تالار گفتگوی کیش تک/ kishtech forum

نسخه‌ی کامل: بازار کار بهترین رشته های هنر
شما درحال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب‌بندی مناسب.
[تصویر:  The-best-job-market-for-art.jpg]بازار کار بهترین رشته های هنر


نقل‌قول: برای کسب اطلاعات بیشتر درباره بازار کار بهترین رشته های هنر با مشاوران ایران مشاوره تماس حاصل نمایید.ساعت تماس از 8 صبح الی 12 شب حتی ایام تعطیل و از طریق تلفن های ثابت –
نقل‌قول: تماس از استان تـهران: 9092305538
تماس از سایر استان ها: 9099072938 - 9099071647
در صورت عدم دسترسی به تلفن ثابت و یا دریافت بسته تخفیف مشاوره کلیک کنید

مسئله انتخاب رشته را می توان یکی از تصمیمات مهم زندگی هر فردی دانست که انتخاب آن مطابق با علاقه و استعداد در کنار دیگر فاکتورهای مهم می تواند نتایج و شرایط مطلوبی را برای دانش آموزان به همراه داشته باشد. از رشته هنر به عنوان یک رشته شناور در آزمون سراسری یاد می شود و داوطلبانی که در گروه های اصلی تجربی ، ریاضی و انسانی شرکت می کنند ، می توانند در کنکور سراسری هنر نیز ثبت نام نمایند. پذیرش در دانشگاه ها در بسیاری از رشته های هنری کار ساده ای نیست چرا که کسب نمره قبولی در برخی از رشته های کنکور هنر تنها ملاک پذیرش نمی باشد و داوطلبان می بایست پس از ثبت نام آزمون عملی کنکور هنر ، در مرحله عملی نیز شرکت نمایند.
تقریبا تمامی داوطلبان شرکت در کنکور با دغدغه آینده شغلی و میزان درآمد رشته مورد نظر خود مواجه می شوند و سعی دارند تا با مشورت و استفاده از تجربه دیگران به تحقیق و جست و جو درمورد رشته مورد علاقه خود بپردازند. اگر شما نیز علاقه مند به تحصیل در رشته های هنری می باشید اما اطلاعی از موقیعیت های شغلی و رشته های پرطرفدار کنکور هنر ندارید ، پیشنهاد می کنیم تا پایان مقاله همراه ما باشید.
بسیاری از رشته های هنر نیز به صورت بدون آزمون در دانشگاه های آزاد و پیام نور ارائه می شوند.
پر متقاضی ترین رشته های هنر
همان طور که اشاره شد از تفاوت های کنکور هنر با دیگر گروه های آزمایشی ، دوره مرحله ای بودن آن در بسیاری از رشته ها می باشد. پذیرش در رشته هایی مانند باستان شناسی ، مرمت بناهای تاریخی و… به صورت متمرکز و صرفا براساس رتبه آزمون و سوابق تحصیلی صورت می گیرد. رشته های نیمه متمرکز که علاوه بر رتبه کنکور ، قبولی آزمون عملی نیز در پذیرش داوطلبان موثر است ، دارای متقاضی بیشتری می باشند. اما این رشته های پرطرفدار کنکور هنر کدام اند؟
بنا بر انتخاب شرکت کنندگان کنکور سراسری در گروه آزمایشی هنر ، شش رشته ای که در ادامه معرفی شده اند دارای بیشترین تقاضا می باشند. رشته های مذکور عبارت اند از:
[list]
[*]سینما
[*]طراحی صنعتی
[*]بازیگری
[*]عکاسی
[*]نقاشی
[*]گرافیک
[/list]تمامی رشته های فوق دارای آزمون عملی می باشند و متقاضیان آن ها می بایست به داوران و مصاحبه گران آزمون ثابت کنند که از مهارت و دانش لازم برای تحصیل در رشته های هنری برخوردارند. اما آیا می توان پرطرفدار بودن این رشته ها را دلیلی بر داشتن موقعیت های شغلی مناسب برای هر یک از حوزه های مذکور دانست؟ شرایط لازم برای موفقیت در رشته های هنری چیست؟ در ادامه مقاله به بررسی بازارکار و توانایی های لازم در هر یک از رشته های فوق را مورد بررسی قرار داده ایم. شما همراهان گرامی می توانید سوالات خود را پیرامون کنکور هنر و انتخاب رشته کنکور هنر با کارشناسان مجرب مرکز مشاوره تحصیلی ایران مشاوره در میان بگذارید.
موقعیت های شغلی رشته های پرطرفدار هنر
در رشته هنر ، بیش از هر رشته دیگری خلاقیت حرف اول را می زند. داشتن نوآوری و ارائه طرح ها و برنامه های خلاقانه می تواند مهم ترین عامل موفقیت در رشته های هنری باشد. آن دسته از افرادی که بر حسب علاقه و استعداد خود ، رشته های هنری را برای تحصیل انتخاب می کنند ؛ می بایست این مسئله را در نظر داشته باشند که مطالب و دروس دانشگاهی هرگز قادر به تامین تمامی نیازهای شغلی آن ها نمی باشند. در حوزه هنر تمرین و ممارست در کنار تحصیلات آکادمیک بسیار حائز اهمیت است چرا که در زمان استخدام و مصاحبه کاری آنچه مورد توجه قرار می گیرد مهارت ها و رزومه کاری شما در کنار نمونه کارهایی می باشد که ارائه می کنید. در ادامه به توضیح مختصری درمورد موقعیت های شغلی و مهارت هایی که برای اشتغال در هر یک از این رشته های پرطرفدار هنر لازم است ، می پردازیم.
بازار کار رشته سینما
فارغ التحصیلان رشته سینما به عنوان گروهی از هنرمندان می توانند نقش بسیار مهمی را در انتقال مفاهیم اجتماعی ، هنری و فرهنگی یک جامعه ایفا کنند. علاقه مندان به رشته سینما می بایست علاوه بر خلاقیت از قدرت تصویرسازی ذهنی نیز برخوردار باشند و داشتن اطلاعات عمومی لازم در زمینه های دانش عمومی هنر ، ادبیات ، عکاسی و… می تواند با توجه به حوزه کاری آن ها اهمیت ویژه ای داشته باشد.
رشته سینما دارای چهار گرایش فیلمنامه نویسی ، تدوین ، فیلمبرداری و کارگرانی می باشد و در هر یک از آن ها فاکتورهایی مانند علاقه ، مهارت ، تخصص و تجربه می توانند تاثیر بسزایی در موفقیت شغلی افراد و درآمد آن ها داشته باشند. فارغ التحصیلان رشته سینما می توانند در هر یک از گرایش های فوق فعالیت داشته باشند و یا در مراکز آموزشی و هنری استخدام شوند. فعالیت به عنوان دستیار کارگردان ، دستیار تدوین و یا نورپردازی ، نویسنده فیلمنامه نیز از دیگر زمینه های کاری رشته سینما محسوب می شوند. میزان درآمد فارغ التحصیلان رشته مذکور با توجه به حوزه کاری آنان متغیر است و علاوه بر آن ، میزان مهارت و تجربه افراد نیز در درآمد آن ها موثر می باشد.
بازار کار رشته طراحی صنعتی
به نوعی می توان گفت رشته طراحی صنعتی ترکیبی از هنر ، مهندسی و تجارت است. داشتن نوآوری و تفکر خلاق از اساسی ترین عوامل موثر بر درآمد رشته طراحی صنعتی به شمار می رود. فارغ التحصیلان این رشته باید تا حدودی با مباحث فیزیک ، هندسه و شیمی آشنا باشند و از مهارت های فنی و مکانیکی در کنار دقت به جزئیات بهره مند شوند. شایان ذکر است در کنار تمامی موارد مذکور تسلط به نرم افزار های مختص این رشته ، از لازمه های مهم ورود به بازار کار می باشد.

