلیت‌های بیشتر، ارز دیجیتال تتر نیز خود را با شرایط تطبیق داد و در شبکه‌های مختلف ارائه شد. در ادامه به چهار نوع تتر معروف اشاره می‌کنیم.
تتر اومنی (OMNI)
تتر اولین بار در بستر شبکه بیت‌کوین و توسط پروتکل «Omni» عرضه شد. در شبکه بیت‌کوین هزینه انجام تراکنش، بالا و سرعت انجام آن‌ پایین است. چنین مشکلاتی به طور مشابه برای تتر اومنی نیز وجود دارد. این درحالی است که بیشتر کاربران به دنبال انتقال سریع تتر هستند. به همین دلیل با ظهور شبکه‌های بلاکچینی جدید، از این نوع تتر استفاده کمتری می‌شود. آدرس‌ تتر اومنی مشابه با آدرس‌های بیت‌کوین است و با bc1 یا اعداد 1 و 3 آغاز می‌شود.
تتر اتریوم (ERC20)
توسعه شبکه اتریوم انقلابی در ارزهای دیجیتال و شبکه‌های بلاکچین بود. این شبکه با ایجاد قراردادهای هوشمند توانست حوزه استفاده از بلاکچین را گسترش دهد. اتریوم در مقایسه با بیت‌کوین، هم تعداد تراکنش‌های بیشتری پشتیبانی می‌کند و هم هزینه انتقال در آن کم است. با این تفاسیر شرکت تتر مجاب شد، تتر را در بستر شبکه اتریوم و توسط پروتکل «ERC20» ارائه کند. آدرس این نوع تتر مشابه با اتریوم است و با 0x آغاز می‌شود.
تتر ترون (TRC20)
با گسترش شبکه اتریوم و ظهور اپلیکیشن‌های متعدد در حوزه امور مالی غیرمتمرکز (DeFi) هزینه انتقال در شبکه اتریوم افزایش و سرعت تایید تراکنش‌ها در آن کاهش یافت. این امر منجر به نارضایتی کاربران و کاهش استفاده از تتر اتریوم شد. به منظور حل این مشکل، سازندگان تتر اقدام به عرضه آن در بستر شبکه ترون و با پروتکل «TRC20» کردند. ترون در ابتدای تاسیس، یکی از توکن‌های شبکه اتریوم بود که به مرور شبکه خود را ایجاد کرد و در حال حاضر بلاکچین مستقل خود را دارد. سرعت انجام تراکنش‌ها در شبکه ترون بسیار بالا و هزینه آن بسیار پایین است. به همین دلیل، تعداد زیادی از معامله‌گران برای انتقال تتر از این شبکه بهره می‌برند.
تتر بایننس (bep2 or bep20)
بایننس بلاکچین ساخته شده توسط صرافی بایننس است. با گسترش استفاده از قراردادهای هوشمند و نرم‌افزارهای غیرمتمرکز، بایننس شبکه بلاکچین موازی به نام «زنجیره هوشمند بایننس» (Binance Smart Chain) را ایجاد کرد. این شبکه امکان برنامه‌نویسی بلاکچین و ایجاد قراردادهای هوشمند را به شبکه بایننس اضافه کرد. تتر در بلاکچین بایننس با پروتکل «bep2» و در بلاکچین زنجیره هوشمند بایننس، با پروتکل «bep20» اضافه شده است. این شبکه سرعت بالا و هزینه انجام تراکنش بسیار پایینی دارد. برای کسانی که در صرافی بایننس فعالیت می‌کنند و کیف پول مخصوص به این پروتکل‌ها را دارند، استفاده از این شبکه‌ها مناسب است.
کلام آخر
برای دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه خرید و فروش ارز دیجیتال شما را به بازدید از سایت تاپ کنز دعوت می کنیم.