تالار گفتگوی کیش تک/ kishtech forum
از کدام کارگاه سنتور بخریم؟ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- تالار گفتگوی کیش تک/ kishtech forum (http://forum.kishtech.ir)
+-- انجمن: پردیس فناوری کیش (http://forum.kishtech.ir/forumdisplay.php?fid=1)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://forum.kishtech.ir/forumdisplay.php?fid=5)
+--- موضوع: از کدام کارگاه سنتور بخریم؟ (/showthread.php?tid=40830)



از کدام کارگاه سنتور بخریم؟ - elahetaheri - 21-04-2020

با هرچه بیشتر شدن کارگاه های ساخت ساز فقط و فقط کار خریداران و هنرجویان این کشور برای انتخاب ساز سخت میشود.
اما اگر این مطلب را کامل بخوانید این اطمینان را به شما میدهم که حداقل در خرید سنتور خیالتان را راحت میکنم و نیازی به گشت و گذار بیشتر در بازار سازفروشان نیست.
استاد صادقی از اساتید بنام تهران هستند و همه کارگاه و ساز های ایشان را میشناسند. ایشان از هر سطح هنری ساز برای فروش دارند و همچنین هر سطح قیمتی...
برای مثال اگر از سنتور صادقی چهار خط دو مهر بنویسم باید بگم:
برای بدنه این سنتور (صفحه رویی، کفه، کلاف) از چوب گردوی باکیفیت استفاده شده که اجزای آن با ظرافت تمام در کنار هم قرار گرفته و به هم چسبانده شده اند و در مرحله پرداخت و رنگرزی چوب نیز، دقت و سلیقه بالایی به کار گرفته شده است.

گوشی های سنتور صادقی چهار خط دو مهر، از نوع آهن آبکاری اتوماتیک هستند و به خوبی کوک شده و کوک نگه خواهند داشت. سیم هایی که روی ساز بسته شده اند نیز از نوع با کیفیت سیم های سنتور هستند. این مدل نیز مانند همه سنتورهای صادقی همراه با تمامی تجهیزات ضروری از جمله جعبه، مضراب، آچار، شناسنامه و ضمانت نامه ارائه می شود.
یا اگر از سنتور چهار خط معمولی ایشان بخواهم بنویسم:
سنتور صادقی چهار خط معمولی، از سری سازهای معمولی (غیر سفارشی) این سازنده است که با طرح خاتم کاری چهار خط در تمام حاشیه صفحه، نسبت به سایر مدل ها قابل تشخیص است. جنس کلی ساز (صفحه رویی، کفه، کلاف و خرک ها) از چوب گردو است. سیم های زرد استفاده شده بر روی این سنتور، از نوع سیم های درجه یک آلمانی “بدرا” است. گوشی ها از نوع آهن آبکاری اتومات هستند و شکل و نظم قرارگیری آنها بر روی کلاف راست، در نگهداری خوب کوک بر روی این سنتور تأثیر مهمی داشته است.

فاصله بین سیم ها در سنتور چهار خط معمولی صادقی به خوبی تنظیم شده است تا اثری از نواقص صوتی در صدای آن وجود نداشته باشد. در بخش زیرین ساز (بر روی کفه) سه برجستگی کوچک تعبیه شده است که ارتفاع ساز را از سطحی که بر روی آن قرار می گیرد قدری بالاتر می برد تا حجم صدای ساز مقداری افزایش پیدا کند. در مجموع کیفیت صوتی سنتور صادقی مدل چهار خط معمولی، قابلیت کوک نگه داشتن آن، و سایر خصوصیات صنعتی و ساختاری آن، این ساز زیبا را برای هنرجویانی که قصد آغاز یادگیری موسیقی ایرانی را با ساز سنتور دارند، به یک گزینه مناسب و هم چنین مقرون به صرفه تبدیل کرده است.

امیدوارم مطلب من در انتخاب ساز به شما کمک کرده باشد

منبع:http://boldpost.avablog.ir/post/35/%D8%A7%D9%86%D9%88%D8%A7%D8%B9+%D8%B3%D9%86%D8%AA%D9%88%D8%B1+-+%D8%A8%D8%AE%D8%B4+%D8%AF%D9%88%D9%85