تالار گفتگوی کیش تک/ kishtech forum
خریدار تجهیزات و لوازم اداری کارکرده - نسخه‌ی قابل چاپ

+- تالار گفتگوی کیش تک/ kishtech forum (http://forum.kishtech.ir)
+-- انجمن: پردیس فناوری کیش (http://forum.kishtech.ir/forumdisplay.php?fid=1)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://forum.kishtech.ir/forumdisplay.php?fid=5)
+--- موضوع: خریدار تجهیزات و لوازم اداری کارکرده (/showthread.php?tid=37636)

خریدار تجهیزات و لوازم اداری کارکرده - naseri-zn - 29-12-2019

برای شرکت برادرم یکسری تجهیزات و لوازم اداری کارکرده رو میخوام بخرم کسی میدونه از کجا میتونم تهیه کنم؟

RE: خریدار تجهیزات و لوازم اداری کارکرده - kashane - 29-12-2019

(29-12-2019, 07:50 PM)naseri-zn نوشته است: <!--td {border: 1px solid #ccc;}br {mso-data-placementConfusedame-cell;}-->برای شرکت برادرم یکسری تجهیزات و لوازم اداری کارکرده رو میخوام بخرم کسی میدونه از کجا میتونم تهیه کنم؟

باید سرچ کنید
جاهایی هست که لوازم دست دوم شیک میفروشن با قیمت مناسب

RE: خریدار تجهیزات و لوازم اداری کارکرده - جوانه - 29-12-2019

(29-12-2019, 07:50 PM)naseri-zn نوشته است: برای شرکت برادرم یکسری تجهیزات و لوازم اداری کارکرده رو میخوام بخرم کسی میدونه از کجا میتونم تهیه کنم؟

ضمن اینکه من بعضا مشتری هایی داریم که خیلی مایل به هزینه کردن در زمینه میز و صندلی های خیلی خاص اداری نیستن. در این جور مواقع من بهشون پیشنهاد میدم از شیپور دیدن کنن و اگه میز و صندلی مناسبی به چشمشون خورد، با قیمت با مراتب کمتری از بازار از این سایت تهیه کنن.

RE: خریدار تجهیزات و لوازم اداری کارکرده - kashane - 29-12-2019

(29-12-2019, 08:08 PM)جوانه نوشته است:
(29-12-2019, 07:50 PM)naseri-zn نوشته است: برای شرکت برادرم یکسری تجهیزات و لوازم اداری کارکرده رو میخوام بخرم کسی میدونه از کجا میتونم تهیه کنم؟

ضمن اینکه من بعضا مشتری هایی داریم که خیلی مایل به هزینه کردن در زمینه میز و صندلی های خیلی خاص اداری نیستن. در این جور مواقع من بهشون پیشنهاد میدم از شیپور دیدن کنن و اگه میز و صندلی مناسبی به چشمشون خورد، با قیمت با مراتب کمتری از بازار از این سایت تهیه کنن.

چه خوب

RE: خریدار تجهیزات و لوازم اداری کارکرده - naseri-zn - 29-12-2019

(29-12-2019, 08:02 PM)kashane نوشته است:
(29-12-2019, 07:50 PM)naseri-zn نوشته است: <!--td {border: 1px solid #ccc;}br {mso-data-placementConfusedame-cell;}-->برای شرکت برادرم یکسری تجهیزات و لوازم اداری کارکرده رو میخوام بخرم کسی میدونه از کجا میتونم تهیه کنم؟

باید سرچ کنید
جاهایی هست که لوازم دست دوم شیک میفروشن با قیمت مناسب

آره توی اینترنت خیلی گشتم ممنونم حتما بازم سرچ میکنم

RE: خریدار تجهیزات و لوازم اداری کارکرده - naseri-zn - 29-12-2019

(29-12-2019, 08:14 PM)sepehr-91 نوشته است:
فکر کنم این لینک بدردت بخوره

<!--td {border: 1px solid #ccc;}br {mso-data-placementConfusedame-cell;}-->تجهیزات اداری کارکرده در سایت شیپور https://www.sheypoor.com/%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86/%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C-%D8%A7%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D8%AA%D8%AC%D8%A7%D8%B1%DB%8C/%D9%84%D9%88%D8%A7%D8%B2%D9%85-%D8%A7%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DB%8C رو برو ببین

ممنونم حتما چک میکنم

RE: خریدار تجهیزات و لوازم اداری کارکرده - charming - 31-12-2019

[font=Tahoma]خدمات[/font] فروشگاه طلا و جواهر[font=Tahoma] تانیا گلدفروشگاه اینترنتی تانیا گلد ارائه دهنده انواع زیورآلات دخترانه و بدلیجات دخترانه در ایران است که این امکان را به هموطنان عزیز می دهد تا با خیال راحت و بدون دغدغه به خرید اینترنتی زیورآلات زنانه بپردازد. در فروشگاه اینترنتی تانیا گلد و در بخش زیورآلات دخترانه و زنانه امکان خرید [/font]دستبند طلا[font=Tahoma] دخترانه ، خرید [/font]گردنبند طلا[font=Tahoma] دخترانه ، خرید [/font]انگشتر طلا [font=Tahoma]دخترانه ،خرید[/font] گوشواره طلا[font=Tahoma] زنانه ،خرید سرویس زیورآلات و همچنین خرید زیورآلات طرح طلا وجود دارد. شما می توانید در این بخش از فروشگاه زیورآلات و بدلیجات تانیا گلد اقدام به خرید هدیه برای خانم ها در مناسبت های مختلف بکنید به عناون مثال خرید هدیه برای اعیاد و همچنین خرید هدیه برای روز ولنتاین یا خرید هدیه برای روز تولد با نازلترین قیمت و بیشترین کیفیت از جمله مواردی است که در این بخش از فروشگاه قابل دسترسی است.[/font]

[font=Tahoma]سایر محصولات فروشگاه طلا جواهر تانیا گلد:[/font]
نیم ست طلا
تمام ست طلا