تالار گفتگوی کیش تک/ kishtech forum
کامپیوترهای نسل پنجم دارای چه خصوصیاتی هستند؟ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- تالار گفتگوی کیش تک/ kishtech forum (http://forum.kishtech.ir)
+-- انجمن: پردیس فناوری کیش (http://forum.kishtech.ir/forumdisplay.php?fid=1)
+--- انجمن: دانشگاه جامع علمی و کاربردی (http://forum.kishtech.ir/forumdisplay.php?fid=7)
+---- انجمن: **مرکز علمی و کاربردی کوشا** (http://forum.kishtech.ir/forumdisplay.php?fid=42)
+---- موضوع: کامپیوترهای نسل پنجم دارای چه خصوصیاتی هستند؟ (/showthread.php?tid=326)

صفحه‌ها: 1 2 3


کامپیوترهای نسل پنجم دارای چه خصوصیاتی هستند؟ - mahdi mahalbani - 10-03-2017

کامپیوترهای نسل پنجم دارای چه خصوصیاتی هستند؟


RE: کامپیوترهای نسل پنجم دارای چه خصوصیاتی هستند؟ - Emad - 13-03-2017

(10-03-2017, 03:03 PM)mahdi mahalbani نوشته است: کامپیوترهای نسل پنجم دارای چه خصوصیاتی هستند؟

با سلام . اصلی ترین ویژگی رایانه های نسل پنجم یا آینده بهره گیری از ویژگی های استدلال و هوش انسان می باشد که شامل مسایلی همچون توانایی تصمیم گیری و انعطاف پذیری و قدرت تشخیص می باشد.
از دیگر ویژگی های آنها می توان استفاده از مدارهای مجتمع با تراکم فوق العاده و مباحث هوش مصنوعی و نیز الگوریتم یادگیری می باشد.


RE: کامپیوترهای نسل پنجم دارای چه خصوصیاتی هستند؟ - علیرضا - 13-03-2017

[url=http://user-computer.blogsky.com/1391/06/29/post-8/][/url]
خصوصیات انها  :
1 - هوشمند هستند
2 - تراشه های آن کوچیکتر هستند
3 - از پردازنده هایی با تراکم خیلی زیاد استفاده شدن
4 - از معماری موازی بهره برده اند
5 - کاهش حجم مدار ها

( علیرضا حق دوست - فناوری جوش )

(10-03-2017, 03:03 PM)mahdi mahalbani نوشته است: کامپیوترهای نسل پنجم دارای چه خصوصیاتی هستند؟

خصوصیات انها :
1 - هوشمند هستند
2 - تراشه های آن کوچیکتر هستند
3 - از پردازنده هایی با تراکم خیلی زیاد استفاده شدن
4 - از معماری موازی بهره برده اند
5 - کاهش حجم مدار ها
( علیرضا حق دوست - فناوری جوش )


RE: کامپیوترهای نسل پنجم دارای چه خصوصیاتی هستند؟ - Bahram Roozkhosh - 13-03-2017

در رایانه‌های نسل پنجم که از سال ۱۹۹۰ به بعد هستند اندازهٔ تراشه‌ها خیلی کوچکتر شده و از پردازنده‌های با تراکم خیلی زیاد در آنها استفاده می‌شود. در این نسل از رایانه به جای معماری ترتیبی از معماری موازی بهره گرفته شده. کشورهای پیشرفته زیادی مانند آمریکا و ژاپن پژوهش‌های زیادی برای ساخت رایانه‌های بسیار پیشرفته در گذشته و حال انجام داده‌اند. ابر رایانه‌های در دست ساخت به نام سی ام ۵ که از ۳۲ تا ۱۶٬۰۰۰ پردازنده به صورت موازی بهره خواهند گرفت، سرعت رایانه را تا دو برابر ترافلاپس (تریلیون عملیات اعشاری در ثانیه) خواهند رساند.
نسل پنجم رایانه‌ها که ایده آن اولین بار توسط ژاپنی‌ها در سال ۱۹۸۰ مطرح شد، ساختن رایانه‌هایی را پیشنهاد می‌کند که بتوانند بیاموزند، استنباط کنند و تصمیم بگیرند و به طور کلی رفتاری داشته باشند که معمولاً در حوزه منطق و استدلال خاص انسان قرار دارد و به عبارت ساده‌تر هوشمند باشند. در این نسل از مدارهای مجتمع با تراکم فوق‌العاده بالا استفاده می‌شود.


مشخصات کلی:

1. الف) افزایش ظرفیت حافظه به چندین برابر قبل
ب) استفاده از دستگاه‌های واسطه(Media)، با قابلیت دسترسی مستقیم
ج) قدرت ارتباط با نقاط دور و متعدد
2. پیشرفت‌های نرم‌افزاری
الف) هماهنگی بیشتر با سخت‌افزار
ب) هماهنگی بیشتر با سیستم‌عامل
ج) پیشرفت در زبانهای برنامه نویسی و به کارگیری زبان‌های سطح بال
3. عملیات و بهره‌برداری
الف) استفاده از روش‌های پردازش مستقیم(on-line) و بازده فوری(real time)
ب) اجرای همزمان چند برنامه با یکدیگر


RE: کامپیوترهای نسل پنجم دارای چه خصوصیاتی هستند؟ - hamed adib - 14-03-2017

در رایانه‌های نسل پنجم که از سال ۱۹۹۰ به بعد هستند اندازه تراشه‌ها خیلی کوچکتر شده  «ULSI» و از پردازنده‌های با تراکم خیلی زیاد در آنها استفاده می‌شود.
در این نسل از رایانه بجای معماری ترتیبی از معماری موازی بهره گرفته شده. کشورهای پیشرفته زیادی مانند آمریکا و ژاپن پژوهشهای زیادی برای ساخت رایانه‌های بسیار پیشرفته در گذشته و حال انجام داده‌اند.
ابر رایانه‏ های در دست ساخت به نام سی ام ۵ که از ۳۲ تا ۱۶۰۰۰ پردازنده بصورت موازی بهره خواهند گرفت سرعت رایانه را تا دو برابر ترافلاپس (تریلیون عملیات اعشاری در ثانیه) خواهند رساند.
نسل پنجم رایانه‌ها که ایده آن اولین بار توسط ژاپنی‌ها در سال ۱۹۸۰ مطرح شد، ساختن کامپیوترهایی را پیشنهاد می‌کند که بتوانند بیاموزند، استنباط کنند و تصمیم بگیرند و بطور کلی رفتاری داشته باشند که معمولاً در حوزه منطق و استدلال خاص انسان قرار دارد و به عبارت ساده تر هوشمند باشند.
در این نسل از مدارهای مجتمع با تراکم فوق العاده بالا استفاده می‌شود. بعد از موفقیت کامل بشر در ساخت کامپیوترهای هوشمند،ایده بعدی انسان طراحی کامپیوتری خواهد بود که مدارهای داخلی آن کپی برداری عینی از مغز آدمی است.با توجه به تحولات در تغییر نسل‌های کامپیوتری، در نسل بعد باید منتظر تغییرات زیر باشیم:

کاهش حجم مدارها تا حد مینیاتوری شدن و نیز کاهش توان مصرفی لازم
افزایش پیچیدگی مدارها
افزایش کارایی و بهبود کیفیت عملکرد مدارها
افزایش سرعت عملکرد مدارها



RE: کامپیوترهای نسل پنجم دارای چه خصوصیاتی هستند؟ - حسین جعفری رهقی - 16-03-2017

مبنای آنها بهره گیری از ویژگیهای استدلال و هوش انسان است که مسایلی مثل منعطف بودن و قدرت تشخیص را دنبال میکند . هرچند در این راه که نسل بعدی رایانه با استفاده از طرح شبیه سازی مغز انسان عنوان شده ،موفقیت زیادی بدست نیامده ،اما ساخت ربوتهای متنوع گام تازه ای در این زمینه بوده است


RE: کامپیوترهای نسل پنجم دارای چه خصوصیاتی هستند؟ - Hosein yousefi - 22-03-2017

کامپیوتر های نسل پنجم :

نسل پنجم کامپیوتر ها که ایده ی آن اولین بار توسط ژاپنی ها در سال 1980 مطرح شد ، ساخت کامپیوتر هایی را پیشنهاد می کنند که می توانند بیاموزند ، استنباط کنند و تصمیم بگیرند و به عبارت دیگر رفتاری داشته باشند که معمولاً در حوزه ی منطق و استدلال خاص انسان قرار دارد و یا به عبارت ساده تر هوشمند باشند . در این نسل از مدارهای مجتمع با مقیاس فوق العاده بالا استفاده خواهد شد .


RE: کامپیوترهای نسل پنجم دارای چه خصوصیاتی هستند؟ - roohall - 04-04-2017

کاپیوترهای نسل پنجم که این ایده برای اولین بار توسط ژاپنی ها مطرح شد،به ساختن کامپیوترهای روی آوردند که بتوانندبیاموزند،استنباط کنندوتصمیم بگیریند وبهطور کلی رفتاری داشته باشندکه در حوزهم منطق واستدلال خاص انسان بود ویا به عبارت دیگر هوشمند باشداین نسل از مدارهای مجتمع با تراکم فوق العاده بالا استفاده شود،البته بشر با ساخت این کامپیوترهای هوشمند،ایده بعدی انسان طراحی کامپیوتری خواهدبودکه مدارهای داخلی آن کپی برداری عینی از مغز آدمی است یعنی کاهش حجم مدارها وکاهش توان مصرفی،افزایش کارایی وبهبود کیفیت عملکرد مدارهاوافزایش سرعت عملکرد مدارها. روح الله علی نژاد


