تالار گفتگوی کیش تک/ kishtech forum

نسخه‌ی کامل: روابط انعکاسی
شما درحال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب‌بندی مناسب.
 

روابط انعکاسی ریشه در مکانیسم روانشناسی فرافکنانه دارد. فروید یکی از نظریه پردازان این حوزه است. از نظر او «قاطعیت و قدرت اراده و فعالیت پرانرژی از جمله خصیصه‌های رهبر کاریزماتیک هستند که او را در جامعه تبدیل به یک پدر می کند.». فروید رهبر کاریزماتیک را شخص واقعی نمی داند. بلکه از دیدگاه او، این اشتیاق ناخودآگاه پیروان است که او را این چنین برجسته کرده است. به طور معمول پیراون، افرادی هستند که از خودشیفتگی محرومند که برای جبران آن، سراغ جهاتی دیگر می روند و یکی از آنها، شکل دهی به شخصیت رهبر کاریزماتیک می باشد.
اگرچه ویتامین‌های B-کمپلکس نمی‌توانند سندرم پیش از قاعدگی (PMS) را درمان کنند، اما این ویتامین‌ها معمولا حاوی ویتامین B۱۲ هستند که با نام کوبالامین هم شناخته می‌شود.
ویتامین B۱۲ به تولید ماده‌ای به‌نام میلین هم کمک می‌کند که انتهای عصب را می‌پوشاند و از آسیب‌هایی جلوگیری می‌کند که به‌واسطه سموم در جریان خون به وجود می‌آیند. این ویژگی می‌تواند به جلوگیری از اختلال اضطرابی و اختلالات خواب ناشی از سندرم پیش از قاعدگی کمک کند.
ویتامین مهم بعدی، ویتامین B۶ است که پیریدوکسین هم نامیده می‌شود. این ویتامین به متابولیسم بهتر پروتئین‌ها و کربوهیدرات‌ها برای تولید انرژی کمک می‌کند و از همین طریق می‌تواند به کاهش خستگی ناشی از سندرم پیش از قاعدگی کمک کند.
ویتامین B۶ می‌تواند تولید سروتونین را افزایش دهد که باعث بهبودی خُلق‌وخو می‌شود. حتی تولید ملاتونین هم در بدن به‌واسطه مصرف ویتامین B۶ بیشتر می‌شود که نقش مهم و موثری در تنظیم خواب افراد دارد.
این ویتامین می‌تواند اختلال اضطرابی و اختلالات خواب ناشی از سندرم پیش از قاعدگی را کاهش دهد. با این‌حال، ‌شواهدی که مصرف ویتامین B۶ را به کاهش علائم سندرم پیش از قاعدگی مرتبط می‌کنند، قطعی نیستند.
 

درمان قطعی اختلال پانیک