تالار گفتگوی کیش تک/ kishtech forum
مراحل انتخاب رشته ارشد وزارت بهداشت - نسخه‌ی قابل چاپ

+- تالار گفتگوی کیش تک/ kishtech forum (http://forum.kishtech.ir)
+-- انجمن: پردیس فناوری کیش (http://forum.kishtech.ir/forumdisplay.php?fid=1)
+--- انجمن: دانشگاه هاي سراسري و آزاد اسلامي (http://forum.kishtech.ir/forumdisplay.php?fid=9)
+--- موضوع: مراحل انتخاب رشته ارشد وزارت بهداشت (/showthread.php?tid=63230)



مراحل انتخاب رشته ارشد وزارت بهداشت - heyvagp1 - 31-10-2021

آن دسته از داوطلبان حاضر در جلسه کنکور ارشد وزارت بهداشت 1401 که حد نصاب علمی لازم برای انتخاب رشته محل های علوم پزشکی را کسب نمایند با مراجعه به سایت sanjeshp.ir می توانند به اولویت بندی رشته محل های مورد علاقه خود پرداخته و مرحله انتخاب رشته کارشناسی ارشد وزارت بهداشت را پشت سر گذارند.


مرکز سنجش پزشکی پس از برگزاری کنکور کارشناسی ارشد وزارت بهداشت ۱۴۰۱ به تصحیح پاسخنامه های داوطلبان پرداخته و وضعیت علمی آن ها را در قالب کارنامه ای منتشر می کند. داوطلبانی که بر اساس اعلام نتایج اولیه این آزمون مجاز به انتخاب رشته شوند، می توانند به چینش رشته محل های مورد علاقه خود بپردازند.
متقاضیان به منظور انجام مراحل انتخاب رشته کارشناسی ارشد وزارت بهداشت باید به سایت sanjeshp.ir مراجعه کرده و پس از بررسی رشته محل های ارائه شده فرم اینترنتی مربوطه را تکمیل نمایند. در ادامه راهنمای کامل مراحل انتخاب رشته کنکور ارشد وزارت بهداشت 1401 را ارائه می دهیم.

مراحل انتخاب رشته کارشناسی ارشد وزارت بهداشت 1401
همان طور که گفته شد انتخاب رشته کارشناسی ارشد وزارت بهداشت ۱۴۰۱ به صورت اینترنتی و در سایت مرکز سنجش پزشکی انجام می شود. اولین گام برای شرکت در این فرایند بررسی رتبه و تراز اکتسابی می باشد که در قالب کارنامه ای منتشر شده و در اختیار داوطلبان قرار می گیرد. متقاضیان می بایست ضمن دریافت این کارنامه وضعیت علمی خود را مشاهده نموده و در صورت مجاز بودن نسبت به تکمیل فرم اینترنتی انتخاب رشته ارشد وزارت بهداشت 1401 اقدام نمایند.

پس از اعلام نتایج اولیه کنکور ارشد پزشکی، دفترچه انتخاب رشته این آزمون منتشر شده و داوطلبان را از رشته محل های ارائه شده در دوره های روزانه، شهریه پرداز و دانشگاه آزاد مطلع می کند. از این رو متقاضیان باید مراحل زیر را طی کنند:

1 - مراجعه به سایت انتخاب رشته ارشد وزارت بهداشت
2 - دانلود و مطالعه دفترچه انتخاب رشته
3 - اولویت بندی رشته محل های مورد علاقه
4 - تکمیل فرم اینترنتی انتخاب رشته
5 - دریافت کد رهگیری

داوطلبان مجاز به انتخاب رشته کارشناسی ارشد وزارت بهداشت می بایست در سایت سنجش پی اقدامات لازم را انجام دهند. مقاله زیر تمامی اطلاعات در رابطه با سایت مذکور را در اختیار کاربران خود قرار می دهد.
بیشتر بخوانید: sanjeshp.ir انتخاب رشته ارشد بهداشت


راهنمای کامل مراحل انتخاب رشته کارشناسی ارشد وزارت بهداشت 1401
با توجه به این که انتخاب رشته کارشناسی ارشد علوم پزشکی مرحله ای سرنوشت ساز بوده و تاثیر بسزایی در نتایج نهایی این آزمون دارد، بر آن شدیم راهنمای کامل انتخاب رشته ارشد وزارت بهداشت ۱۴۰۱ را به صورت تصویری در اختیار داوطلبان قرار دهیم تا این فرایند را با کم ترین درصد خطا و اشتباه انجام دهند.

بدین منظور باید در زمان قانونی انتخاب رشته به سایت sanjeshp.ir مراجعه نمایید.

