تخمین رتبه کنکور سراسری 99 - نسخهی قابل چاپ +- تالار گفتگوی کیش تک/ kishtech forum (http://forum.kishtech.ir) +-- انجمن: پردیس فناوری کیش (http://forum.kishtech.ir/forumdisplay.php?fid=1) +--- انجمن: کافه کتاب (http://forum.kishtech.ir/forumdisplay.php?fid=65) +--- موضوع: تخمین رتبه کنکور سراسری 99 (/showthread.php?tid=42616) |
تخمین رتبه کنکور سراسری 99 - edumoshaver - 09-07-2020 تخمین رتبه مجازی راهی برای انتخاب بهتر!
از زمان برگزاری آزمون تا زمان اعلام نتایج به طور میانگین یک ماه به طول میانجامد و این زمان برای داوطلبین کنکور بسیار دلهرهآور خواهد بود. میتوانم حال شما را بعد از برگزاری کنکور تا زمانی که نتایج اعلام میشود درک کنم. از طرفی خوشحال از اینکه کنکور تمام شد و حالا با خیال راحت میتوانی استراحت کنی، بخوابی، مهمانی بروی و…اما همیشه استرس نتایج ، اجازه لذت بردن را میگرفت.
همیشه با خودم فکر میکردم ای کاش میشد از سازمان سنجش خواهش میکردم تا برگه من را تصحیح نماید و نتیجه را اعلام کند و اینهمه انتظار و کابوسهای شبانه را از من سلب کند. اما نمیتوان از سازمانی به عظمت سازمان سنجش انتظار داشت که بیکار و منتظر دستور ما برای انجام کار بایستد. این رویای من امروز میتواند تحقق یافت. تخمین رتبه کنکور سراسری همان رویایی بود که من همیشه آرزوی آن را داشتم.
مشاورین ما میتوانند به شما برای سر رسیدن این انتظار و تحقق آرزو ، کمک نمایند. کافی است درصدهای خود را به مشاورین ما اطلاع دهید تا برایتان با توجه به سختی و آسانی کنکور، سهمیه منطقه، رشته و… تخمین رتبه کنکور سراسری و انتخاب رشته مجازی سازمان سنجش 98 را انجام دهند.
تخمین رتبه کنکور سراسری چقدر اعتبار دارد؟
چند سالی است که نرمافزارهایی تحت عنوان نرمافزار تخمین رتبه کنکور سراسری به بازار عرضهشده است و یا در سایت های مختلف تخمین رتبه مجازی کنکور قرار داده شده است. متأسفانه و یا خوشبختانه ما به سمتی پیش میرویم که روزبهروز راحتطلبتر میشویم و ترجیح میدهیم با حداقل زحمت، نتیجه مطلوبمان را کسب نماییم. یک واقعیت در مورد اینگونه نرمافزارها وجود دارد. اولا به دلیل ایده جالب و تفکر سازندههای این نرمافزارها باید دست مریضاد و خسته نباشید گفت؛ و نمیتوان زحمات آنها را در این امر نادیده گرفت اما حقیقت این است که هیچ ماشین و ابزار و سیستم و کامپیوتری نمی تواند قدرت تصمیمگیری انسان را داشته باشد.
نرمافزارهای تخمین رتبه به دلیل اینکه قدرت پیشبینی سختی و آسانی سؤالات کنکور سراسری را ندارند نمیتوانند تخمین دقیق و درستی از رتبه شما داشته باشند. تخمین رتبه کنکور سراسری کار تخصصی است و نیازمند سنجیدن عواملی است و سنجیدن این عوامل از عهده نرمافزار خارج است.بنابراین اگر میخواهید نتیجه دقیقی به دست آورید بهتر است این کار را از متخصص آن بخواهید
تخمین رتبه چه کمکی به انتخاب رشته دقیق می کند؟
اولین فایدهای که تخمین رتبه کنکور سراسری دارد راحت شدن خیال شماست. در مورد اکثر داوطلبین این سخن را شنیدهام که هر شب کابوس زمان اعلام نتایج با آنها همراه است و این موجب میشود هنوز ذهن آنها آماده استراحت نشود و خستگی کنکور را ادامه دهد و حتی در صورت قبولی و پذیرش در رشته مورد علاقتان بازهم ذهن شما این آمادگی را نداشته باشد و خستگی یکسال مطالعه برای کنکور و استرس چند ماهه تا زمان اعلام نتایج ذهن شما را آماده مباحث درسی جدید و دانشگاه نمی کند.
برخی از داوطلبینی که حتی در رشته مورد علاقه خود پذیرفته شده بودند نیز این موضوع را عنوان می کردند که هنوز هم برخی شب ها خواب اعلام نتایج را می بینند و شاید به لحاظ روان شناسی این موضوع ناتمام است که هنوز در حال ادامه دادن است و در ضمیر ناخودآگاه آن ها وجود دارد.
دومین فایده تخمین رتبه کنکور سراسری این است که مسیر برایتان آماده میشود و تا حدودی میتوانید در مورد آینده شغلیتان اطمینان یابید و یا اینکه به تحقیق و بررسی در مورد رشته های کنکور که قصد شرکت در آن رادارید بتوانید موفقیت خود را تضمین نمایید. به همین دلیل ما توصیه می نماییم با ارتباط برقرار نمودن مشاوره ایران تحصیل، تخمین رتبه کنکور سراسری را انجام دهید.
Source: تخمین رتبه کنکور
|