توضیح آسان زمان فعل در گرامر زبان فرانسه - نسخهی قابل چاپ +- تالار گفتگوی کیش تک/ kishtech forum (http://forum.kishtech.ir) +-- انجمن: پردیس فناوری کیش (http://forum.kishtech.ir/forumdisplay.php?fid=1) +--- انجمن: زبان های خارجی (http://forum.kishtech.ir/forumdisplay.php?fid=60) +---- انجمن: زبان فرانسه (http://forum.kishtech.ir/forumdisplay.php?fid=13) +---- موضوع: توضیح آسان زمان فعل در گرامر زبان فرانسه (/showthread.php?tid=15987) |
توضیح آسان زمان فعل در گرامر زبان فرانسه - peymandarsad - 22-10-2017 صرف فعل ها در زبان فرانسه نیز مانند زبان انگلیسی، حالت های مختلفی دارد و بعضا ممکن است گیج کننده بنظر برسد. در اینجا سعی می کنیم این افعال را با کمک چند وبسایت فارسی، به زبانی ساده برای شما توضیح دهیم. طبق آنچه که در ویکی پدیای فارسی می خوانیم زمان فعل در گرامر فرانسه به دسته های زیر تقسیم می شود: الف) در شکل ساده (simple) وجه اخباری: زمان حال (présent)، ماضی استمراری (imparfait)، ماضی ساده (passé simple)، آینده ساده (futur simple) و شرطی حال (conditionnel présent) وجه التزامی: زمان حال (présent)، ماضی (passé) وجه امری: زمان حال (présent) وجه مصدری: زمان حال (présent) وجه ژروندیف: زمان حال (présent) ب) در شکل مرکب (composé) وجه اخباری:، ماضی نقلی (passé composé)، ماضی بعید (plus-que-parfait)، ماضی مقدم (passé antérieur)، آینده مقدم (futur antérieur) و شرطی گذشته (conditionnel passé) وجه التزامی: گذشته (passé)، ماضی بعید (plus-que-parfait) وجه امری: گذشته (passé) وجه مصدری: گذشته (passé) وجه ژروندیف: گذشته (passé) ج) در شکل مرکب پیشین (surcomposé) وجه اخباری:، ماضی نقلی پیشین (passé surcomposé)، ماضی بعید پیشین (plus-que-parfait surcomposé)، آینده مقدم پیشین (futur antérieur surcomposé) و شرطی گذشته پیشین (conditionnel passé surcomposé) وجه التزامی: گذشته پیشین (passé surcomposé) وجه مصدری: گذشته پیشین (passé surcomposé) وجه ژروندیف: گذشته پیشین (passé surcomposé) زمان حال: از زمان حال در زبان فرانسه برای توضیح حالات مختلفی استفاده میگردد. [list] [*]کارهای جاری و حالات جاری [/list]Nous allons au marché. ما داریم به فروشگاه میرویم. Je suis fatigué. من خسته هستم. [list] [*]کارهای روزمره و همیشگی [/list]Il va à l’école tous les jours. او هر روز به مدرسه میرود. Je visite des musées le samedi. من شنبهها از موزهها بازدید میکنم. [list] [*]حقایق و مفاهیم قطعی [/list]La terre est ronde. زمین کروی است. L’éducation est importante. تحصیلات مهم است. [list] [*]اعمالی که به یکباره رخ میدهند. [/list]J’arrive ! الساعه خواهم رسید! Il part tout de suite. او بلافاصله اینجا را ترک خواهد کرد. [list] [*]برخی از جملات شرطی [/list]Si je peux, j’irai avec toi. اگر من بتوانم با شما خواهم آمد. زمان گذشته: برای توصیف افعال زیر به کار میرود. [list] [*]عمل یا حالتی که در گذشته کامل شده باشد. [/list]As-tu étudié ce weekend ? آیا این آخر هفته مطالعه کردی؟ Ils ont déjà mangé. آنها قبلا غذا خوردهاند. [list] [*]عملی که در گذشته چند بار تکرار شده باشد. [/list]Nous avons visité Paris plusieurs fois. ما چندین بار از پاریس دیدن کردهایم. Hier, j’ai mangé cinq fois. من دیروز پنج بار غذا خوردهام. نکته مهم: ۵ کتاب برتر آموزش زبان فرانسه را ببینید. [list] [*]یک سری اعمال که در گذشته کامل شده باشند. [/list]Samedi, il a vu sa mère, a parlé au médicin et a trouvé un chat. او شنبه مادرش را دید، با پزشک صحبت کرد و یک گربه پیدا کرد. زمان آینده: برای اعمال و حالاتی به کار میرود که در آینده اتفاق خواهند افتاد. Ils mangeront sur l’avion آنها غذا را در هواپیما خواهند خورد. J’irai au magasin demain من فردا به فروشگاه خواهم رفت. Je vous téléphonerai dès que je pourrai. من هر وقت که بتوانم با شما تماس میگیرم. Je le ferai si j’ai le temps اگر وقت داشته باشم، آن را انجام خواهم داد. این پست را ازدست ندهید! اطلاعات مهم، کلیدی و جالب در مورد زبان فرانسه نحوه صرف افعال در زبان فرانسه [list=1] [*]افعال با قاعده: این افعال با توجه به دو حرف آخر شکل مصدریشان صرف میشوند. [/list][list] [*]افعال منتهی به –er: مثل penser [/list]آینده گذشته حال ضمیر penserai pensai pense je penseras pensas penses Tu pensera pensa pense Il penserons pensâmes pensons Nous penserez pensâtes Pensez Vous penseront pensèrent pensent ils [list] [*]افعال منتهی به –ir: مثل choisir [/list]آینده گذشته حال ضمیر Choisissais Choisis Choisis je Choisissais Choisis Choisis Tu Choisissait Choisit Choisit Il Choisissions choisîmes Choisissons Nous Choisissiez Choisîtes Choisissez Vous choisissient choisirent choisissent ils [list] [*]افعال منتهی به –re: مثل attendre [/list]آینده گذشته حال ضمیر Attendrai Attendis Attends je Attendras Attendis Attends Tu Attendra Attendit Attend Il Attendrons Attendîmes Attendons Nous Attendrez Attendîtes Attendez Vous Attendront attendirent attendent ils ۲-افعال بیقاعده در صرف: اینگونه افعال هر در حروف انتهایی با موارد بالا یکی باشند، طبق قالب مشخص در فرهنگ لغت صرف میشوند. مثل: être آینده گذشته حال ضمیر Serai Fus Suis je Seras Fus Es Tu Sera Fut Est Il Serons Fûmes Sommos Nous Serez Fûtes Êtes Vous seront furtent Sont ils RE: توضیح آسان زمان فعل در گرامر زبان فرانسه - ساره امینی - 07-03-2018 من خییلیی دوس دارم این زبونو یاد بگیرم آخه زیاد با تور لحظه آخری سفر می کنم دفه آخر با تور پاریس رفتم خیلی سخت بود برام RE: توضیح آسان زمان فعل در گرامر زبان فرانسه - zohrehhh - 30-06-2019 اپلیکیشن های آموزش زبان انگلیسی، آموزش زبان، آموزش زبان انگلیسی، ویدیوی آموزش زبان انگلیسی از آنجا که وب سایت های زیادی در زمینه آموزش آنلاین زبان انگلیسی فعالیت میکنند، پیدا کردن مناسب ترین وب سایت کار دشواری است. در این مقاله قصد داریم که بهترین وب سایت هایی که در زمینه آموزش آنلاین زبان انگلیسی فعالیت دارند،کلاس زبان در فردیس، کلاس زبان مناطق کرج، کلاس زبان در مناطق کرج، کلاس زبان مهر شهر، آموزش زبان در کرج، مکالمه زبان در کرج، کلاس مکالمه زبان در کرج، کلاس زبان بزرگسالان در کرج، اموزشگاه زبان گوهردشت.کلاس زبان کودکان در کرج،موسسه زبان کودکان در کرج،آموزشگاه زبان کودکان در کرج tlps.ir اپلیکیشن های آموزش زبان انگلیسی، آموزش زبان، آموزش زبان انگلیسی، ویدیوی آموزش زبان انگلیسی از آنجا که وب سایت های زیادی در زمینه آموزش آنلاین زبان انگلیسی فعالیت میکنند، پیدا کردن مناسب ترین وب سایت کار دشواری است. در این مقاله قصد داریم که بهترین وب سایت هایی که در زمینه آموزش آنلاین زبان انگلیسی فعالیت دارند،کلاس زبان در فردیس، کلاس زبان مناطق کرج، کلاس زبان در مناطق کرج، کلاس زبان مهر شهر، آموزش زبان در کرج، مکالمه زبان در کرج، کلاس مکالمه زبان در کرج، کلاس زبان بزرگسالان در کرج، اموزشگاه زبان گوهردشت.کلاس زبان کودکان در کرج،موسسه زبان کودکان در کرج،آموزشگاه زبان کودکان در کرج tlps.ir |