بازار کار بهترین رشته های هنر

متاسفانه با توجه به پایین بودن سطح تکنولوژی تولید در کشور ، تولیدات داخلی اغلب محدود به کپی از محصولات خارجی می باشند و همین امر موجب می شود تا بسیاری از کارخانه ها سرمایه خود را برای طرح های جدید صرف نکنند. در بسیاری از کارخانه ها مهندسان مکانیک علاوه بر وظایف خود ، امور مربوط به طراحی صنعتی را نیز انجام می دهند. طراحان صنعتی می توانند در کارخانجات صنعتی ، ماشین آلات ، ماشین های ساختمانی و… به فعالیت مشغول به کار شوند. حضور در شرکت های طراحی داخلی یا طراحی صنعتی ، دفاتر تبلیغاتی و همچنین مدل سازی کامپیوتری می توانند از دیگر موقعیت های شغلی این رشته باشد. ارائه ایده های خلاقانه ، کسب تجربه و اجرای موفق پروژه های مختلف از جمله عواملی هستند که می توانند شما را در دستیابی به اهداف خود در این زمنیه کمک کنند.
بازار کار رشته بازیگری
[تصویر:  Acting-one-of-the-best-disciplines-of-art.jpg]بازار کار رشته بازیگری یکی از بهترین رشته های هنر
استعداد ، خلاقیت و هوش از لازمه های موفقیت در حرفه بازیگری می باشند. درآمد شغل بازیگری به عوامل مختلفی مانند میزان توانایی ، شهرت ، تجربه و… بستگی دارد. برای مثال یک سوپر استار پول زیادی برای بازی در یک فیلم یا حضور در برنامه های مختلف دریافت می کند. ناگفته نماند میزان درآمد هر بازیگر می تواند در دوره های مختلف متغیر باشد به طوری در یک مدت تعداد زیادی فیلم و سریال به وی پیشنهاد شود و در بازه زمانی دیگری هیچ پیشنهاد مناسب دریافت نکند و درآمدش به شدت کاهش یابد. همین مسئله باعث می شود تا بسیاری از بازیگران در کنار حرفه بازیگری شغلی را به عنوان شغل دوم خود در نظر بگیرند.
بازار کار رشته عکاسی
آگاهی از قوانین عکاسی و رعایت آن ها ، توجه به جزئیات در کنار دید و نگاه خلاقانه می توانند نشان دهنده برتری شما نسبت به دیگر عکاسان باشند. حرفه عکاسی دارای زمنیه های مختلفی از جمله مد ، صنعتی یا تجاری ، عکس های خبری یا مطبوعاتی ، عمومی یا اجتماعی ، تبلیغاتی ، علمی و انتشاراتی می باشد.
میزان درآمد عکاسان به خلاقیت و میزان تجربه آن ها بستگی دارد. فارغ التحصیلان این رشته می توانند در روزنامه ها و مجلات ، شرکت های تبلیغاتی ، استودیوهای عکاسی و… به فعالیت بپردازند و همچنین حضور در زمینه عکاسی صنعتی نیز می تواند درآمد نسبتا بالایی را به همراه داشته باشد. حوزه عکاسی صنعتی یا تجاری به چهار بخش معماری ، صنعتی ، محصولات و تبلیغاتی تقسیم می شود. شایان ذکر است زمینه های مذکور مرز مشخصی ندارند یعنی ممکن است یک عکاس به منظور تبلیغ یک محصول از آن عکاسی کند و در چنین شرایطی آنچه که اهمیت دارد خلاقیت و مهارت شما در عکاسی می باشد.
بازار کار رشته نقاشی
رشته نقاشی از جمله رشته هایی است که پذیرش در آن به صورت نیمه متمرکز انجام می شود یعنی استعداد دانشجویان پیش از ورود به دانشگاه مورد سنجش قرار می گیرد. هنر نقاشی مثل هر هنر دیگری نیازمند استعداد ، هوش و خلاقیت می باشد.
اگر بخواهیم واقع گرایانه درمورد بازار کار و درآمد رشته نقاشی صحبت کنیم ، باید بگوییم این حرفه نمی تواند به عنوان یک منبع درآمد تلقی شود و مخارج زندگی شما را تامین کند. فارغ التحصیلان این رشته می توانند به تدریس در آموزشگاه های آزاد و یا دانشگاه های بپردازند و یا در فرهنگسراها ، نشریه های و مطبوعات ، صدا و سیما ، سازمان میراث فرهنگی ، شهرداری ها و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی فعالیت کنند. طراحی صحنه تئاتر ، پوسترسازی و ساخت انیمیشن (پویانمایی) از دیگر زمینه های شغلی هنرمندان نقاش می باشند.
بازار کار رشته گرافیک (ارتباط تصویری)
از دیگر رشته های پرطرفدار کنکور هنر ، رشته گرافیک است. مثل هر هنر دیگری اساسی ترین نیاز یک گرافیک خلاقیت می باشد و علاوه بر ایده پردازی و نوآوری ، تسلط بر نرم افزارهای گرافیکی می تواند شرایط شغلی و به دنبال آن درآمد مناسبی را برای شما فراهم سازد. لازم به ذکر است دروس دانشگاهی تمامی آنچه برای حضور در بازار کار به آن نیاز دارید را در اختیار شما قرار نمی دهد بلکه آنچه که می تواند شما را به یک طراح موفق با درآمد بالا تبدیل کند ، تلاش و کسب تجربه می باشد.

