![]() |
نکات طراحی لوگو رستوران - نسخهی قابل چاپ +- تالار گفتگوی کیش تک/ kishtech forum (http://forum.kishtech.ir) +-- انجمن: پردیس فناوری کیش (http://forum.kishtech.ir/forumdisplay.php?fid=1) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://forum.kishtech.ir/forumdisplay.php?fid=5) +--- موضوع: نکات طراحی لوگو رستوران (/showthread.php?tid=62569) |
نکات طراحی لوگو رستوران - سپهریونسی - 15-10-2021 نکات طراحی لوگو رستوران بهتر است در وهله اول هنگام طراحی لوگو رستوران به سبک آن توجه کنید. مثلا لوگو هایی با گرافیک ساده تر مناسب رستوران های سنتی ، لوگو هایی با طراحی مینیمال و تایپو گرافی مدرن مناسب رستوران های مدرن، لوگو هایی با رنگ هایی جیع و پر رنگ مناسب فست فود ها و لوگو هایی پر مفهوم و انتزاعی مناسب رستوران های چند ستاره و لاکچری و نیز لوگوهایی با الهام از طبیعت و گیاهان مخصوص رستوران هایی خواهد بود که غذاهای وگن سرو می کنند. در نتیجه ی موارد گفته شده نکاتی که باید هنگام طراحی لوگو رستوران رعایت شود : انتخاب فونت مناسب ، انتخاب پالت رنگی مناسب ، رعایت اصل سادگی ، به کار گیری المان ها و عناصر مربوط به رستوران ( قاشق ، چنگال ، کلاه سر آشپز و غیره)، رعایت انعطاف پذیری لوگو به گونه ای که در امر تبلیغات و بازاریابی از آن در هر جایی بتوان استفاده کرد و در آخر لوگویی که طراحی می شود تاریخ انقضا نباید داشته باشد به این معنا که با گذر زمان نیز قابل استفاده باشد. |