تالار گفتگوی کیش تک/ kishtech forum
شیمی‌درمانی صرفاً باعث بهبودی ۱۰ درصد سرطان‌‌ها می‌‌شود - نسخه‌ی قابل چاپ

+- تالار گفتگوی کیش تک/ kishtech forum (http://forum.kishtech.ir)
+-- انجمن: پردیس فناوری کیش (http://forum.kishtech.ir/forumdisplay.php?fid=1)
+--- انجمن: طب سنتی و حجامت درمانی (سبک زندگی و شخصیت شناسی) (http://forum.kishtech.ir/forumdisplay.php?fid=132)
+--- موضوع: شیمی‌درمانی صرفاً باعث بهبودی ۱۰ درصد سرطان‌‌ها می‌‌شود (/showthread.php?tid=36742)



شیمی‌درمانی صرفاً باعث بهبودی ۱۰ درصد سرطان‌‌ها می‌‌شود - saleh far - 19-12-2019

دبیر انجمن رادیوتراپی انکولوژی ایران با بیان اینکه سالانه ۱۱۰هزار مورد جدید سرطان در کشورمان تشخیص داده می‌‌شوند، گفت: شیمی‌درمانی به تنهایی باعث بهبودی ۱۰ تا ۲۰درصدی سرطان‌‌ها می‌‌شود.

به گزارش گروه بهداشت و درمان خبرگزاری تسنیم؛ دکتر حسین فودازی در نشست خبری چهارمین کنگره بین‌‌المللی و چهاردهمین کنگره سالانه انجمن رادیوتراپی انکولوژی ایران که در محل این انجمن برگزار شد، با طرح این آمار که دو سوم بیماران مبتلا به سرطان درمان می‌‌شوند، اظهار کرد: 40درصد سرطان‌‌ها با روش جراحی و 30درصد با رادیوتراپی درمان می‌‌شوند و شیمی‌درمانی به تنهایی باعث بهبودی 10 تا 20 درصدی سرطان‌‌ها می‌‌شود، در واقع در کنار هم قرار گرفتن این درمان‌‌ها باعث افزایش شانس درمان بیماران می‌‌شود.

وی افزود: سالانه 30 تا 35هزار مرگ ناشی از سرطان در کشور داریم و سرطان‌‌ها پس از بیماری‌‌های قلبی و عروقی، دومین علت مرگ و میر در کشور هستند. آمار مرگ و میر بر اثر سرطان در کشور ما از آمار مرگ بر اثر حوادث جاده‌‌ای بیشتر است، اما این آمار، در مقایسه با کشورهای منطقه، بالا نیست و در وضعیت خوبی قرار دارد.
فودازی با بیان اینکه سالانه 110هزار مورد جدید سرطان در کشور تشخیص داده می‌‌شود، خاطرنشان کرد: دو هدف مهم در درمان سرطان، نجات زندگی فرد و تلاش برای حفظ طول عمر طبیعی او و بازگشت فرد بیمار به کانون خانواده و اجتماع و افزایش کیفیت زندگی وی است.
فودازی با تأکید بر اینکه درمان سرطان، یک کار تیمی چندتخصصی است، تصریح کرد: تشخیص، بیماریابی و درمان سرطان که شامل جراحی، رادیوتراپی و شیمی‌‌درمانی است به‌‌صورت تیمی و به قصد بهبود کیفیت زندگی بیماران مبتلا به سرطان انجام می‌‌شود.
وی با اشاره به اینکه توزیع مراکز جامع درمان سرطان در کشور به‌خوبی انجام نشده است، یادآور شد: از نظر میزان تربیت متخصصین درمان سرطان در مراکز دانشگاهی مشکلی وجود ندارد.
گفتنی است چهارمین کنگره بین‌‌المللی و چهاردهمین کنگره سالانه کلینیکال انکولوژی ایران با حضور اساتید برتر حوزه درمان سرطان ایران و کشورهای دیگر از 27 تا 29 آذر ماه سال جاری در هتل المپیک تهران برگزار خواهد شد.