بازار کار بهترین رشته های هنر

با دیدن آگهی های استخدام می توان دریافت که برای گرافیست ها تقاضای متناسبی وجود دارد و تقریبا تمامی شرکت های فعال در حوزه های مختلف برای تبلیغات و دیگر امور مرتبط با گرافیک ، به متخصصان این حرفه نیاز دارند. گرافیک از جمله رشته هایی است که می توانید حتی با تخصص کم نیز وارد بازار کار شوید اما بدیهی است در این شرایط در اول راه درآمد بالایی را به دنبال نخواهد داشت. با توجه به گستردگی حیطه تبلیغات ، فعالیت در این حوزه و در شرکت های تبلیغاتی می تواند از جمله موقعیت های شغلی مناسب گرافیست ها باشد. طراحی لوگو ، صفحه آرایی روزنامه ها و مجلات ، طراحی جلد و صفحات کتب ، طراحی پوستر از جمله حوزه های فعالیت فارغ التحصلان گرافیک می باشند.
درآمد رشته ارتباط تصویری با توجه به شرکت و سازمانی که در آن فعالیت دارید و یا اینکه یک شرکت تبلیغاتی مستقل دارید متفاوت است. از جمله عوامل موثر در میزان درآمد طراحان گرافیک می توان به تجربه ، مهارت و خلاقیت اشاره کرد. در کل می توان بازار کار رشته گرافیک را مناسب ارزیابی کرد اما با توجه به تعداد نسبتا زیاد فارغ التحصیلان این رشته و گرافیست هایی که این حرفه را به صورت تجربی فرا گرفته اند ، رقابت برای هر یک از مشاغل مذکور زیاد است و افرادی که از مهارت و توانایی بیشتری برخوردارند ، بی شک پیروز این میدان خواهند بود.
علاوه بر کنکور سراسری هنر ، پذیرش در رشته های هنری به صورت بدون آزمون نیز انجام می شود و رشته های بدون کنکور هنر شامل برخی موارد فوق نیز هستند. یکی از عوامل موفقیت در کنکور هنر مانند هر آزمون دیگری ، مطالعه منابع آن می باشد. آگاهی از بهترین منابع کنکور هنر در کنار یک برنامه ریزی کنکور هنر به صورت منسجم و مناسب می تواند شما را در راستای موفقیت و کسب نتیجه مطلوب یاری نمایند. شما می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر روی هر یک از لینک های مربوطه کلیک کنید.
[تصویر:  telegram-iranmoshavere-baner-1.gif]

نقل‌قول: برای کسب اطلاعات بیشتر درباره بازار کار بهترین رشته های هنر با مشاوران ایران مشاوره تماس حاصل نمایید.ساعت تماس از 8 صبح الی 12 شب حتی ایام تعطیل و از طریق تلفن های ثابت –
نقل‌قول: تماس از استان تـهران: 9092305538
تماس از سایر استان ها: 9099072938 - 9099071647
در صورت عدم دسترسی به تلفن ثابت و یا دریافت بسته تخفیف مشاوره کلیک کنید

سوالات خود را در بخش نظرات با ما در میان بگذارید…

منبع : بازار کار بهترین رشته های هنر
 

امروزه برای وارد شدن به دنیای کار مدارک دانشگاهی کافی نیست و باید حرفه ای باشید و در قالب پروژه های عملی کاربلد باشید. فقط در این صورت است که بعد از حرفه ای شدن بجای آنکه شما به دنبال کار باشید دیگران برای کارشان به دنبال شما هستند...
برگزاری دوره مقدماتی و پیشرفته آموزش عکاسی دیجیتال بدون پیش نیاز در مجموعه خدمات عکاسی پیکسان
آموزشگاه دارای آتلیه کودک و آتلیه بارداری و عکاسی نوزاد و آتلیه عروس هم می باشد و کلیه آموزش ها در قالب کارگاه های عملی زیر نظر اساتید مجرب انجام میگیرد.
پس از اتمام دوره ها می توانید براحتی وارد بازار کار شوید.