تالار گفتگوی کیش تک/ kishtech forum

نسخه‌ی کامل: آخرین رتبه و تراز قبولی دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی ۹۹ - ۱۴۰۰
شما درحال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب‌بندی مناسب.
متقاضیان تحصیل در مقطع دکتری رشته علوم و مهندسی صنایع غذایی برای سال 1400 می بایست ترازی برابر یا بیشتر از حدنصاب دعوت به مصاحبه آزمون دکتری هر کدرشته محل را در آزمون کتبی کسب کنند تا بتوانند سر جلسه مصاحبه حاضر شوند . داوطلبان می توانند آخرین رتبه و تراز قبولی دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی 99 - 1400 مرحله انتخاب رشته دکتری سراسری را با تراز اکتسابی خود مقایسه نمایند .


رشته علوم و مهندسی صنایع غذایی یکی از زیر مجموعه های گروه کشاورزی می باشد و همانند سایر رشته های آزمون دکتری ۱۴۰۰ شامل دروس امتحانی زبان انگلیسی ، استعداد تحصیلی و دروس تخصصی در سطح کارشناسی و کارشناسی ارشد می باشد . پس از اتمام زمان برگزاری آزمون دکتری 1400 و اعلام نتایج اولیه آزمون دکتری ، برای تمامی داوطلبانی که در مرحله ثبت نام آزمون دکتری شرکت کردند ، کارنامه ای حاوی درصد دروس امتحانی ، رتبه ، تراز و وضعیت مجاز به انتخاب رشته داوطلب در تمامی دوره های رشته علوم و مهندسی صنایع غذایی ( روزانه ، نوبت دوم ، غیرانتفاعی و ... ) مشخص شده و بر این اساس امکان شرکت در انتخاب رشته دکتری ۱۴۰۰ برای داوطلبان مجاز فراهم می شود . هر داوطلب می تواند با استفاده از اطلاعات مندرج در کارت ورود به جلسه دکتری 1400، کارنامه اولیه خود را مشاهده و دریافت نماید .

داوطلبان مجاز به انتخاب رشته دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی به منظور اولویت بندی رشته محل های مورد علاقه خود می بایست کارنامه اولیه آزمون دکتری ۱۴۰۰ را به دقت مورد تحلیل و بررسی قرار داده و بر اساس فاکتورهای مختلفی همچون تراز آزمون کتبی ، فرم اینترنتی انتخاب رشته را از طریق سایت سازمان سنجش به نشانی sanjesh.org تکمیل کنند . این داوطلبان در صورت دسترسی به آخرین حدنصاب و تراز دعوت به مصاحبه دکتری سال گذشته و مقایسه تراز خود با آن ها ، چینش انتخاب های خود را به بهترین شکل ممکن انجام خواهند داد . در ادامه این مقاله نحوه محاسبه و جدول حدنصاب و تراز قبولی دعوت به مصاحبه آزمون دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی 1400 را برای علاقه مندان آورده ایم .

نحوه استفاده از تراز قبولی دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی ۹۹ - ۱۴۰۰
در دومین مرحله از اعلام نتایج آزمون دکتری 1400 و پس از بررسی کارنامه انتخاب رشته دکتری سال گذشته رشته علوم و مهندسی صنایع غذایی برای داوطلبانی که در مرحله ثبت نام آزمون دکتری شرکت کردند و استخراج و تحلیل آماری داده های آن ها توسط کارشناسان مرکز مشاوره تحصیلی هیوا ، جدول زیر که شامل حدنصاب و تراز قبولی دعوت به مصاحبه آزمون دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی 99 می باشد در سه بازه بدبینانه ، منطقی و خوشبینانه بدست آمده است .

