تالار گفتگوی کیش تک/ kishtech forum
سوال ۱:کاربرد فناوری اطلاعات درصنایع غذایی - نسخه‌ی قابل چاپ

+- تالار گفتگوی کیش تک/ kishtech forum (http://forum.kishtech.ir)
+-- انجمن: پردیس فناوری کیش (http://forum.kishtech.ir/forumdisplay.php?fid=1)
+--- انجمن: دانشگاه جامع علمی و کاربردی (http://forum.kishtech.ir/forumdisplay.php?fid=7)
+---- انجمن: **مرکز علمی و کاربردی کوشا** (http://forum.kishtech.ir/forumdisplay.php?fid=42)
+----- انجمن: كاربرد فناوري اطلاعات و ارتباطات - ترم تابستان1400-5شنبه ساعت8 (http://forum.kishtech.ir/forumdisplay.php?fid=236)
+----- موضوع: سوال ۱:کاربرد فناوری اطلاعات درصنایع غذایی (/showthread.php?tid=58625)

صفحه‌ها: 1 2


سوال ۱:کاربرد فناوری اطلاعات درصنایع غذایی - Hasanbagloo - 13-08-2021

سوال۱.یکی ازمهم ترین دلایل نفوذکمترفناوری اطلاعات درمیان صنایع غذایی وآشامیدنی چیست؟


RE: سوال ۱:کاربرد فناوری اطلاعات درصنایع غذایی - بابک اعظمی - 14-08-2021

جواب ۱.کمبودنسبی مهارتهای مربوط است که آن هم که ناشی ازاهتمام کم به آموزش دراین زمینه است.


RE: سوال ۱:کاربرد فناوری اطلاعات درصنایع غذایی - khalil.ghorbanian - 14-08-2021

(13-08-2021, 06:11 PM)Hasanbagloo نوشته است: سوال۱.یکی ازمهم ترین دلایل نفوذکمترفناوری اطلاعات درمیان صنایع غذایی وآشامیدنی چیست؟

کمبود نسبی مهارتهای مربوط است که آن هم که ناشی از اهتمام کم به آموزش در این زمینه است.


RE: سوال ۱:کاربرد فناوری اطلاعات درصنایع غذایی - Alireza rezaei - 16-08-2021

1:کمبود نسبی مهارتهای مربوط است که آن هم که ناشی از اهتمام کم به آموزش در این زمینه است.


RE: سوال ۱:کاربرد فناوری اطلاعات درصنایع غذایی - Ahmad Yunesi - 20-08-2021

1-یکی از مهمترین دلایل نفوذ کمتر فناوری اطلاعات در میان
صنایع غذایی و آشامیدنی، کمبود نسبی مهارتهای مربوط است
که آن هم ناشی از اهتمام کم به آموزش در این زمینه است.
آمار سال ۲۰۰۶ نشان می‌دهد که تنها ۵۰ درصد از شرکتهای
بزرگ فعال در این عرصه به آموزشهای منظم فناوری اطلاعات
و ارتباطات می‌پردازند. اغلب شرکتها و بویژه شرکتهای متوسط
خدمات مربوط به فرایندهای مبتنی بر فناوری اطلاعات خود را
برون‌سپاری می‌کنند.
البته، یکی از ضعفهای فرایندهای مبتنی بر اطلاعات نیز نبود سیاستگذاری یکپارچه در زمینه فناوری اطلاعات و در نتیجه، ارتباط ضعیف بخشهای مختلف با یکدیگر است. با این‌حال در سالهای اخیر، نظامهای نوین مبتنی بر فناوری اطلاعات و از جمله طرح‌ریزی منابع کسب و کار با رشد چشمگیری در این صنعت روبه رو بوده است. در صنایع کوچکتر نیز، نظامهای مالی و حسابداری مبتنی بر فناوری اطلاعات توسعه چشمگیری داشته است.


RE: سوال ۱:کاربرد فناوری اطلاعات درصنایع غذایی - keshavarz9399 - 21-08-2021

(13-08-2021, 06:11 PM)Hasanbagloo نوشته است: سوال۱.یکی ازمهم ترین دلایل نفوذکمترفناوری اطلاعات درمیان صنایع غذایی وآشامیدنی چیست؟

کمبود نسبی مهارتهای مربوط است که آن هم ناشی از اهتمام کم به آموزش در این زمینه است


RE: سوال ۱:کاربرد فناوری اطلاعات درصنایع غذایی - 98236001160066 - 23-08-2021

(13-08-2021, 06:11 PM)Hasanbagloo نوشته است: سوال۱.یکی ازمهم ترین دلایل نفوذکمترفناوری اطلاعات درمیان صنایع غذایی وآشامیدنی چیست؟

کمبود نسبی مهارتهای مربوط است که آن هم که ناشی از اهتمام کم به آموزش در این زمینه است.


RE: سوال ۱:کاربرد فناوری اطلاعات درصنایع غذایی - alireza. - 24-08-2021

(13-08-2021, 06:11 PM)Hasanbagloo نوشته است: سوال۱.یکی ازمهم ترین دلایل نفوذکمترفناوری اطلاعات درمیان صنایع غذایی وآشامیدنی چیست؟

جواب ۱.کمبودنسبی مهارتهای مربوط است که آن هم که ناشی ازاهتمام کم به آموزش دراین زمینه است.



RE: سوال ۱:کاربرد فناوری اطلاعات درصنایع غذایی - hwshang abdi - 25-08-2021

(13-08-2021, 06:11 PM)Hasanbagloo نوشته است: سوال۱.یکی ازمهم ترین دلایل نفوذکمترفناوری اطلاعات درمیان صنایع غذایی وآشامیدنی چیست؟

1)یکی از مهمترین دلایل کمبود نسبی مهارتهای مربوط استکه آن هم ناشی از اهتمام کم به آموزش در این زمینه است. یکی از ضعفهای فرایندهای مبتنی بر اطلاعات نیز نبود سیاستگذاری یکپارچه در زمینه فناوری اطلاعات و در نتیجه، ارتباط ضعیف بخشهای مختلف با یکدیگر است. با این‌حال در سالهای اخیر، نظامهای نوین مبتنی بر فناوری اطلاعات و از جمله طرح‌ریزی منابع کسب و کار با رشد چشمگیری در این صنعت روبه رو بوده است. در صنایع کوچکتر نیز، نظامهای مالی و حسابداری مبتنی بر فناوری اطلاعات توسعه چشمگیری داشته است.


RE: سوال ۱:کاربرد فناوری اطلاعات درصنایع غذایی - Sajad Nazarloo - 25-08-2021

کمبودنسبی مهارتهای مربوط است که آن هم که ناشی ازاهتمام کم به آموزش دراین زمینه است.