تالار گفتگوی کیش تک/ kishtech forum

نسخه‌ی کامل: کارنامه آزمون های وکالت
شما درحال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب‌بندی مناسب.
زمان دریافت کارنامه آزمون وکالت سال 1400، در حال حاضر مشخص نشده اما نحوه دریافت، از طریق سایت سازمان سنجش می باشد. مهم ترین توضیحات کارنامه آزمون وکالت کانون وکلا سال ۱۴۰۰، نمره خام (درصد)، تراز نهایی (درصد با اعمال ضریب) و رتبه داوطلب می باشد و اعتراض به این کارنامه، از طریق سیستم پاسخ گویی سایت سازمان سنجش، قابل انجام و پیگیری است.

هر سال، حدود دو تا سه ماه پس از برگزاری آزمون وکالت کانون وکلای دادگستری، کارنامه آزمون وکالت از طریق سایت سازمان سنجش منتشر گردیده و به این ترتیب، شرکت کنندگان در آزمون وکالت، در جریان نتایج کسب شده در این آزمون قرار می گیرند تا بتوانند قبولی یا عدم قبولی خود را پیش بینی کنند.
نکته ای که در رابطه با کارنامه آزمون وکالت کانون وکلا که از طریق سایت سازمان سنجش منتشر می گردد، باید مورد توجه قرار گیرد آن است که در این کارنامه، صرفا نمره خام، تراز و رتبه داوطلب مشخص گردیده و قبولی یا عدم قبولی داوطلبین اعلام نمی گردد. به همین دلیل ضروری است که داوطلبان با آگاهی از نکات مربوطه و با تحلیل تراز نهایی و رتبه کسب شده در مقایسه با ظرفیت کانون وکلای مربوطه، احتمال قبولی خود را پیش بینی نمایند.
با توجه آنچه گفته شد، در این مقاله، به تحلیل قسمت های مختلف کارنامه آزمون وکالت 1400 می پردازیم. اما پیش از آن، در مورد زمان و نحوه دریافت کارنامه آزمون وکالت سال ۱۴۰۰ توضیح داده و در پایان، نحوه اعتراض به این کارنامه را بررسی خواهیم کرد.


زمان دریافت کارنامه آزمون وکالت سال 1400
هر ساله پس از برگزاری آزمون وکالت کانون وکلا دادگستری، نتایج آزمون وکالت در بازه زمانی حدودا یک ماه پس از برگزاری آزمون اعلام شده و بنابراین، فاصله زمانی برگزاری آزمون وکالت تا زمان دریافت کارنامه آزمون وکالت، حدود یک ماه می باشد. آزمون وکالت کانون وکلای دادگستری، برای سال 1400 تا کنون برگزار نشده است اما به محض مشخص شدن تاریخ برگزاری این آزمون در این مقاله اطلاع رسانی خواهیم کرد.

در رابطه با زمان دریافت کارنامه آزمون وکالت 1400، لازم به ذکر است که از آنجا که تا کنون هیچ اطلاعیه ای مبنی بر زمان برگزاری آزمون وکالت کانون وکلای دادگستری منتظر نشده است، بنابراین نمی توان زمان دقیقی برای دریافت کارنامه آزمون وکالت کانون وکلا دادگستری 1400 اعلام کرد اما به محض مشخص شدن زمان قطعی آزمون کانون وکلا دادگستری و همچنین زمان اعلام نتایج، در همین مقاله اطلاع رسانی خواهیم کرد.


به محض برگزاری آزمون وکالت سال 1400 و اعلام رسمی زمان دریافت کارنامه آزمون وکالت سال 1400، زمان دقیق دریافت کارنامه آزمون وکالت سال 1400 اعلام گردیده و مقاله حاضر، به روز رسانی خواهد شد.

شما می توانید به راحتی به جزییات زمان اعلام نتایج آزمون وکالت کانون وکلا دادگستری دسترسی داشته باشید. برای این امر کافیست به لینک زیر مراجعه کرده و مقاله زمان اعلام نتایج آزمون وکالت کانون وکلا دادگستری را مطالعه نمایید.

بیشتر بخوانید: زمان اعلام نتایج آزمون وکالت کانون وکلای دادگستری

نحوه دریافت کارنامه آزمون وکالت سال 1400
نحوه دریافت کارنامه آزمون وکالت هر ساله به این صورت می باشد که داوطلبان با مراجعه به سایت سازمان سنجش کشور به نشانی sanjesh.org و وارد کردن اطلاعات لازم، کارنامه آزمون وکالت را ملاحظه نموده ودر صورت تمایل، اقدام به چاپ آن می نمایند. در مورد نحوه دریافت کارنامه آزمون وکالت سال 1400، نیز می توان گفت که باید به صورتی که در ادامه مقاله توضیح داده شده است، کارنامه خود را دریافت کنید. 

نحوه دریافت کارنامه آزمون وکالت در راهنمای تصویری زیر، قابل مشاهده می باشد:

۱آدرس سایت سازمان سنجش به نشانی sanjesh.org را در مرورگر دستگاه خود تایپ کرده تا وارد صفحه اصلی سایت، مطابق تصویر زیر شوید. از منوی سمت چپ، در این صفحه، گزینه سایر آزمون های استخدامی را انتخاب نمایید.

[تصویر:  1612703382_کارنامه%20آزمون%20وکالت%20و%20توضیحات%20آن2.jpg]

۲در صفحه باز شده، بر روی لینک اعلام نتایج آزمون ورودی کارآموزی وکالت (کانون وکلا دادگستری) کلیک نمایید.

[تصویر:  1612703418_کارنامه%20آزمون%20وکالت%20و%20توضیحات%20آن3.jpg]

۳اکنون، صفحه جدیدی مطابق تصویر زیر را ملاحظه می فرمایید؛ برای دریافت کارنامه آزمون وکالت می توانید از یکی از دو روش زیر استفاده نمایید:

روش اول: شماره داوطلبی و شماره شناسنامه را در کادرهای مربوطه وارد کرده و پس از درج عبارت امنیتی در کادر تعییین شده، دکمه مشاهده نتیجه را بزنید.

روش دوم: شماره پرونده و شماره شناسنامه را در کادرهای مربوطه وارد کرده و پس از درج عبارت امنیتی در کادر سوم، دکمه مشاهده نتیجه را بزنید.

[تصویر:  1612703449_کارنامه%20آزمون%20وکالت%20و%20توضیحات%20آن4.jpg]


به محض برگزاری آزمون وکالت سال 1400 و اعلام رسمی نحوه دریافت کارنامه آزمون وکالت سال 1400، نحوه دقیق دریافت کارنامه آزمون وکالت سال ۱۴۰۰ اعلام گردیده و مقاله حاضر، به روز رسانی خواهد شد.

علاقه مندان به شرکت در آزمون وکالت، لازم است تا با مطالعه سوالات آزمون های گذشته، با سبک سوالات این آزمون آنا شوند. به همین منظور می توانند به لینک زیر مراجعه کرده و سوالات و پاسخ نامه آزمون وکالت را دریافت نمایند.

حتما بخوانید: سوالات و پاسخ نامه آزمون وکالت

[تصویر:  instagram.gif]


توضیحات کارنامه آزمون وکالت سال 1400
کارنامه ای که داوطلبان آزمون وکالت، پس از اعلام نتیجه از سایت سازمان سنجش دریافت می کنند، مطابق تصویر زیر، از چند قسمت تشکیل شده است که در ادامه به توضیح بخش های این نمونه کارنامه آزمون وکالت می پردازیم:

[تصویر:  1612703632_کارنامه%20آزمون%20وکالت%20و%20توضیحات%20آن5.jpg]

۱توضیح اول کارنامه آزمون وکالت سال 1400: مشخصات فردی

در جدول سمت راست و در قسمت بالای کارنامه آزمون وکالت، مشخصات فردی شرکت کننده از جمله نام، نام خانوادگی، شماره داوطلبی و شماره پرونده دیده می شود. نکته ای که باید در رابطه با این بخش باید مورد توجه قرار گیرد آن است که چنانچه مشخصات درج شده در این قسمت از کارنامه آزمون وکالت با اطلاعات شخصی شرکت کننده مغایرتی داشت، لازم است تا در اسرع وقت به سازمان سنجش اطلاع داده شود.

۲توضیح دوم کارنامه آزمون وکالت سال 1400: سهمیه

از نظر سهمیه های آزمون وکالت، شرکت کنندگان در آزمون وکالت، به دو گروه تقسیم می شوند: گروه اول، دارندگان سهمیه ایثارگران بوده که با انتخاب این گزینه در هنگام ثبت نام و بارگذاری مدارک لازم، از مزایای آن برخوردار می گردند؛ گروه دوم، دارندگان سهمیه آزاد، که سایر شرکت کنندگان در آزمون که دارای سهمیه ایثارگران نمی باشند، در این گروه قرار می گیرند.

۳توضیح سوم کارنامه آزمون وکالت سال 1400: کانون

اتحادیه سراسری کانون های وکلای دادگستری ایران(اسکودا) در حال حاضر، متشکل از 25 کانون وکلای مستقل می باشد. داوطلبین در هنگام ثبت نام آزمون وکالت، موظف هستند تا کانون وکلایی را که قصد شرکت در آزمون آن رادارند، انتخاب نمایند. به این ترتیب، نمرات داوطلبانی که یک کانون وکلای خاص را جهت آزمون وکالت انتخاب نموده اند، نسبت به خود آن ها سنجیده شده و نمرات داوطلبان کانون های دیگر در نتایج آن ها تاثیری ندارد.

