تالار گفتگوی کیش تک/ kishtech forum
فلاپی دیسکی که ۸۴ هزار دلار فروخته شد - نسخه‌ی قابل چاپ

+- تالار گفتگوی کیش تک/ kishtech forum (http://forum.kishtech.ir)
+-- انجمن: پردیس فناوری کیش (http://forum.kishtech.ir/forumdisplay.php?fid=1)
+--- انجمن: اخبار علمی و فناوری (http://forum.kishtech.ir/forumdisplay.php?fid=51)
+--- موضوع: فلاپی دیسکی که ۸۴ هزار دلار فروخته شد (/showthread.php?tid=37840)



فلاپی دیسکی که ۸۴ هزار دلار فروخته شد - hossien heydari - 01-01-2020

ه گزارش  مهر به نقل از دیلی میل، به نظر می رسد امضای استیو جابز حتی از ملاقات با او نیز گرانبهاتر است. یک فلاپی دیسک متعلق به سال ۱۹۸۸ میلادی با امضای موسس اپل به قیمت ۸۴ هزار دلار در حراجی فروخته شد.
 
[تصویر:  9809-70t2637.jpg]
 این دیسک حاوی ابزارهای نرم افزاری سیستم مکینتاش (Macintosh System Tools Version ۶.۰ ) است و در اصل قیمت آن ۷۵۰۰ دلار تخمین زده می شد. 
 
حراج فلاپی دیسک مذکور با قیمت هزار دلار آغاز شد. در توضیح آن در وب سایت آمده است: فلاپی دیسک ابزارهای سیستم مکینتاش نسخه ۶ که پشت آن را «استیو جابز» امضا کرده است. این دیسک در وضعیت مناسبی قرار دارد و اندکی جوهر روی آن دیده می شود.
 
[تصویر:  9809-70t2638.jpg]
این در حالی است که استیو جابز علاقه ای به امضا کردن یادگاری نداشت و بیشتر اوقات درخواست کلکسیونرها برای امضا را رد می کرد. 
 
البته ۴ روز قبل یک محصول دیگر اپل نیز به حراج گذاشته شد. این محصول یک رایانه اپل مکینتاش اصلی ( یکی از دو نسخه باقی مانده) بود که به قیمت ۱۵۰هزار و ۷۵ دلار فروخته شد.