تالار گفتگوی کیش تک/ kishtech forum

نسخه‌ی کامل: پردرآمدترین زبان‌های برنامه نویسی در ایران و در دنیا کدام‌اند؟
شما درحال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب‌بندی مناسب.
پردیس فناوری کیش _طرح مشاوره متخصصین صنعت ومدیریت _دپارتمان فناوری اطلاعات وارتباطات

احتمالاً هر فردی که برنامه‌نویسی را به عنوان حرفه‌ی خود انتخاب کرده باشد، برای یک بارهم که شده راجع به پردرآمدترین زبان‌های برنامه نویسی تحقیق کرده است.
در هر کشور بر اساس نیاز، میزان تقاضا، زمینه‌های کاری و… چند زبان‌ برنامه‌نویسی نسبت به دیگر زبان‌ها برتری پیدا می‌کنند و درآمد بیشتری نصیب برنامه نویسان فعال در آن زمینه خواهد شد. در این مقاله قصد داریم به معرفی پولساز ترین زبان‌های برنامه نویسی بپردازیم.

پردرآمدترین زبان‌های برنامه نویسی
به نمودار زیر توجه کنید. این نمودار پر درآمدترین زبان‌های برنامه‌نویسی را در سطح جهان نشان می‌دهد. طبق گزارش StackOverFlow زبان‌های Clojure ،F# ،GO ،Scala ،Elixir از پر درآمدترین زبان‌های برنامه‌نویسی در سال ۲۰۱۹ در سطح دنیا بوده‌اند.



[تصویر:  ezitd9es9jhi.png]

[font=Vazir, roboto]جالب است بدانید ۵ مورد نام برده شده در ایران آنچنان معروف نیستند و تقاضای کار در این زبان‌ها پایین است.
خب حالا که پولسازترین زبان‌های برنامه نویسی در دنیا را شناختید برویم سراغ کشور خودمان ایران.
[/font]
[font=Vazir, roboto]زبان‌های برنامه‌نویسی پر درآمد در ایران[/font]
[font=Vazir, roboto]در ایران آمار دقیق و رسمی از میزان درآمدهای برنامه نویسان هر زبان وجود ندارد. اما طبق نمودار زیر که از نظر سنجی jobvision بدست آمده می‌توان ترتیب درآمد هر زبان برنامه نویسی را تشخیص داد. توجه کنید که در این آمار بیش از ۴۳ درصد از افراد دارای سابقه‌ی کاری زیر ۵ سال هستند.
[/font]


[font=Vazir, roboto][تصویر:  8kihoiazp2wa.png][/font]

[font=Vazir, roboto][font=Vazir, roboto]طبق این آمار برنامه‌نویسان حوزه‌ی ExpressJs، لینوکس، mvc و پایتون دارای بیشترین درآمد هستند. از آنجا که همه‌ی موارد نام برده شده در این تصویر زبان برنامه‌نویسی نیستند ما در ادامه به بررسی چند زبان و تکنولوژی برتر می‌پردازیم.
[/font]
[/font]

اول : ExpressJs


اکسپرس یک فریم‌ورک ساده، سبک و سریع برای Node.js است که در زمینه‌ی برنامه نویسی بک‌اند کاربرد دارد. اگر از خود Node.js شناخت ندارید باید بگویم که محیط node.js شرایطی را فراهم می‌کند تا بتوان از جاوا اسکریپت در سطح بک‌اند استفاده کرد.
هدف ExpressJs ساده سازی کار با Nodejs است. این فریمورک اکنون توسط Nodejs نگهداری می‌شود.


دوم : Python

پایتون که چندین سال است در سطح دنیا محبوب به شمار می‌آید یکی از زبان‌های برنامه نویسی پردرآمد در ایران نیز می‌باشد.پایتون از سال ۱۹۹۱ ایجاد شده و  برای توسعه وب سایت، نوشتن برنامه‌ی دسکتاپ و حتی در زمینه‌ی یادگیری ماشینی و علم داده‌ها به کار برده می‌شود. این زبان متن‌باز، مفسری، شی گرا است و کتابخانه‌های بسیاری زیادی دارد که کدنویسی را سریع‌تر و راحت‌تر می‌کنند.

سوم : Oracle

اوراکل از پر استفاده‌ترین پایگاه داده‌ها در سراسر دنیاست. این پایگاه‌داده از سال ۱۹۹۷ ایجاد شده و اکنون نسخه ۱۱ آن با ویژگی‌های جالب در دسترس است. اوراکل زبان برنامه‌نویسی مخصوص به خود را دارد به نام PL/SQL. به جز این زبان می‌توان از SQL  و JAVA هم در این دیتابیس استفاده نمود.

چهارم : Net.

دات نت یک زبان برنامه نویسی نیست. Net. یک فریمورک است که توسط ماکروسافت توسعه داده شده است. به کمک آن می‌توانید در برنامه‌نویسی برای محیط وب، ویندوز، موبایل و در ساخت بازی‌ها فعالیت داشته باشید.
زبان‌های برنامه‌نویسی برای این فریمورک عبارت‌انداز : ٫#C# ،F و Visual basic. باید یکی از زبان‌های برنامه‌نویسی فوق را انتخاب کرده و در چهارچوب Net. کدنویسی کنید.


پنجم : React

یک کتابخانه یا فریم‌ورک برای جاوااسکریپت است که توسط فیسبوک توسعه داده شده است. این فریمورک برای ساخت رابط‌های کاربری مناسب است.

ششم : Java

از قدیمی‌ و پرطرفدار‌ترین زبان‌ها در طی سالیان گذشته بوده است. شعار جاوا این است : یک بار بنویس، همه جا اجرا کن. این شعار مشخص می‌کند که جاوا یک زبان قابل حمل است . جاوا برای نوشتن انواع برنامه‌های تحت وب، موبایل، دسکتاپ، سیستم‌های تعبیه، ربات و حتی برنامه‌های پیچیده‌تر کاربرد دارد.



خب تا به اینجا پردرآمدترین زبان‌های برنامه نویسی در ایران و در سطح جهان را بررسی کردیم. برای انتخاب زبان برنامه‌نویسی فقط درآمد تعیین کننده نیست و شما باید به میزان تقاضا، میزان سادگی یادگیری و مواردی از این قیبل هم توجه کنید.


[font=Vazir, roboto][font=Vazir, roboto]موفق باشید[/font][/font]
[font=Vazir, roboto][font=Vazir, roboto]منبع:سایت ویگول[/font][/font]