تالار گفتگوی کیش تک/ kishtech forum

نسخه‌ی کامل: دستگاه بستنی ساز ایرانی یا خارجی؟
شما درحال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب‌بندی مناسب.
دستگاه بستنی ساز یکی از پر طرفدار ترین و حتی پولساز ترین تجهیزات هر مغازه، لبنیاتی، بستنی فروشی ، کافی شاپی و حتی شیرینی فروشی می باشد که صنایع برودتی اورست  یکی از عرضه کنندگان آن می باشد. 
[تصویر:  %D8%A8%D8%B3%D8%AA%D9%86%DB%8C-%D8%B3%D8...DB%8C-.jpg]
دستگاه بستنی ساز صنعتی و خانگی
بستنی یکی از خوشمزه ترین دسر ها و خوراکی های پر طرفدار در بین مردم می باشد که از قدیم و الایام با رسیدن فصل گرم بهار و تابستان همه ی افراد اعم از پیر و جوان برای خوردن این خوراکی خنک و خوشمزه  به کافه ها بستنی فروشی ها و ..... می روند. این دسر خوشمزه در منزل نیز با دستگاه بستنی ساز خانگی آماده می شود.
با این حساب باید گفت شما تنها پس از گذشت چند ماه از خرید این دستگاه می توانید به راحتی نه تنها هزینه خرید این دستگاه بلکه سود زیادی را به دست آورید، زیرا که با بستنی ساز  قادر خواهد بود در هر ساعت بین 300 تا 1800قیف تولید کند.البته باید گقت بستنی انواعی دارد که متناسب با هرنوع به دستگاه بستنی ساز مربوط به آن نیازمندیم، از دیر تجهیزات مورد نیاز کافی شاپ ها بستنی فروشی ها می توان به تاپینگ بستنی اشاره کرد.
[تصویر:  %D8%A8%D8%B3%D8%AA%D9%86%DB%8C-%D8%B3%D8...%D9%87.jpg]
طرز کار بستنی ساز قیفی
دستگاه بستنی ساز باید به طور همزمان مراحل کره گیری و سرمایش ترکیب بستنی را انجام دهد. تا به این ترتیب هوا دهی مناسب صورت گیرد و کریستال های یخ را در اندازه های بسیار کوچک نگه دارد. کره گیری در دستگاه به این معناست که اگر میزان کره موجود در این بستنی ها بیشتر از محدود اشاره شده (حدود 3-6 درصد) باشد، عمل تفکیکی که داخل دستگاه رخ می دهد این میزان اضافی کره را از بین می برد. خوبی این دستگاه ها این است که می توان بستنی را بلافاصله پس از آماده شدن، مصرف کرد. در این دستگاه ها ترکیباتی که حاوی موادی با نقطه انجماد بالاتر می باشند، اغلب بیشتر سرما داده می شوند تا قوام و سفت بودن خود را حفظ کنند.  
اجزای اصلی بستنی ساز قیفی
[list]

[*]مخزن استوانه ای 

[*] محفظه 

[*]همزن 
[/list]
محفظه و مخزن استوانه ای :محفظه اصلی دستگاه بخشی از دستگاه است که مواد بستنی در آن قرار می گیرد سپس محفظه داخل مخزن خارجی نگه داشته می شود.
همزن دستگاه: در مرکز محفظه اصلی ثابت است ،همزن توسط موتور الکتریکی کوچکی هدایت می شود که نیروی خارجی تامین می کند و یا ممکن است در برخی از مدل ها به وسیله باتری کارکند .
[تصویر:  %D8%A8%D8%B3%D8%AA%D9%86%DB%8C-%D8%B3%D8...%DB%8C.jpg]
از لحاظ فریزر کردن به دسته تقسیم می شوند.
[list]

[*]نیاز به فریزر کردن کاسه قبل دارند

[*]دستگاه هایی با واحد های فریزر داخلی
[/list][تصویر:  %D8%A8%D8%B3%D8%AA%D9%86%DB%8C-%D9%82%DB...%DB%8C.jpg]
دستگاه بار سفت کن بستنی
[تصویر:  %D8%A8%D8%B3%D8%AA%D9%86%DB%8C-%D8%B3%D8...%D9%86.jpg]
مشخصات فنی دستگاه بستنی ساز ایستاده شمس مدل امپراطور ساخت کشور
ایران
برند
شمس
مدل
امپراتور
ابعاد
165 * 93 * 75 سانتی متر
برق
سه فاز
آمپر
10 آمپر
تولید بستنی
700 عدد بستنی 75 گرمی در ساعت
توان کمپرسور اصلی
3 اسب بخار
توان کمپرسور نگهدار
1/6 اسب بخار
توان موتور همزن
3 اسب بخار
گنجایش مخزن
 25 + 25 کیلو گرم
کندانسور
هوایی
بدنه
استیل
وزن
320 kg

خط تولید دستگاه بستنی ساز هلیلت
[تصویر:  %D8%A7%D8%B3%DA%A9%D9%84%D8%AA-%D8%AF%D8...%D8%AA.jpg]
انواع بستنی ساز
[list]

[*]بستنی ساز قیفی

[*]بستنی ساز رولی

[*]بستنی ساز رومیزی (بستنی ساز کوچک)

[*]بار سفت کن بستنی 
[/list][تصویر:  %D8%A8%D8%B3%D8%AA%D9%86%DB%8C-%D8%B3%D8...%DB%8C.jpg] 
خرید بستنی ساز قیفی 
کیفیت دستگاه بستنی ساز، تعداد قیف تولید کننده، نوع بستنی ساز و بسیاری دیگر از موارد در خرید بستنی ساز صنعتی مهم و قابل تامل هستند و یکی دیگر از این موارد قیمت دستگاه بستنی ساز قیفی می باشد که این دستگاه با توجه به مدل ها و برند های گوناگونی که دارند در بازار با قیمت های مختلفی موجود است.   
معرفی بهترین مارک بستنی قیفی ساز 
بستنی ساز های متنوعی در جهان وجود دارد که هر کدام متناسب با برند، نحوه عملکرد، مشخصات فنی و حتی کشور تولید کننده آنها قیمت های متفاوتی دارند که در ادامه به بررسی کامل آن ها می پردازیم.

منبع: https://everestboroodat.com/category/%D8%AF%D8%B3%D8%AA%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%A8%D8%B3%D8%AA%D9%86%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%D8%B2
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинйоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоtuchkasинфоинфо