روش های یادگیری زبان فرانسه - نسخهی قابل چاپ +- تالار گفتگوی کیش تک/ kishtech forum (http://forum.kishtech.ir) +-- انجمن: پردیس فناوری کیش (http://forum.kishtech.ir/forumdisplay.php?fid=1) +--- انجمن: زبان های خارجی (http://forum.kishtech.ir/forumdisplay.php?fid=60) +---- انجمن: زبان فرانسه (http://forum.kishtech.ir/forumdisplay.php?fid=13) +---- موضوع: روش های یادگیری زبان فرانسه (/showthread.php?tid=50113) |
روش های یادگیری زبان فرانسه - Meliha - 09-03-2021 یادگیری زبان جدید، یعنی قدم گذاشتن به یک دنیای کاملا ناآشنا و عجیبوغریب، اما این نباید شما را بترساند! هر کاری، راهی دارد. تسلط بر یک زبان جدید، آنقدرها هم سخت نیست. اگر روش درستی در پیش بگیرید، میتوانید هر زبانی را به بهترین نحو ممکن یاد بگیرید. یکی از زبانهای شیرین و پُرکاربردی که بسیاری از مردم بهعنوان زبان دوم انتخاب میکنند، زبان فرانسوی است.
از دانش قبلی خود در زبان فرانسه استفاده کنید
اگر از قبل با زبان فرانسه آشنایی داشته باشید ، یا در مدرسه و دانشگاه درسی از آن را خوانده اید و یا حتی با لغات زبان انگلیسی آشنا شده اید که ریشه در زبان فرانسوی دارند. می توانید از دانش پایه خود در زبان فرانسه استفاده کنید ، که این دانش می تواند از یادگیری ماه ها ، سال ها ، اعداد و الفبا به زبان فرانسوی باشد.
دانش قبلی شما ستون هایی را تشکیل می دهد که در تقویت مهارت ها به شما کمک می کند و باعث می شود اعتماد به نفس شما، در صحبت کردن به زبان فرانسه افزایش یابد . پس دانش و اطلاعات قبلی خود در زبان فرانسه را دست کم نگیرید و از آن ها استفاده کنید.
یک پارتنر برای یادگیری زبان فرانسه داشته باشید
ممکن است فکر کنید همانطور که زنگی کردن در کشور فرانسه برای یه مدت طولانی می تواند باعث شود، یادگیری زبان برای ما بسیار سریع اتفاق بیفتد، فکر کنید که اگر با فرانسوی زبان ها در ارتباط نباشید،هیچ وقت نتوانید فرانسوی یاد بگیرید یا یادگیریتان خیلی کند پیش خواهد رفت. اما تکنولوژی آموزش آنلاین زبان این مشکل را به راحتی حل کرده است، به این صورت که:
یک دوست فرانسوی زبان را در فضای مجازی پیدا کنید و با آن ها از طریق برنامه های واتس آپ، اسکایپ یا هر ابزار ارتباطی دیگری به عنوان پارتنر یادگیری زبان فرانسه صحبت کردن را شروع کنید و ارتباط خود را با آنها حفظ کنید.
خود را در فرهنگ و آداب و رسوم کشور فرانسه غوطه ور کنید
شاید شما دوست داشته باشید تا از هر لحاظ آداب و رسوم فرانسوی ها در زندگی خود احساس کنید اما چون در این کشور زندگی نمی کنید و کسی را هم در اطراف خود نمی شناسید که به زبان فرانسه صحبت کند نتوانید تا این حد پیش بروید.
اما باز هم راه هایی وجود دارد، که هر کجای دنیا هم که باشید، بتوانید با این کشور و فرهنگ فرانسوی ها آشنا شوید.
فیلم و سریال های فرانسوی را برای یادگیری زبان فرانسه دست کم نگیرید
اینکه برای یادگیری زبان به سراغ هنر هفتم که همان سینما است بروید و یا سریال های به زبان فرانسه را تماشا کنید برای یادگیری زبان بسیار مفید هستند. تماشای فیلم و سریال به زبان فرانسوی می تواند از بهترین روش ها برای یادگیری باشد. با تماشای ویدیو و فیلم در یوتیوب یادگیری زبان فرانسه برای شما سریع تر و آسان تر از همیشه می باشد.
آهنگ های فرانسوی گوش کنید
شاید تا حدودی موسیقی فرانسوی در کشورهای انگلیسی زبان به سختی یافت شود! اما می توان خواننده یا هنرمندان و شاعران فرانسوی را دید و از هنر آنها در یادگیری زبان فرانسه استفاده کرد.