[تصویر:  1629951985_%D8%A7%D9%86%D8%AA%D8%AE%D8%A...%D8%AA.jpg]

بخش کارشناسی ارشد را انتخاب کرده و مطابق تصویر بر روی گزینه " انتخاب رشته محل/ویرایش انتخاب ها " کلیک کنید.

[تصویر:  1629952037_%D8%A7%D9%86%D8%AA%D8%AE%D8%A...%D8%AA.jpg]

با کلیک بر روی لینک "انتخاب رشته محل تحصیل" وارد سامانه کارشناسی ارشد علوم پزشکی 1401 شوید.

[تصویر:  1629952065_%D8%A7%D9%86%D8%AA%D8%AE%D8%A...%D8%AF.jpg]

گزینه انتخاب رشته محل تحصیل را انتخاب نموده و کد رهگیری ثبت نام را در کادر مربوطه وارد نمایید.

[تصویر:  1600757849_%D8%A7%D9%86%D8%AA%D8%AE%D8%A...%D9%81.png]

در صفحه باز شده می بایست از منوی کشویی رشته و دانشگاه مورد نظر را انتخاب نموده و بر روی علامت "تیک" کلیک کنید. پس از درج کلیه رشته محل های مورد علاقه کافی است بر روی گزینه "ثبت اولیه انتخاب ها" کلیک کرده و انتخاب رشته خود را نهایی کنید. در پایان مراحل انتخاب رشته ارشد وزارت بهداشت ۱۴۰۱ نیز فرم اینترنتی شما برای چاپ به نمایش در می آید.

لازم به ذکر است داوطلبان به منظور چینش رشته محل های مورد علاقه خود باید دفترچه انتخاب رشته کارشناسی ارشد وزارت بهداشت 1401 را مورد مطالعه قرار داده و پس از بررسی لیست رشته محل های ارائه شده در دوره های روزانه، شهریه پرداز و دانشگاه آزاد فرم اینترنتی مربوطه را تکمیل نمایند.
بیشتر بخوانید: دفترچه انتخاب رشته کارشناسی ارشد وزارت بهداشت


[تصویر:  arshad.gif]



مشاوره انتخاب رشته کارشناسی ارشد وزارت بهداشت 1401
لازم به ذکر است اولویت بندی انتخاب های داوطلب در این مرحله تحت تاثیر عواملی چون علاقه، مسیر، هزینه و کیفیت دانشگاه قرار دارد و باید در نهایت دقت صورت گیرد. از طرفی تعداد انتخاب های داوطلب در این مرحله که به تعداد دانشگاه های پذیرنده رشته انتخابی داوطلب می باشد، این امکان را فراهم می کند تا شانس قبولی خود را در تمامی رشته محل های ارائه شده بیازماید.

گزینش دانشجو در هر یک از رشته ها یا مجموعه های امتحانی از بین داوطلبان مجاز همان رشته یا مجموعه امتحانی و بر اساس نمره کل، سهمیه و اولویت انتخاب های داوطلب صورت می گیرد. از این رو متقاضیان می بایست با نحوه چیدمان رشته محل های ارائه شده در دفترچه انتخاب رشته کارشناسی ارشد وزارت بهداشت ۱۴۰۱ آشنا شده و عوامل تاثیرگذار در اولویت بندی انتخاب ها را مورد توجه قرار دهند.

کارشناسان مرکز مشاوره تحصیلی هیوا نیز در طول این فرایند همراه داوطلبان بوده و از طریق سیستم مشاوره تحصیلی تلفنی هیوا تجربیات خود را برای انتخاب رشته ای دقیق و بی نقص ارائه می دهند.
در ادامه بخوانید: صفر تا صد انتخاب رشته کارشناسی ارشد وزارت بهداشت

[تصویر:  1480617610_%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D9%8...%D8%AF.gif]





سوالات متداول

1- ✔️ انتخاب رشته ارشد وزارت بهداشت در چه سایتی انجام می شود؟
✔️ داوطلبان با مراجعه به سایت مرکز سنجش پزشکی می توانند انتخاب رشته خود را انجام دهند که مراحل این فرایند در متن مقاله شرح داده شده است.


2- ✔️ در زمان انتخاب رشته کارشناسی ارشد علوم پزشکی امکان انتخاب چه دوره هایی وجود دارد؟
✔️ مطابق متن مقاله در زمان انتخاب رشته ارشد وزارت بهداشت امکان انتخاب تمامی دوره های روزانه، شهریه پرداز و دانشگاه آزاد وجود دارد.


3- ✔️ چه عواملی در انتخاب رشته کنکور ارشد وزارت بهداشت موثرند؟
✔️ مطابق متن مقاله علاقه، هزینه، مسیر و کیفیت دانشگاه چهار فاکتور تاثیرگذار در انتخاب رشته ارشد وزارت بهداشت می باشند.
منبع : مراحل انتخاب رشته ارشد وزارت بهداشت