نتایج بدین شرح است که هر چقدر تراز کسب شده توسط داوطلب به محدوده تراز بدبینانه نزدیک تر یا بالاتر باشد ، شانس قبولی داوطلب بالاتر است . همچنین هر چقدر تراز متقاضی از محدوده تراز خوشبینانه دورتر یا پایین تر باشد ، شانس وی برای قبولی در آن دانشگاه پایین تر است . البته این نتایج تقریبی است و نتیجه قطعی آزمون دکتری با اعلام نتایج نهایی آزمون دکتری 1400 مشخص می شود .
این محدوده ها از کارنامه های دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی سال 99 استخراج شده اند و نزدیک ترین و معتبرترین راهنما برای داوطلبان شرکت کننده در زمان ثبت نام آزمون دکتری رشته علوم و مهندسی صنایع غذایی می باشند در نتیجه ممکن است حدنصاب ها و تراز های سال جاری کمی با سال گذشته متفاوت باشد . در ادامه کلیه دانشگاه هایی که آمار آن ها در دسترسمان بود معرفی شده اند که ممکن است بعضی از آن ها در دفترچه انتخاب رشته دکتری 1400 ، دارای ظرفیت پذیرش دانشجو نباشند .
بیشتر بخوانید: انتخاب رشته دکتری 1400

[تصویر:  academy1.gif]

حدنصاب و تراز قبولی آزمون دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی ۹۹ - ۱۴۰۰
داوطلبانی که در زمان اعلام نتایج اولیه آزمون دکتری 1400 و بررسی دفترچه سوالات و پاسخنامه آزمون دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی به محاسبه درصد دروس امتحانی و تخمین تراز آزمون دکتری به صورت تقریبی پرداخته اند ، می توانند با بررسی حدنصاب و تراز دعوت به مصاحبه آزمون دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی سال گذشته ، از شانس محدوده دعوت به مصاحبه خود در دوره های مختلف روزانه ، شبانه ، پیام نور ، غیرانتفاعی و پردیس خودگردان در دانشگاه های سراسری مطلع گردند .
داوطلبان آزمون دکتری می بایست برای اطلاع از تراز قبولی سال جاری تا زمان اعلام نتایج انتخاب رشته دکتری 1400 صبر نمایند ، با این حال جهت رفاه حال داوطلبان در جدول زیر حدنصاب و تراز قبولی آزمون دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی استخراج شده از کارنامه های سال گذشته ارائه شده است :

کدرشته انتخابی
نام دانشگاه یا موسسه
نام رشته
گرایش
دوره
ظرفیت نیمسال اول
ظرفیت نیمسال دوم
تراز قبولی بدبینانه
تراز قبولی منطقی
تراز قبولی خوشبینانه
نمره حد نصاب دانشگاه
4749
دانشگاه تهران (محل تحصیل پردیس کشاورزی و منابع طبیعی کرج)
علوم و مهندسی صنایع غذایی 
  فناوری مواد غذایی 
روزانه 
2
 -
5562
الی
5589
5365
الی
5561
5164
الی
5364
5564
4741
دانشگاه تهران (محل تحصیل پردیس کشاورزی و منابع طبیعی کرج)
علوم و مهندسی صنایع غذایی 
  شیمی مواد غذایی 
روزانه 
2
 -
5562
الی
5589
5365
الی
5561
5164
الی
5364
5564
4735
دانشگاه تربیت مدرس (محـل تحصیل دانشکده کشاورزی واقع در اتوبان تهران کرج)  
علوم و مهندسی صنایع غذایی 
  صنایع غذایی 
روزانه 
2
 -
5325
الی
5352
5128
الی
5324
4927
الی
5127
5327
4758
دانشگاه تهران (محل تحصیل پردیس کشاورزی و منابع طبیعی کرج)
علوم و مهندسی صنایع غذایی 
  زیست فناوری مواد غذایی 
روزانه 
2
 -
5169
الی
5196
4972
الی
5168
4771
الی
4971
5171
4771
دانشگاه تهران (محل تحصیل پردیس کشاورزی و منابع طبیعی کرج)
علوم و مهندسی صنایع غذایی 
  شیمی مواد غذایی 
نوبت دوم 
1
 -
4150
الی
4177
3953
الی
4149
3752
الی
3952
4152
4783
دانشگاه تهران (محل تحصیل پردیس کشاورزی و منابع طبیعی کرج)
علوم و مهندسی صنایع غذایی 
  زیست فناوری مواد غذایی 
نوبت دوم 
1
 -
4150
الی
4177
3953
الی
4149
3752
الی
3952
4152
4766
دانشگاه تهران (محل تحصیل پردیس کشاورزی و منابع طبیعی کرج)
علوم و مهندسی صنایع غذایی 
  صنایع غذایی 
نوبت دوم 
1
 -
4056
الی
4083
3859
الی
4055
3658
الی
3858
4058
4776
دانشگاه تهران (محل تحصیل پردیس کشاورزی و منابع طبیعی کرج)
علوم و مهندسی صنایع غذایی 
  فناوری مواد غذایی 
نوبت دوم 
1
 -
4056
الی
4083
3859
الی
4055
3658
الی
3858
4058
4737
دانشگاه فردوسی مشهد  
علوم و مهندسی صنایع غذایی 
  صنایع غذایی 
روزانه 
2
 -
3998
الی
4025
3801
الی
3997
3600
الی
3800
4000
4743
دانشگاه فردوسی مشهد  
علوم و مهندسی صنایع غذایی 
  شیمی مواد غذایی 
روزانه 
2
 -
3998
الی
4025
3801
الی
3997
3600
الی
3800
4000
4754
دانشگاه فردوسی مشهد  
علوم و مهندسی صنایع غذایی 
  فناوری مواد غذایی 
روزانه 
2
 -
3998
الی
4025
3801
الی
3997
3600
الی
3800
4000
4762
دانشگاه فردوسی مشهد  
علوم و مهندسی صنایع غذایی 
  زیست فناوری مواد غذایی 
روزانه 
3
 -
3998
الی
4025
3801
الی
3997
3600
الی
3800
4000
4751
دانشگاه صنعتی اصفهان  
علوم و مهندسی صنایع غذایی 
  فناوری مواد غذایی 
روزانه 
3
 -
3988
الی
4015
3791
الی
3987
3590
الی
3790
3990
4760
دانشگاه صنعتی اصفهان  
علوم و مهندسی صنایع غذایی 
  زیست فناوری مواد غذایی 
روزانه 
2
 -
3988
الی
4015
3791
الی
3987
3590
الی
3790
3990
4773
دانشگاه فردوسی مشهد  
علوم و مهندسی صنایع غذایی 
  شیمی مواد غذایی 
نوبت دوم 
1
 -
3598
الی
3625
3401
الی
3597
3200
الی
3400
3600
4768
دانشگاه فردوسی مشهد  
علوم و مهندسی صنایع غذایی 
  صنایع غذایی 
نوبت دوم 
1
 -
3498
الی
3525
3301
الی
3497
3100
الی
3300
3500
4780
دانشگاه فردوسی مشهد  
علوم و مهندسی صنایع غذایی 
  فناوری مواد غذایی 
نوبت دوم 
1
 -
3498
الی
3525
3301
الی
3497
3100
الی
3300
3500
4785
دانشگاه فردوسی مشهد  
علوم و مهندسی صنایع غذایی 
  زیست فناوری مواد غذایی 
