تالار گفتگوی کیش تک/ kishtech forum

نسخه‌ی کامل: استفاده بیکربنات سدیم در نان و شیرینی
شما درحال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب‌بندی مناسب.
بیکربنات سدیم بی‌بو و بی‌طعم می باشد و کمی دارای خاصیت بازی است.
شکل ظاهری آن به صورت پودر سپید یا بلورین می باشد. بی‌کربنات جاذب رطوبت و بوگیر است.
بی کربنات سدیم یا سدیم هیدروژن کربنات، کاربردهایی از جمله پخت نان و شیرینی در صنایع غذایی دارد و به عنوان یک ماده قلیایی جهت درمان اسیدیته خون در صنایع دارویی کاربرد دارد.