تالار گفتگوی کیش تک/ kishtech forum
افتادگی دریچه میترال قلب و تپش قلب - نسخه‌ی قابل چاپ

+- تالار گفتگوی کیش تک/ kishtech forum (http://forum.kishtech.ir)
+-- انجمن: پردیس فناوری کیش (http://forum.kishtech.ir/forumdisplay.php?fid=1)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://forum.kishtech.ir/forumdisplay.php?fid=5)
+--- موضوع: افتادگی دریچه میترال قلب و تپش قلب (/showthread.php?tid=33459)

افتادگی دریچه میترال قلب و تپش قلب - salamatpedia - 20-09-2019

گشادی دریچه میترال قلب
باعرض سلام و خسته نباشید. پسری ۲۱ ساله هستم که از بچگی یه مقدار که استرس بهم وارد می شد، تپش قلب شدیدی می گرفتم. چند وقت پیش اکو از قلبم گرفتم معلوم شد که پرولاپس قلبم مادرزادی گشاد بوده و دچار گشادی دریچه میترال قلب هستم. دکتر قلب گفت که این مشکل شما تا آخر عمر باقی هست. پزشک قلب پرانول تجویز کرد وگفت به مدت سه الی چهار ماه روزی دو بار مصرف کن. آقای دکتر نجفی من به خاطر این تپش قلب اعتماد به نفسم رو تو زندگی از دست دادم چون یه ذره که استرس بهم وارد میشه تپش قلب می گیرم. آیا تپش قلب من قابل درمان است؟ اگه من این پرانول ها رو مصرف کنم بعد سه چهار ماه خوب میشم؟ خواهش می کنم راهنماییم کنید چون خیلی دارم اذیت میشم ضمنا وزنم ۵۳کیلو هستش و قدم ۱۷۰ آزمایش چکاپ کامل دادم هیچ مشکلی نداشتم. با تشکر
پاسخ دکتر قلب محمد حسین نجفی متخصص قلب و عروق و فوق تخصص آنژیوپلاستی
با سلام. نگران نباشید .مایلم اکوی شما را ببینم بخصوص تصاویر را برای من ارسال فرمایید تا میزان گشادی دریچه میترال قلب را مشاهده کنم.  توصیه می کنم فعلا مداوما پروپرانولول بیست م. گ. صبح و شب میل بفرمایید که هم در کنترل تپش و هم اضطراب شما موثر است.
پرولاپس دریچه میترال قلب اغلب پیش آگهی خوبی دارد و بخوبی با ورزش و دارو می توان علایم آن را کنترل کرد.
توصیه های پزشکی در بیماری گشادی دریچه میترال قلب
با سلام خدمت دکتر قلب عزیز. خانمی هستم ۲۱ ساله حدود سه ماه قبل درد قفسه سینه ام شروع شده است بعلاوه گاهی دست چپم بخصوص انگشت کوچک و حلقه درد می کند. این دردها هم گاهی درد پشت و احساس درد در بازو همراه است. بعضی وقت ها هم نفسم تنگ می شود و تپش های بلندی مثل تالاپ بزرگ احساس می کنم که ناخوشایند است. بعد از مراجعه به پزشک قلب و انجام اکوکاردیوگرافی گشاد شدن دریچه میترال قلب و سه لتی را در بنده تشخیص دادند والان یک ماهه قرص پروپرانولول۱۰ مصرف می کنم ولی بازهم همین علایم را دارم دکتر قلب گفت این دردها منشا قلبی ندارد و بخاطر گشادی نیست. نوار قلبم خوب است. لطفا اگه می شه توضیح بدید. با تشکر فراوان
سلام. نوع درد سینه ای رو که بیان کرده اید بعید است مرتبط با گرفتگی عروق قلبی باشد. در مورد ضربان های شدید به احتمال زیاد ضربان های نابجا با منشا بطنی هستند برای درمان اول اینکه:
– از مصرف ادویه جات و سوسیس و کالباس اجتناب کنید.
– مصرف چای با قهوه را محدود کنید.
– میزان مصرف پروپرانولول رو به بیست میلی گرم صبح و شب افزایش بدهید.
– در صورت عدم بهبود طی یک هفته با منشی بنده تماس بگیرید.
نارسایی دریچه میترال قلب
با سلام و خدا قوت جناب آقای دکتر نجفی مادرم ۶۲ ساله دارای نارسایی دریچه میترال قلب می باشند و باید جراحی شوند و دریچه فلزی بگذارند. خانه ما ۳ طبقه است و آسانسور هم نداریم. آیا ایشان بعد از ترخیص از بیمارستان می توانند آهسته آهسته از پله ها بالا و پایین روند؟ با توجه به اینکه باید یک روز درمیان پی تی خون ایشان تعیین شود. با تشکر فراوان
با سلام. بله می توانند فعالیت معمول زندگی را داشته باشند. حتی میزان فعالیت بیستری نسبت به قبل عمل، بدون ایجاد تنگی نفس خواهند داشت.
چک روزانه ای ان ار لازم نیست در ابتدا به صورت هفته ای یکبار این کار انجام شود پس از رسیدن به محدوده نرمال ماهی یکبار کافی است. برخی ازمایشگاه ها پرسنل خود را برای گرفتن نمونه به منزل می فرستند.
افتادگی دریچه میترال قلب و تپش قلب
با سلام خدمت دکتر قلب گرامی. خانمی ۲۶ ساله هستم از چند سال پیش تا کنون سالی چند مرتبه دچار تپش قلب شدید می شوم. اوایل به من گفتند که افتادگی دریچه میترال قلب دارم. اخیرا مجددا برای چکاپ مراجعه کردم و گفتند طبق تعاریف جدید افتادگی دریچه میترال قلب ندارم ولی باز هم در ماه یکی دو بار تپش قلب پیدا می کنم و گاهی علاوه بر این قلبم درد می کند. لازم به ذکر است که نوار قلب و اکو من کاملا سالم بود. لطفا راهنمایی کنید.
با سلام. با توجه به اینکه افتادگی دریچه میترال وجود ندارد، تنها درمان علامتی تپش قلب توصیه می شود.
از داروی پروپرانولول به میزان ۱۰ میلی گرم صبح و شب به مدت سه روز استفاده نمایید. سپس دارو را کنار گذاشته و اگر مجددا دچار تپش قلب شدید، دارو را برای مدت طولانی تر مصرف نمایید.
آگاه باشید که اضطراب و مصرف برخی خوراکی ها می تواند باعث تشدید تپش قلب گردد.

مصرف دارو در نارسایی دریچه میترال قلب
سلام دکتر قلب عزیز. مادرم برای نارسایی دریچه میترال قلب نصف قرص فروزماید ۴۰ را هر روز صبح می خورد. چند روز است که عضلات کمرشان دچار گرفتگی و اسپاسم شده آیا باید مصرف قرص را قطع کرد؟
سلام. خیر فورزماید را قطع نکنید دچار تشدید تنگی نفس خواهند شد. احتمالا علت اسپاسم ها کم شدن پتاسیم خون است. در ابتدا از میوه جات حاوی پتاسیم بیشتر استفاده نمایند مانند موز و گوجه فرنگی، اگر بهبود حاصل نشد برخی داروهای مدرن هستند که با افزایش جذب پتاسیم نیز می توانند عارضه فوق را درمان نمایند(مثل تریامترتن و امیلورایدواسپیرونولاکتون)
در نهایت بهتر است برای تغییر دارو با پزشک خود مشورت نمایید.

دکتر قلب محمد حسین نجفی متخصص قلب و عروق در تهران و فوق تخصص آنژیوپلاستی