نوبت دوم 
1
 -
3498
الی
3525
3301
الی
3497
3100
الی
3300
3500
4750
دانشگاه شیراز  
علوم و مهندسی صنایع غذایی 
  فناوری مواد غذایی 
روزانه 
3
 -
3378
الی
3405
3181
الی
3377
2980
الی
3180
3380
4759
دانشگاه شیراز  
علوم و مهندسی صنایع غذایی 
  زیست فناوری مواد غذایی 
روزانه 
3
 -
3211
الی
3238
3014
الی
3210
2813
الی
3013
3213
4777
دانشگاه صنعتی اصفهان  
علوم و مهندسی صنایع غذایی 
  فناوری مواد غذایی 
نوبت دوم 
2
 -
3007
الی
3034
2810
الی
3006
2609
الی
2809
3009
4746
دانشگاه تبریز  
علوم و مهندسی صنایع غذایی 
  فناوری مواد غذایی 
روزانه 
2
 -
3007
الی
3034
2810
الی
3006
2609
الی
2809
3009
4748
دانشگاه تربیت مدرس (محـل تحصیل دانشکده کشاورزی واقع در اتوبان تهران کرج)  
علوم و مهندسی صنایع غذایی 
  فناّوری مواد غذایی 
روزانه 
1
 -
2973
الی
3000
2776
الی
2972
2575
الی
2775
2975
4757
دانشگاه تبریز  
علوم و مهندسی صنایع غذایی 
  زیست فناوری مواد غذایی 
روزانه 
2
 -
2899
الی
2926
2702
الی
2898
2501
الی
2701
2901
4740
دانشگاه تبریز  
علوم و مهندسی صنایع غذایی 
  شیمی مواد غذایی 
روزانه 
2
 -
2799
الی
2826
2602
الی
2798
2401
الی
2601
2801
4734
دانشگاه تبریز  
علوم و مهندسی صنایع غذایی 
  صنایع غذایی 
روزانه 
2
 -
2704
الی
2731
2507
الی
2703
2306
الی
2506
2706
4742
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان  
علوم و مهندسی صنایع غذایی 
  شیمی مواد غذایی 
روزانه 
2
 -
2658
الی
2685
2461
الی
2657
2260
الی
2460
2660
4745
دانشگاه ارومیه  
علوم و مهندسی صنایع غذایی 
  فناوری مواد غذایی 
روزانه 
2
 -
2655
الی
2682
2458
الی
2654
2257
الی
2457
2657
4753
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان  
علوم و مهندسی صنایع غذایی 
  فناوری مواد غذایی 
روزانه 
3
 -
2630
الی
2657
2433
الی
2629
2232
الی
2432
2632
4747
دانشگاه تربیت مدرس (محـل تحصیل دانشکده کشاورزی واقع در اتوبان تهران کرج)  
علوم و مهندسی صنایع غذایی 
  فناّوری مواد غذایی 
روزانه 
4
 -
2557
الی
2584
2360
الی
2556
2159
الی
2359
2559
4775
دانشگاه تبریز  
علوم و مهندسی صنایع غذایی 
  فناوری مواد غذایی 
نوبت دوم 
1
 -
2557
الی
2584
2360
الی
2556
2159
الی
2359
2559
4770
دانشگاه تبریز  
علوم و مهندسی صنایع غذایی 
  شیمی مواد غذایی 
نوبت دوم 
1
 -
2503
الی
2530
2306
الی
2502
2105
الی
2305
2505
4782
دانشگاه تبریز  
علوم و مهندسی صنایع غذایی 
  زیست فناوری مواد غذایی 
نوبت دوم 
1
 -
2495
الی
2522
2298
الی
2494
2097
الی
2297
2497
4733
دانشگاه ارومیه
علوم و مهندسی صنایع غذایی
  صنایع غذایی 
روزانه
2
 -
2437
الی
2464
2240
الی
2436
2039
الی
2239
2439
4761
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان  
علوم و مهندسی صنایع غذایی 
  زیست فناوری مواد غذایی 
روزانه 
3
 -
2318
الی
2345
2121
الی
2317
1920
الی
2120
2320
4739
دانشگاه ارومیه  
علوم و مهندسی صنایع غذایی 
  شیمی مواد غذایی 
روزانه 
3
 -
2280
الی
2307
2083
الی
2279
1882
الی
2082
2282
4756
دانشگاه ارومیه  
علوم و مهندسی صنایع غذایی 
  زیست فناوری مواد غذایی 
روزانه 
3
 -
2268
الی
2295
2071
الی
2267
1870
الی
2070
2270
4736
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان  
