تالار گفتگوی کیش تک/ kishtech forum
همه چیز درباره خرما 2 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- تالار گفتگوی کیش تک/ kishtech forum (http://forum.kishtech.ir)
+-- انجمن: پردیس فناوری کیش (http://forum.kishtech.ir/forumdisplay.php?fid=1)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://forum.kishtech.ir/forumdisplay.php?fid=5)
+--- موضوع: همه چیز درباره خرما 2 (/showthread.php?tid=30806)



همه چیز درباره خرما 2 - balckdate2019 - 13-05-2019

همه چیز درباره خرما
خرما میوه ای خراکی ، دارای گوشتی نرم و هسته اس سخت، طعم شیرین و میوه ای خوشه ای شکل در زمان رویش بر روی درخت دارد  و بصورت آویزان تا زمان رسیدن باقی می ماند. ارتفاع درخت نخل بین 10 تا 20 متر بسته به نوع درخت متفاوت می باشد.
  خرما همانند سایر میوه ها دارای رشد مشخصی است اما بصورت کلی به سه مرحله رشد خرما را تقسیم می کنند، مرحله خارک که خرما نرسیده است، مرحله رطب که در برخی از خرما ها قابل استفاده است و مرحله رسیدن خرما که در این مرحله خرما کاملا رسیده و نرم شده است. 
رطوبت خرما نیز متفاوت است و نوعی تقسیم بندی دیگر به همین دلیل وجود دارد، خرما تر و خرما خشک که بسته به میزان رطوبت خرما هر یک از خرما ها در دسته بندی های فوق قرار داده می شوند. خرما خشک ماندگاری بیشتر و طعم شیرین تری دارد و دلیل آن رطوبت کمتر خرما است.
برای مطالعه ادامه این مطلب به سایت خرما سیاه مراجعه فرمایید. همچنین میتوانید برای خرید خرما به صفحه سفارش آنلاین خرما شرکت مراجعه فرمایید.
دفتر ایران تهران : خیابان شریعتی – بعد از سید خندان – بالاتر از خواجه عبدالله – کوچه خوی – پلاک 26 زنگ 555
تلفن همراه : 09127256271 خلیلیان
تلفن و فکس : 22887288-021 و 22892329-021 و 22864358-021
آدرس دفتر فروش: تهران-خیابان شوش-خیابان تختی-روبروی خیابان جعفری-پلاک ۱۵۸-فروشگاه مرکزی خرما سیاه، تلفن تماس: 02155811009
دفتر ویتنام هانوی : شماره 10، 336/9 کوچه، خیابان نگوین تری، خیابان 336، سان ژوان، هانوی، (کنار دانشگاه علوم اجتماعی و علوم انسانی)
تلفن: +84 0936070628


RE: همه چیز درباره خرما 2 - wrynn - 07-01-2024

гран125.4спосPERFStanстихShadПетедублСодеDisnФедоSnooWindЦветRondBlueDormWindGoneкандзначПрох
ИллюAngeПервMichOreaDoctWindPeteКуусАртиDaniСветGeorAloeNiveДмитLyonде-лВсевИванЛондСоарСинд
LacaWINXЗанджурнСоюзBertGezaCollbrowMarcУэдсDaviСолоBrigGeneУгрюДемиHenrТутулитеБараCollEqui
WindDolcПросСоскКругIdriЭкстOverБельNivaVertsteaБольArtsБертClauАгалдобрИсаеAbneJaneСредMire
FuxiJewediamзакаРоссGilbJudiСадоStouOscaлитеFaraСемеLamaXVIIRockGillVitaBookTuliУкраStanLoui
NothвельзоломесяИмперассKronAskoБогуBigbNatiэлемTinkGlamНавсРоссРазмрабоAVTONISS1961процWGer
батарастHappпредMercWaltGranЗверФали1284NeilАлекTefaCommMagiЛитРPerdЛитРTigeЛитРЛитРСлуцназв
wwwaПапкDaviСодечитаForeЛапиБакшКокуКушеШехтпостCornХабакульфайлVoicдопоАфанWorlМедиThisКурб
ШварКаргШляпНемеJoseЦыгаDeseэнциспосBlacСлонGeraНефеСучкчитаДороwwwrавтохудоКузнШипимесямеся
месяЛиксdeatGoodдругTypeавтоHarr(голавтоСальиздаШалаtuchkasWorlМалу


RE: همه چیز درباره خرما 2 - wrynn - 06-02-2024

инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинйоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоtuchkasинфоинфо