تالار گفتگوی کیش تک/ kishtech forum

نسخه‌ی کامل: خوردن کنجد در بارداری و خواص آن
شما درحال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب‌بندی مناسب.
خواص کنجد در دوران بارداری
کنجد منبع عالی از فیبر، آهن و کلسیم در بارداری است. برای به دست آوردن تمام این مواد مغذی فقط باید چند دانه مصرف کنید. هر 10 گرم دانه‌ی کنجد شامل این مواد است:
[list]

[*]پروتئین 2 گرم

[*]فیبر 1 گرم

[*]کربوهیدرات 2 گرم

[*]چربی 4 گرم

[*]کلسیم  89 میلی‌گرم

[*]آهن 1.3 میلی‌گرم

[*]کالری 51
[/list]
سایر مواد معدنی مانند منیزیم، پتاسیم و ویتامین های B نیز در مقادیر کم در دانه‌ی کنجد وجود دارد. دانه‌ی کنجد:
[list=1]

[*]منبع عالی پروتئین و اسیدهای آمینه است که برای رشد مناسب جنین ضروری است.

[*]منبع غنی فیبر است، می‌تواند به هضم غذا در دوران بارداری کمک کند. یبوست یک مشکل شایع در این دوران است و خوردن کنجد در بارداری می‌تواند به رفع این مشکل کمک کند

[*]حاوی اسید اولئیک است که می‌تواند سطح کلسترول بد یا همان LDL را پایین نگه دارد و سطح کلسترول خوب یا HDL ما را بهبود بخشد. خوردن کنجد در بارداری پروفایل چربی خوب را تضمین می‌کند.

[*]حاوی ویتامین C است که ویتامین c در بارداری می‌تواند سیستم ایمنی بدن شما را تقویت کند. در دوران بارداری، سیستم ایمنی بدن ضعیف می‌شود از این رو ممکن است مستعد ابتلا به عفونت‌ها و بیماری‌ها باشید. اما با خوردن دانه کنجد می‌توانید از این عفونت‌ها جلوگیری کنید. مصرف دانه کنجد می‌تواند از سرماخوردگی و آنفولانزا هم جلوگیری کند.

[*]حاوی کلسیم است که یک ماده مغذی مهم برای سلامتی دهان و دندان در دوران بارداری است. همچنین می‌توانند به رشد سالم کودک شما نیز کمک کنند.

[*]حاوی اسید فولیک است و خوردن آنها در دوران بارداری می‌تواند به جلوگیری از نقص مربوط به لوله‌های عصبی در نوزادان کمک کند.

[*]باعث افزایش انرژی و کاهش استرس روحی و ضعف می‌شود.

[*]یک منبع غنی از آهن است که می‌تواند اکسیژن کافی برای جنین داخل رحم را فراهم کند.
[/list]https://gahvare.net/articles/xNqKH/%D8%A...8%B1%DB%8C