تالار گفتگوی کیش تک/ kishtech forum
آموزش پلاگین نویسی وردپرس - نسخه‌ی قابل چاپ

+- تالار گفتگوی کیش تک/ kishtech forum (http://forum.kishtech.ir)
+-- انجمن: پردیس فناوری کیش (http://forum.kishtech.ir/forumdisplay.php?fid=1)
+--- انجمن: فناوری اطلاعات و ارتباطات (http://forum.kishtech.ir/forumdisplay.php?fid=6)
+--- موضوع: آموزش پلاگین نویسی وردپرس (/showthread.php?tid=46165)



آموزش پلاگین نویسی وردپرس - daredu - 19-11-2020

مواردی از آموزش پلاگین نویسی وردپرس را با حداقل دانش کدنویسی در ادامه بیان می کنیم. برای نوشتن پلاگین و افزونه مورد نظر خود نیاز است تا 4 مرحله زیر را به دقت و قدم به قدم طی کرده تا در نهایت بتوانید افزونه بی نقص و کارآمد خود را اجرا نمایید.

ممکن است بارها با عنوان Read More  در انتهای یک پست روبرو شده باشید. هنگامی که بر روی این عنوان کلیک می کنید، در واقع وارد متن آن به یک لینک تغییر پیدا کرده و شما ادامه ی پست یا وبلاگ ها را مشاهده می نمایید. حال برای برای درک بهتر این مراحل آموزش پلاگین نویسی وردپرس، این پلاگین طراحی خواهد شد.

1- محیط آزمایش و تست را تنظیم نمایید
همواره برای توسعه  و طراحی یک ابزار نظیر پلاگین یا هر ابزار دیگری که ویژگی ها و امکانات وب سایت شما را تغییر می دهد، نیاز است تا در محیطی آن را پیاده سازی نمایید. این امر بسته به اینکه وب سایت شما  در یک سرور خارجی ذخیره شده یا در یک کامپیوتر شخصی متفاوت است.

محیط آزمایشی که انتخاب می نمایید با از نظر ظاهری و امکانات با وب سایت شما هماهنگ و یکسان باشد چرا که در این صورت می توانید بدون آسیب رساندن به وب سایت اصلی، تمام ایده ها و تفکرات خود را در این محیط و بر روی وب سایت آزمایشی پیاده سازی نمایید.

در صورتی که ایده شما  با موفقیت روبرو شد، می توانید اعمال انجام داده را بر روی وب سایت اصلی خود نیز پیاده کرده و از آسیب به سایت جلوگیری نمایید.

با وجود انواع ابزارها و محیط هایی که در راستای طراحی سایت روزانه طراحی و تولید می شوند، می توانید به سادگی هرچه تمام تر ایده های ناب وتازه خود را بر روی وب سایت آزمایشی خود پیاده سازی کرده و در نهایت تمام این امکانات را به وب سایت اصلی منتقل نمایید.

یکی از محیط های آزمایشی قدرتمند DesktopServer می باشد. به کمک این برنامه می توانید نسخه محلی وردپرس را بر روی رایانه خود نصب کرده و پلاگین نویسی وردپرس را آغاز نمایید.

یکی از محیط های پلاگین نویسی وردپرسی آزمایشی، DreamHost  می باشد. این ابزار یک محیط انلاین بوده که همانند یک کپی از وب سایت اصلی شما عمل می نماید تنها تفاوت آن با وب سایت شما این است که فقط شما و سایر ادمین ها قادر به دسترسی به آن می باشید.

2- یک پرونده پلاگین جدید ایجاد کنید
پس از اینکه محیط آزمایشی دلخواه خود را انتخاب کردید، در مرحله دوم از آموزش پلاگین نویسی وردپرس، باید یک پرونده جدید ایجاد نمایید برای این کار نیز باید به فهرست وب سایت خود دسترسی داشته باشید. برای دسترسی به فهرست سایت می توانید از SFTP استفاده نمایید.

در مثال این مقاله از کلاینت FileZilla استفاده شده است چرا که این کلاینت در عین اینکه رایگان بوده، استفاده از آن نیز ساده و راحت است. این کلاینت را راه اندازی کرده و از اعتبار SFTP ارائه شده توسط میزبان وب سایت خود برای دسترسی به سایت مورد نظر استفاده نمایید.

برای مطالعه کامل آموزش پلاگین نویسی وردپرس به همراه عکس کلیک کنید.