علوم و مهندسی صنایع غذایی 
  صنایع غذایی 
روزانه 
3
 -
2240
الی
2267
2043
الی
2239
1842
الی
2042
2242
4774
دانشگاه ارومیه  
علوم و مهندسی صنایع غذایی 
  فناوری مواد غذایی 
نوبت دوم 
1
 -
2217
الی
2244
2020
الی
2216
1819
الی
2019
2219
4781
دانشگاه ارومیه  
علوم و مهندسی صنایع غذایی 
  زیست فناوری مواد غذایی 
نوبت دوم 
1
 -
2178
الی
2205
1981
الی
2177
1780
الی
1980
2180
4784
دانشـگاه علـوم کشـاورزی و منـابع طبیعی گرگان  
علوم و مهندسی صنایع غذایی 
  زیست فناّوری مواد غذایی 
نوبت دوم 
1
 -
2141
الی
2168
1944
الی
2140
1743
الی
1943
2143
4772
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان  
علوم و مهندسی صنایع غذایی 
  شیمی مواد غذایی 
نوبت دوم 
1
 -
2094
الی
2121
1897
الی
2093
1696
الی
1896
2096
4769
دانشگاه ارومیه  
علوم و مهندسی صنایع غذایی 
  شیمی مواد غذایی 
نوبت دوم 
1
 -
2088
الی
2115
1891
الی
2087
1690
الی
1890
2090
4764
دانشگاه ارومیه
علوم و مهندسی صنایع غذایی
  صنایع غذایی 
نوبت دوم 
1
 -
2069
الی
2096
1872
الی
2068
1671
الی
1871
2071
4752
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری  
علوم و مهندسی صنایع غذایی 
  فناوری مواد غذایی 
روزانه 
5
 -
1938
الی
1965
1741
الی
1937
1540
الی
1740
1940
4765
دانشگاه تبریز  
علوم و مهندسی صنایع غذایی 
  صنایع غذایی 
نوبت دوم 
2
 -
1726
الی
1753
1529
الی
1725
1328
الی
1528
1728
4788
دانشگاه شیراز  
علوم و مهندسی صنایع غذایی 
  فناوری مواد غذایی 
پردیس خودگردان
3
 -
1719
الی
1746
1522
الی
1718
1321
الی
1521
1721
4779
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان  
علوم و مهندسی صنایع غذایی 
  فناوری مواد غذایی 
نوبت دوم 
2
 -
1650
الی
1677
1453
الی
1649
1252
الی
1452
1652
4755
پژوهشکده علوم و صنایع غذایی - مشهد  
علوم و مهندسی صنایع غذایی 
  فناوری مواد غذایی 
روزانه 
2
 -
1627
الی
1654
1430
الی
1626
1229
الی
1429
1629
4763
پژوهشکده علوم و صنایع غذایی - مشهد  
علوم و مهندسی صنایع غذایی 
  زیست فناوری مواد غذایی 
روزانه 
2
 -
1562
الی
1589
1365
الی
1561
1164
الی
1364
1564
4744
پژوهشکده علوم و صنایع غذایی - مشهد  
علوم و مهندسی صنایع غذایی 
  شیمی مواد غذایی 
روزانه 
2
 -
1427
الی
1454
1230
الی
1426
1029
الی
1229
1429
4738
پژوهشکده علوم و صنایع غذایی - مشهد  
علوم و مهندسی صنایع غذایی 
  صنایع غذایی 
روزانه 
2
 -
1372
الی
1399
1175
الی
1371
974
الی
1174
1374
4767
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان  
علوم و مهندسی صنایع غذایی 
  صنایع غذایی 
نوبت دوم 
3
 -
1211
الی
1238
1014
الی
1210
813
الی
1013
1213
4787
دانشگاه تربیت مدرس (محـل تحصیل دانشکده کشاورزی واقع در اتوبان تهران کرج)  
علوم و مهندسی صنایع غذایی 
  فناّوری مواد غذایی 
پردیس خودگردان
2
 -
1097
الی
1124
900
الی
1096
699
الی
899
1099
4778
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری  
علوم و مهندسی صنایع غذایی 
  فناوری مواد غذایی 
نوبت دوم 
5
 -
1053
الی
1080
856
الی
1052
655
الی
855
1055
4789
دانشـگاه علـوم کشـاورزی و منـابع طبیعی ساری  
علوم و مهندسی صنایع غذایی 
  فنّاوری مواد غذایی 
پردیس خودگردان
5
 -
-1
الی
26
-198
الی
-2
-399
الی
-199
1

