توصیف مختصری از غذا در ایران
هنگامی که میخواهید درباره ی آداب و رسوم یک کشور بیاموزید چیزهای با ارزشی درباره ی آن کشور وجود دارد و غذا یکی از آنهاست . غذا میتواند جنبه های پنهان تاریخ یک کشور را آشکار سازد. در این مقاله می توانید درباره ی غذاهای ایرانی و اینکه چه غذاهایی مخصوص کشور ایران است بیشتر بدانید. غذاهای ایرانی به دلیل تنوعشان معروف هستند چون هر استان این کشور غذاهای مخصوص خود را دارند. غذاهای ایرانی شامل طیف گسترده ای از غذاهای مختلف هستند از جمله چلو کباب که شامل برنج و گوشت کباب شده است، خورشت که یک نوع خوراکی است که با برنج سرو میشود و یا آش که که یک نوع سوپ غلیظ است. همچنین غذاهای ایرانی به دلیل تنوع زیاد در سالادها، شیرینی ها و نوشیدنی های سنتی و مخصوص این کشور و این بخش از جهان معروف هستند. به طور کلی غذاهای آسیایی به دلیل استفاده ی زیاد گیاهان تازه معروف هستند و غذاهای خاورمیانه و در نتیجه ایران هم از این موضوع مستثناء نیستند. در تهیه ی غذاهای ایرانی معمولا از گیاهان سبز تازه و میوه ها شامل آلو ، انار ، به ، آلو بخارا ، کشمش و زردآلو استفاده می شود ( که اغلب با هم استفاده میشوند) . غذای رایج در ایران ترکیبی از برنج به همراه گوشت است که این گوشت میتواند گوشت بره ، مرغ و یا ماهی باشد که به همراه پیاز ، سبزیجات ، گیاهان و بعضی از مغز آجیل ها پخته شده است. در تهیه غذاهای ایرانی غالبا از چاشنی هایی نظیر زعفران ، لیمو عمانی، جعفری و دارچین استفاده میشود . غذا های سنتی ایرانی معمولا روی منقل پخته میشوند ولی برای پخت بعضی غذاها مثل سوپ از روشهای دیگری استفاده می شود که پختن آهسته یکی از این روش ها است.