به عنوان مثال، همانگونه که در تصویر کارنامه آزمون وکالت ملاحظه می نمایید، این داوطلب در آزمون کانون وکلای دادگستری مرکز شرکت نموده و رتبه 7 را کسب کرده است. بنابراین، اولا نمرات وی در آزمون سایر کانون های وکلا تاثیری نداشته و ثانیا، نتایج شرکت کنندگان در آزمون سایر کانون های وکلا نیز، در نمره این داوطلب تاثیرگذار نبوده است.

۴توضیح چهارم کارنامه آزمون وکالت سال 1400: نمره کل تراز نهایی

نمره کل تراز نهایی که در قسمت پایینی جدول سمت راست کارنامه آزمون وکالت دیده می شود، همان میانگین نمرات 6 درس امتحان داده شده است با اعمال ضرایب مربوط به آن ها.

۵توضیح پنجم کارنامه آزمون وکالت سال 1400: رتبه در کانون و در سهمیه

در قسمت دوم توضیح دادیم که به طور کلی در آزمون وکالت، دو نوع سهمیه وجود دارد. حال چنانچه داوطلبی در سهمیه آزاد آزمون وکالت شرکت کرده باشد، در این قسمت صرفا یک عدد را مشاهده می نماید. اما داوطلبانی که در زیر مجموعه های سهمیه ایثارگران قرار می گیرند، دو رتبه را در این قسمت از کارنامه آزمون وکالت ملاحظه می کنند: رتبه ای که در رقابت با سایر داوطلبان دارای سهمیه ایثارگری کسب نموده اند و رتبه ای که در رقابت با تمام شرکنندگان آزمون وکالت کسب کرده اند.

۶توضیح ششم کارنامه آزمون وکالت سال 1400: نمره خام

در جدول سمت چپ کارنامه آزمون وکالت که در تصویر ملاحظه می فرمایید، دروس شش گانه آزمون وکالت و نمره خام مربوط به هر یک از این دروس دیده می شود. منظور از نمره خام، همان درصد کسب شده در یک درس است که فرمول محاسبه آن به شرح ذیل می باشد:

[تصویر:  1612758957_nomre.jpg]

ضروری است داوطلبان آزمون وکالت سال 1400 به این نکته توجه نمایند که در کارنامه آزمون وکالت که از طریق سایت سازمان سنجش منتشر می گردد، قبولی یا عدم قبولی داوطلب اعلام نشده و این امر، چند روز پس از انتشار کارنامه، توسط کانون وکلایی که داوطلب در آزمون آن شرکت نموده، به موجب لیست قبول شدگان، اعلام می گردد. اما با این وجود داوطلبان می توانند پس از آزمون از تخمین رتبه آزمون وکالت استفاده کنند و رتبه خود را به صورت حدودی محاسبه کنند.

با این وجود، از آنجا که هر کانون وکلا برای پذیرش کاراموزان وکالت دارای ظرفیت خاصی بوده و این ظرفیت، هر ساله از سوی کانون های وکلا اعلام می گردد، داوطلبان می توانند با مقایسه رتبه اکتسابی و ظرفیت پذیرش کانون وکلای مربوطه، امکان قبولی خود را پیش بینی نمایند. به عنوان مثال، چنانچه ظرفیت کانون وکلای خاصی ، 5010 نفر بوده، داوطلبی که رتبه 400 را در آزمون آن کانون کسب نموده، می تواند پیش بینی نماید که در آزمون وکالت پذیرفته خواهد شد.

در جدول زیر می توانید ظرفیت 25 کانون وکلای عضو اسکودا را برای آزمون وکالت سال 99 ملاحظه نمایید:

ردیف
نام کانون
ظرفیت آزمون وکالت ۹۸
ظرفیت آزمون وکالت ۹۹
1
استان‌های تهران، سمنان، هرمزگان و سیستان‌وبلوچستان (مرکز)
1500
1800
2
آذربایجان شرقی
150
100
3
فارس و کهگیلویه و بویراحمد
125
125
4
اصفهان
200
190
5
آذربایجان غربی
82
90
6
مازندران
100
106
7
خراسان (جنوبی، رضوی، شمالی)
150
160
8
گیلان
90
90
9
قزوین
90
100
10
خوزستان
102
130
11
کرمانشاه
66
100
12
همدان
50
50
13
قم
26
26
14
کردستان
36
50
15
گلستان
40
50
16
اردبیل
45
40
17
مرکزی (اراک)
30
50
18
بوشهر
70
70
19
زنجان
60
78
20
لرستان
60
50
21
کرمان
90
100
22
البرز
130
104
23
چهار محال و بختیاری
14
20
24
یزد
130
110
25
ایلام
40
55


به محض برگزاری آزمون وکالت سال 1400 و صدور رسمی کارنامه آزمون وکالت سال 1400، توضیحات دقیق کارنامه آزمون وکالت سال ۱۴۰۰ اعلام گردیده و مقاله حاضر، به روز رسانی خواهد شد.

برای شرکت در آزمون وکالت کانون وکلا دادگستری بهتر است بدانید که ضرایب آزمون وکالت به چه صورت است و باید طبق چه منابعی مطالعات خود را انجام دهید. با مراجعه به لینک زیر می توانید از جزییات منابع آزمون وکالت مطلع شوید.

حتما بخوانید: منابع آزمون وکالت
اعتراض به کارنامه آزمون وکالت سال 1400
برخلاف اعتراض به نتایج آزمون وکالت قوه قضایه که ازطریق سایت قوه قضاییه انجام می شود، اعتراض به کارنامه آزمون وکالت سال 1400 از طریق سایت سازمان سنجش و با مراجعه به قسمت سامانه پاسخ گویی در سایت این سازمان قابل انجام می باشد. بنابراین هر چند آزمون وکالت کانون وکلا سال 1400 هنوز برگزار نگردیده و در نتیجه، روش اعتراض به کارنامه آزمون وکالت سال 1400 نیز هنوز اعلام نگردیده است، اما با توجه به رویه آزمون وکالت در سال های قبل، می توان پیش بینی نمود که اعتراض به کارنامه آزمون وکالت سال ۱۴۰۰ نیز از طریق سایت سازمان سنجش انجام گیرد.

بدین منظور لازم است که شرکت کنندگان در آزمون وکالت 1400 مراحل تصویری زیر را جهت اعتراض به کارنامه آزمون وکالت سال ۱۴۰۰ دنبال نمایند:

۱در قسمت بالای صفحه اعلام نتایج آزمون، لینکی با عنوان "سیستم پاسخ گویی" وجود دارد (که در تصویر با فلش قرمز مشخص گردیده) بر روی این لینک کلیک نمایید.

[تصویر:  1612703822_کارنامه%20آزمون%20وکالت%20و%20توضیحات%20آن6.jpg]

۲در صفحه سامانه پاسخ گویی، بر روی دکمه عضویت در سایت کلیک کرده تا با وارد کردن مشخصات خواسته شده، در این سامانه عضو شوید. پس از عضویت، می توانید با ورود به سامانه، اعتراض خود را ثبت کرده و با دریافت کد رهگیری، آن را پیگیری نمایید.

[تصویر:  1612703867_کارنامه%20آزمون%20وکالت%20و%20توضیحات%20آن7.jpg]


به محض برگزاری آزمون وکالت سال 1400 و اعلام رسمی نحوه اعتراض به کارنامه آزمون وکالت سال 1400، نحوه دقیق اعتراض به کارنامه آزمون وکالت سال ۱۴۰۰ اعلام گردیده و مقاله حاضر، به روز رسانی خواهد شد.

داوطلبانی که علاوه بر آزمون وکالت کانون وکلا دادگستری، در آزمون وکالت قوه قضاییه نیز شرکت کرده اند می توانند با مراجعه به لینک زیر از جزییات زمان اعلام نتایج این آزمون نیز مطلع شوند.

در ادامه بخوانید: زمان اعلام نتایج آزمون وکالت قوه قضاییه

برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد اعلام نتایج آزمون وکالت قوه قضاییه 1400 می توانید در کانال تلگرام آزمون های حقوقی دینا عضو شوید و هر لحظه از اخبار آزمون وکالت قوه قضاییه ۱۴۰۰ مطلع شوید. کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی دینا نیز آماده اند تا با ارائه خدمات مشاوره حقوقی تلفنی دینا به سوالات شما عزیزان پیرامون اعلام نتایج آزمون وکالت قوه قضاییه 1400 پاسخ دهند.


[تصویر:  8.gif]


سوالات متداول

1- زمان دریافت کارنامه آزمون وکالت سال 1400 چه زمانی است؟
زمان دریافت کارنامه آزمون وکالت سال 1400 دو تا سه ماه پس از برگزاری آزمون است که در متن مقاله به طور کامل توضیح داده شده است.

2- نحوه دریافت کارنامه آزمون وکالت سال 1400 به چه صورت است؟
نحوه دریافت کارنامه آزمون وکالت سال 1400 از طریق سایت سازمان سنجش است که در متن مقاله به طور کامل توضیح داده شده است.

3- آیا در کارنامه آزمون وکالت سال 1400 قبولی داوطلبین اعلام می شود؟
خیر در کارنامه آزمون وکالت سال 1400 قبولی یا عدم قبولی داوطلبین اعلام نشده و برای اطلاع از جزئیات این موضوع متن کامل مقاله را مطالعه نمایید.
منبع : کارنامه آزمون های وکالت