حتما بخوانید: راهنمای مصاحبه دکتری 1400


[تصویر:  doktora.gif]


مشاوره حدنصاب و تراز قبولی آزمون دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی ۹۹ - ۱۴۰۰
لازم به ذکر است که ترازهای جدول بالا ، حدنصاب دعوت به مصاحبه دکتری 99 هستند که پس از اعلام نتایج دکتری استخراج شده اند و اگر فردی بتواند حدنصاب یک دانشگاه را کسب کند ، به منزله قبولی وی در آن دانشگاه نمی باشد و فقط به آن دانشگاه دعوت به مصاحبه خواهد شد . سازمان سنجش پس از فرا رسیدن زمان اعلام نتایج نهایی آزمون دکتری 1400 از طریق سایت sanjesh.org ، نتیجه قبولی را به اطلاع داوطلبان خواهد رساند .
علاقه مندان می توانند پیش از اعلام نتایج انتخاب رشته دکتری 1400 از نرم افزار انتخاب رشته دکتری هیوا که به صورت کاملا رایگان در اختیار داوطلبان قرار گرفته به عنوان ابزار کمکی در این مرحله استفاده نمایند . همچنین می توانید سوالات خود را از مشاوران مرکز مشاوره تحصیلی هیوا بپرسید . برای این کار کافیست از خدمات مشاوره تحصیلی تلفنی هیوا استفاده کنید .
در ادامه بخوانید: آخرین رتبه و تراز قبولی دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی دانشگاه آزاد 99 - 1400

[تصویر:  1480617919_%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D9%8...%DB%8C.gif]




سوالات متداول

1- در صورتی که داوطلب حدنصاب دعوت به مصاحبه آزمون دکتری رشته علوم و مهندسی صنایع غذایی را کسب کرده باشد ، یعنی در آن کدرشته محل پذیرفته شده است ؟
خیر . کسب حدنصاب دعوت به مصاحبه یک کدرشته محل تنها به منزله این است که آن داوطلب می تواند در مصاحبه آن دانشگاه شرکت کند .


2- تراز قبولی و حدنصاب دعوت به مصاحبه دکتری دانشگاه های سراسری رشته علوم و مهندسی صنایع غذایی از چه طریقی اعلام می شود ؟
سازمان سنجش با انتشار کارنامه انتخاب رشته دکتری حدنصاب دعوت به مصاحبه کدرشته محل های رشته علوم و مهندسی صنایع غذایی را اعلام می کند .


3- کمترین حدنصاب دعوت به مصاحبه دکتری دانشگاه های سراسری در رشته علوم و مهندسی صنایع غذایی چقدر است ؟
با توجه به اطلاعات در دسترس ، کمترین تراز دعوت به مصاحبه دکتری دانشگاه های سراسری در رشته علوم و مهندسی صنایع غذایی 1 می باشد که در متن مقاله به صورت کامل به آن اشاره شده است .
منبع : آخرین رتبه و تراز قبولی دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی ۹۹ - ۱۴۰۰