RE: کامپیوترهای نسل پنجم دارای چه خصوصیاتی هستند؟ - hamid ali babaei - 04-04-2017

سلام
کامپوتر های نسل پنجم از نظر برخی از محققان باید دارای هوش مصنوعی باشد به طوری که بتوان از آنها مشاوره گرفت ویا درد ودل کرد هر چند در برخی موارد پیشرفتهایی وجود داشته از قبیل نرم افزارهای صحبت با کامپیوتر که بیشتر جنبه راهنمایی دارد ولی در ضمینه روانی کاری نمیتواند بکند.
وهمچنین کامپیوترهای نسل پنجم باید بسیار کوچک باشد به طوری که همواره در اختیار و همراه انسان باشد.


RE: کامپیوترهای نسل پنجم دارای چه خصوصیاتی هستند؟ - مرادي شمامي - 05-04-2017

امپیوتر های نسل پنجم
ایده تولید کامپیوتر های نسل پنجم از سال 1990به بعد مطرح شد.کامپیوترهای نسل پنجم را می¬توان کامپیوترهای هوشمند نامید.کامپیوترهای نسل¬های گذشته براساس منطق دودویی ((صفر و یک))ساخته شده¬ اند اما کامپیوترهای نسل پنجم منطق فازی است.منطق فازی شاخه¬ای از علم هوش مصنوعی است.ربات¬های هوشمند نمونه ¬ای از کامپیوترهای نسل پنجم محسوب می¬شوند.
آشنایی با سایبورگ ها
نگاهی کوتاه به ریشه ی لغوی سایبورگ نشان می دهد که این کلمه مخفف کلمات سایبرنتیک و ارگانیسم است. سایبر از کلمه یونانی Kubernetas به معنی سکان دار کشتی گرفته شده است. 
نسل پنجم رایانه به رایانه ایی اطلاق می شود که هوش مصنوعی را به کار می گیرند. اینها قادر به درک زبان های طبیعی و تشخیص مطالب و نوشتاری هستند و می توانند به ما در تصمیم گیری های پیچیده کمک کنند. IBM 
ظهور ابررایانه غول آسای خود را به نام ASCI ارغوانی را که اولین نماینده نسل پنجم رایانه ها تلقی می شود، اعلام کرده است. این رایانه می تواند با سرعت ۴۶۷ ترا فلاپ کارکند و در مجموع نیروی کارکردش بیش از قدرت کل ۵۰۰ دستگاهی است که اخیرا ًدر لیست رایانه ها به نام TOP ۵۰۰ اعلام شده است. این نسل از رایانه ها در تلاشند شکل انسان را به خود بگیرند. روبات ژاپنی به شکل بچه گربه و با نام Robokoneko ، مغزی به قدرت ۴۰ میلیون نورون CAM دارد. دانشمندان معتقدند در شرایط زیستی آینده نزدیک، ما باید توانایی های بشری خود را با افزودن قطعات رایانه و لوازم ذخیره ساز به بدنهایمان بالاتر ببریم تا بتوانیم در شرایط دشواری که خودمان به وجود آورده ایم به حیات ادامه بدهیم. این موجودات بشری پیشرفته که به وسایل خارجی مجهز شده اند، سایبورگ نامیده می شوند.
سیبورگ چیست؟
نگاهی کوتاه به ریشه ی لغوی سایبورگ نشان می دهد که این کلمه مخفف کلمات سایبرنتیک و ارگانیسم است. سایبر از کلمه یونانی Kubernetas به معنی سکان دار کشتی گرفته شده است. سایبرنتیک علم ارتباط ماشین با انسان است. این کلمه در دهه ۱۹۴۰ توسط نوربرت وینر به کار رفت. او و دانشمندان همکارش عقیده داشتند، در جامعه و در کارهایی که به صورت مکانیکی انجام می شود، ماشین باید جای انسان را بگیرد و انسان ها باید به کارهایی بپردازند که نیاز به خلاقیت و تفکر دارد. مانفرد کلاینز کلمه سایبورگ را در سال ۱۹۶۰ برای تشریح نیاز انسان به کار برد که عملکرد های بیولوژیکی خود را به صورت مصنوعی تقویت کند تا بتواند در محیط پرستیز فضا به کار خود ادامه دهد. در اصل سایبورگ به انسانی گفته می شود که وسایلی نظیر مخزن اکسیژن، دریچه ی قلب مصنوعی یا پمپ انسولین، به عملکرد های بدنش کمک کنند یا آن ها را تحت کنترل داشته باشند. این اصطلاح طی سال ها معنی عام تری یافته است: وابستگی انسان به تکنولوژی. دراین معنا از کلمه ی سایبورگ می توان برای توصیف هر کس که برای انجام کارهای روزانه اش به رایانه وابسته است، استفاده کرد.



باسپاس _ مرادی