تالار گفتگوی کیش تک/ kishtech forum

نسخه‌ی کامل: علت انواع لکه های پوستی روی ساق پا
شما درحال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب‌بندی مناسب.
تغییر رنگ و آکنه در پا، با دلایلی مشابه دیگر بخش‌های پوست رخ می‌دهند. لکه های پوستی روی ساق پا ممکن است زمانی ایجاد شوند که فولیکول‌های مو با چربی اضافی سطح پوست، گرد و خاک و مواد دیگر مسدود می‌شوند.

چربی روی پوست، به پوست آبرسانی می‌کند و آن را نرم نگه می‌دارد و برای حفظ وضعیت مطلوب در پوست پا، این نواحی نیز باید به طور منظم لایه برداری و تمیز شوند. زمانی که آلودگی‌ها در منافذ پوست جمع می‌شوند می‌توانند به ایجاد ظاهر جوش زده بر روی سطح پوست منجر شوند.
لکه های قهوه ای روی ساق پا

لکه‌های قهوه ای پا زمانی رخ می‌دهند که پوست به تولید ملانین بیشتر نسبت به نواحی اطراف خود بپردازد. ملانین همان ماده ای است که رنگ پوست را ایجاد می‌کند، این یعنی هر چه ملانین بیشتری در پوست افراد وجود داشته باشد، پوست افراد نیز تیره تر خواهد بود.

اختلال کراتوز پیلاریس

به طور معمول، برای درمان جوش‌های پایی که به واسطه اختلال کراتوز پیلاریس ایجاد می‌شوند نیازی به مراجعه به پزشک نیست. در بعضی موارد، اگر این بیماری به خودی خود از بین نرود، فرد باید با پزشک خود صحبت کند. در چنین شرایطی متخصص پوست معمولا کرم‌های دارویی مرطوب کننده را برای پوست فرد تجویز می‌کند.

کهیر

درمان بیشتر انواع کهیر با پیشگیری آغاز می‌شود. نیش و گزیدگی حشرات معمولا به ایجاد کهیر منجر می‌شوند، این یعنی استفاده از مواد دافع حشرات و محدود کردن نواحی بیرون مانده پوست در زمانی که بیرون از خانه هستید می‌تواند به جلویگری از گزیدگی حشرات کمک کند. اگر بدن فرد کهیر زد، کرم‌های ضد خارش موضعی وجود دارند که بدون نسخه از دارخانه‌ها قابل تهیه هستند.
اگر علائم دیگری با کهیر همراه شوند، فرد باید به سراغ مراقبت‌های پزشکی برود. ممکن است مسائل دیگری وجود داشته باشند که کهیر را ایجاد کرده اند، مشکلات دیگری نظیر آلرژی یا عدم تحمل مواد در بدن ممکن است نیاز به ارزیابی و درمان داشته باشند.

برگرفته از سایت دکتر تاجمیر ریاحی
https://riyahi.doctor/1687/%d9%84%da%a9%...%be%d8%a7/