تالار گفتگوی کیش تک/ kishtech forum
نظریه تکرار فعالیت های اجدادی درباره بازی - نسخه‌ی قابل چاپ

+- تالار گفتگوی کیش تک/ kishtech forum (http://forum.kishtech.ir)
+-- انجمن: پردیس فناوری کیش (http://forum.kishtech.ir/forumdisplay.php?fid=1)
+--- انجمن: مجموعه مشاوره روانشناسی، تحصیلی و مددکاری (http://forum.kishtech.ir/forumdisplay.php?fid=110)
+--- موضوع: نظریه تکرار فعالیت های اجدادی درباره بازی (/showthread.php?tid=59228)



نظریه تکرار فعالیت های اجدادی درباره بازی - heyvafamily - 24-08-2021

بازی از شروع حیات آدمی با او همراه بوده است ، چون بازی جزئی از حیات انسان است . بنابراین تاریخ شروع بازی با تاریخ انسان یکی است . بازی فعالیتی است که با تمایل ، اختیار و برای سرگرمی و بدون توجه به نتیجه در زمان فراغت انجام می شود و باعث نشاط و شادابی می شود . از گذشته بیان کرده اند کودکی که خوب غذا میل می کند و می خورد ، خوب می خوابد و خوب بازی می کند حتماً سالم است . بازی فرایندی است که تقریباً در بیشتر حیوانات و در همه افراد تا پایان عمر ادامه دارد که علت آن بر حسب مراحل رشد و تکامل و تحت تاثیر عوامل مختلف است . نظریه های بازی مختلفی وجود دارد یکی از این نظریه ها نظریه تکرار فعالیت های اجدادی درباره بازی است .
در این مقاله به بررسی نظریه تکرار فعالیت های اجدادی درباره بازی می پردازیم .



” بازی در حیوانات و کودکان خردسال ، به صورت پدیده ای فطری ، طبیعی و ارثی محسوب می شود . “

نظریه روان درمانی تکرار فعالیت های اجدادی درباره بازی
طبق نظریه روان درمانی تکرار فعالیت های اجدادی درباره بازی ، بازی در حیوانات و کودکان خردسال ، به صورت پدیده ای فطری ، طبیعی و ارثی تلقی محسوب می شود . استنلی هال می نویسد : کودکان ویژگی های بازی را به ارث می برند میل کودک به بازی سیر منظمی را طی می کند ، به طوری که هر پدیده ای به وسایل پدیده دیگر قابل درک و شناخت است . کودک در دوران رشد تمام مراحلی را که نوع انسان در طول تاریخ تکامل خود پیموده است طی می کند . در سنین کودکی ، آثار ارثی مربوط به نژاد کودک را مرحله به مرحله هر حالت حیوانی ، توحش ، چوپانی ، کشاورزی و زندگی قبیله ای عبور می دهد ، متناسب با هر یک از این حالت ، نوعی بازی که در خور همان حالت است ظهور می کند . 
طبق نظریه روان درمانی تکرار فعالیت های اجدادی درباره بازی هال کودکان از این جهت به بازی می پردازند که محتواها و صحنه های که اجدادشان تولید کرده بوده و زندگی آنان ایجاب می کرده تجدید کند . این عمل به این جهت صورت می گیرد که دوران کودکی بهترین موقعیت برای تصفیه اعمالی است که در زندگی آینده نیاز به آن ها نخواهد بود . از میان روانشناسان جدید به ویژه طرفداران مکتب تحلیل روانی فقط یونگ از این نظریه حمایت می کند . یونگ بر پایگاه روانی یا ناهشیار جمعی تاکید دارد  . نظریه تکرار فعالیت های اجدادی بر اساس تحقیقاتی که " لهمان " و  " ویتی " در همان محله های مورد تحقیق " هال " به عمل آورند مردود شناخته شده است . زیرا کودکانی که در زمان استانلی هال با تیر و کمان به طریق سرخپوستان بازی  می کردند و یا به ساختن غار می پرداختند امروزه با موشک و اتومبیل و هواپیمای کودکی و انواع وسایل کامپیوتری بازی می کنند و این نشان می دهد که بازی کودکان تجدید رفتار اجدادی نیست .

منبع :
روانشناسی بازی تالیف دکتر محمد علی احمدوند
در ادامه بخوانید: نظریه های بازی

سوالات متداول

1- ✔️ نظریه تکرار فعالیت های اجدادی درباره بازی چیست؟
✔️ نظریه های بازی مختلفی وجود دارد یکی از این نظریه ها نظریه تکرار فعالیت های اجدادی درباره بازی است که در متن مقاله شرح داده شده است.


2- ✔️ از نظر نظریه روان درمانی تکرار فعالیت های اجدادی بازی چیست؟
✔️ طبق نظریه روان درمانی تکرار فعالیت های اجدادی درباره بازی، بازی در حیوانات و کودکان خردسال ، به صورت پدیده ای فطری و ... است که در متن مقاله شرح داده شده است.


3- ✔️ نظر استنلی هالدر مورد بازی چیست؟
✔️ استنلی هال می نویسد، کودکان ویژگی های بازی را به ارث می برند که در متن مقاله توضیح کامل آن ارائه شده است.
منبع : نظریه تکرار فعالیت های اجدادی درباره بازی