اخبار فرانسوی را پیگیری کنید
یکی دیگر از راه های یادگیری هر زبانی خواندن مقالات و روزنامه و اخبار مرتبط با کشور فرانسه و به زبان فرانسوی است. حتی اگر احساس می کنید که در ابتدا نمی دانید مقاله در مورد چه چیزی است، چند کلمه یا جمله جدید از اون خبر می تواند برای شما سودمند باشد و در یادگیری شما موثر واقع شود.
فایل های صوتی منتشر شده و پادکست های فرانسوی را گوش دهید
پادکست نوعی فایل صوتی می باشد که در جهان رواج پیدا کرده است. که تعداد زیادی از آنها به زبان فرانسوی می باشند. این یک روش تاثیر گذار می باشد که می توانید، برای تقویت قسمت شنیداری در یادگیری از آنها استفاده کنید. و هنگامی که مشغول انجام سایر کارهای روزمره خود هستید به پادکست های فرانسوی گوش بدهید و ضمن انجام کارهایتان ، مهارت شنیداری زبان خود را نیز تقویت کنید.
از یادگیری زبان فرانسوی لذت ببرید:
ممکن است در یادگیری زبان فرانسوی استعداد خوبی داشته باشید ، اما هدف نهایی شما باید رسیدن به سطح مناسبی از یادگیری باشد. به گونه ای که بتوانید با افراد نیتیو فرانسوی زبان ارتباط برقرار کنید.
تمام پروسه یادگیری زبان و صحبت کردن در ارتباط برقرارکردن خلاصه می شود که تا چه حد شما قادر هستید با فرانسه زبانان ارتباط برقرار کنید. اما یادتان باشد هر چقدر هم که در زبان فرنسه پیشرفت کرده باشید این ارتباط نمی تواند بدون نقص و کامل باشد. باید کلمات و جملات مناسب و جدید را جست و جو کنید و به یادداشته باشید . و ایده های مناسب در یادگیری از خود بوجود آورید . همین الان هم کلمات و اصطلاحات زیادی در زبان فارسی وجود دارند که ممکن است معنای آن ها را ندانید!
خاطرتان باشد که با فرانسه زبانی که ارتباط برقرار می کنید می داند که شما در حال یادگیری هستید و بنابراین در مقابل اشتباهات شما صبور است و نتیجه آن این است که اعتماد به نفس شما هنگام مکالمه فرانسوی بالا می رود و از یادگیری زبان فرانسه نیز لذت خواهید برد.
یادگیری زبان مانند یک سفر است!
یادگیری زبان فرانسوی مزیت های زیادی دارد ، می توانید ارتباطات خود را تقویت کرده و هچنین می توان به فهم عمیق تر از فرهنگ کشور فرانسه و فرانسه زبانان رسید. این روند زمان بر می باشد تا شما را به نتیجه مطلوب خود برساند، پس برای رسید به نتیجه مطلوب هدفتان از یادگیری زبان را در خاطر داشته باشید و یادتان باشد که از مسیر یادگیری زبان فرانسه لذت ببرید.
لغتنامهی فرانسوی مخصوص خودتان را بنویسید
اگر روی کلمات و عبارات فرانسوی مربوط به زندگی خودتان تمرکز کنید، فرانسوی را بسیار سریعتر یاد خواهید گرفت. بهعلاوه در هنگام انجام گفتوگوهای واقعی به زبان فرانسه، قادر خواهید بود درمورد خودتان صحبت کنید. به همین دلیل توصیه میکنم یک لغتنامهی فرانسوی مخصوص خودتان درست کنید. این لغتنامه، مجموعهای از کلمات و عباراتی است که مربوط به خودتان هستند. پیشنهاد میکنم در صفحات ابتدایی لغتنامهی شخصیتان، موارد زیر را بنویسید: ملیتتان را مشخص کنید؛ مثلا من یک ایرانی هستم. درمورد فعالیتهای مورد علاقهتان توضیح بدهید؛ مثلا من دوست دارم در اوقات فراغت مطالعه کنم. دلایلتان را برای یادگیری زبان فرانسوی بنویسید؛ مثلا من میخواهم فرانسوی یاد بگیرم، چون عاشق آثار ادبی کلاسیک هستم. دربارهی شغلتان بنویسید؛ مثلا من یک معلم هستم. اطلاعات جالب دیگری درمورد خودتان بنویسید؛ مثلا دربارهی زبانهای دیگری که یاد گرفتهاید یا مکانهای خارقالعادهای که سفر کردهاید، بنویسید. |