تالار گفتگوی کیش تک/ kishtech forum

نسخه‌ی کامل: اختلال سلوک در کودکان و نوجوانان چیست؟
شما درحال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب‌بندی مناسب.
[font=bigtheme-BYekan2, Arial, Tahoma, sans-serif][/url][/font]
[font=bigtheme-BYekan2, Arial, Tahoma, sans-serif]اختلال سلوک در کودکان و نوجوانان چیست؟[/font]
[font=bigtheme-BYekan2, Arial, Tahoma, sans-serif]
[font=bigtheme-BYekan2, Arial, Tahoma, sans-serif]اختلال سلوک(به انگلیسی: Conduct Disorder) مجموعه‌ای پایدار از رفتارهایی در کودک یا نوجوان است که به مرور زمان شکل می‌گیرد و تحول می‌یابد و معمولاً مشخصه اختلال سلوک یکی از اختلالات روانی است که در کودکی یا نوجوانی تشخیص داده می شود . این اختلال وجود یک الگوی تکراری و مداوم از رفتاری است که در آن حقوق اساسی دیگران یا مقررات زیر پا گذاشته می شود . مشکلات اختلال سلوک به وسیله رفتارهای ضداجتماعی توصیف شده اند مانند دزدی ، دروغ گویی ، جنگیدن و انفجارهای خشم که این رفتارها می تواند مشکلات قابل توجهی برای کودکان و خانواده های آنان ایجاد کند و هزینه قابل توجهی را نیز به جامعه تحمیل کند.
[/font][/font]
[font=bigtheme-BYekan2, Arial, Tahoma, sans-serif]
علائم اختلال سلوک
[/font]
[font=bigtheme-BYekan2, Arial, Tahoma, sans-serif]
علائم اختلال یک شبه ظاهر نمی‌شوند بلکه بسیاری از علائم آن در طول زمان شکل گرفته‌اند و به الگوی مستمر نقض حقوق دیگران می‌انجامند. سن متوسط شروع اختلال سلوک در پسرها پایین‌تر از دختران است. پسرها اکثراً در فاصله سنی ۱۰ تا ۱۲ سالگی می‌توانند دچار این اختلال شوند در حالیکه دخترها قبل از اینکه دارای این ملاک‌ها شوند به سن ۱۴ تا ۱۶ سالگی رسیده‌اند.
[/font]
[font=bigtheme-BYekan2, Arial, Tahoma, sans-serif]
افراد پرخاشگر دچار اختلال سلوک به ویژه در موقعیت‌های مبهم به‌طور مکرر مقاصد دیگران را خصمانه تر و تهدید کننده تر از آنچه که هست، برداشت می‌کنند در نتیجه با پرخاشگری پاسخ می‌دهند و پرخاشگری خود را موجه و منطقی می‌دانند.
[/font]
[font=bigtheme-BYekan2, Arial, Tahoma, sans-serif]
رفتار پرخاشگرانه ضداجتماعی ممکن است به صورت قلدری، پرخاشگری جسمی و رفتار بی رحمانه نسبت به همسالان تظاهر کند. چنین کودکانی ممکن است متخاصم، بددهن، گستاخ و نافرمان بوده و نسبت به بزرگترها منفی کاری نشان دهند.
[/font]
[font=bigtheme-BYekan2, Arial, Tahoma, sans-serif]
دروغ گویی مستمر، فرار مستمر از مدرسه و خرابکاری شایع است. در موارد شدید خرابکاری، دزدی و خشونت جسمی نیز دیده می‌شود. افکار و ژست‌های خودکشی در آن دسته از کودکان و نوجوانان مبتلا به اختلال سلوک که در تعارض با همسالان، اعضای خانواده و قانون هستند و قادر به حل مسئله[font=bigtheme-BYekan2, Arial, Tahoma, sans-serif]نیستند، شایع است.
برخی کودکان که رفتارهای پرخاشگرانه دارند قادر به ایجاد دلبستگی اجتماعی نیستند که این ناتوانی به صورت اشکال در روابط با همسالان تظاهر می‌کند. این افراد برای این احساسات و امیال و رفاه دیگران اهمیتی قائل نیستند.
[/font][/font]
[font=bigtheme-BYekan2, Arial, Tahoma, sans-serif][font=bigtheme-BYekan2, Arial, Tahoma, sans-serif]
ADHD و اختلال نافرمانی مقابله جویانه هر دو در افراد دچار اختلال سلوک شایع هستند و این هم ابتلایی پیش‌بینی کننده پیامدهای بدتری است. کودکانی که علائم را در سنین پایین‌تر بروز می‌دهند، تعداد بیشتری از علائم را دارند و این علائم را با شدت بیشتری بروز می‌دهند، بدترین پیش آگهی را دارند.
[/font][/font]
[font=bigtheme-BYekan2, Arial, Tahoma, sans-serif][font=bigtheme-BYekan2, Arial, Tahoma, sans-serif][font=bigtheme-BYekan2, Arial, Tahoma, sans-serif][font=bigtheme-BYekan2, Arial, Tahoma, sans-serif]علائم اختلال سلوک ممکن است خفیف، متوسط یا شدید باشد:[/font][/font][/font][/font]


[font=bigtheme-BYekan2, Arial, Tahoma, sans-serif]علائم خفیف[/font]

زمانی که علائم اختلال سلوک بسیار خفیف و حتی غیر قابل تشخیص بوده و مشکلات رفتاری کودک ممکن است آسیب بسیار جزئی به دیگران وارد کند.

این رفتارها شامل دروغ گویی، پرسه زنی، بیرون ماندن از منزل تا دیروقت بدون اجازه والدین می باشد.

[font=bigtheme-BYekan2, Arial, Tahoma, sans-serif]علائم متوسط[/font]

اختلال سلوک با علائم متوسط شامل چندین مشکل رفتاری مختلف است که تاثیر خفیف تا شدید روی زندگی دیگران می گذارد. این رفتارها ممکن است شامل خرابکاری و دزدی باشد.

[font=bigtheme-BYekan2, Arial, Tahoma, sans-serif]علائم شدید[/font]
[font=bigtheme-BYekan2, Arial, Tahoma, sans-serif][font=bigtheme-BYekan2, Arial, Tahoma, sans-serif][font=bigtheme-BYekan2, Arial, Tahoma, sans-serif]در اختلال سلوک شدید کودک علائم بیش از حد از خود بروز می دهد که باعث آسیب قابل توجه به دیگران می شود. از جمله این رفتارها می توان به تجاوز، استفاده از سلاح و به زور وارد خانه دیگران شدن اشاره کرد.[/font][/font][/font]

[font=bigtheme-BYekan2, Arial, Tahoma, sans-serif][font=bigtheme-BYekan2, Arial, Tahoma, sans-serif][font=bigtheme-BYekan2, Arial, Tahoma, sans-serif][font=bigtheme-BYekan2, Arial, Tahoma, sans-serif][font=bigtheme-BYekan2, Arial, Tahoma, sans-serif]علت اختلال سلوک......[/font][/font][/font][/font][/font]

[font=bigtheme-BYekan2, Arial, Tahoma, sans-serif][font=bigtheme-BYekan2, Arial, Tahoma, sans-serif][font=bigtheme-BYekan2, Arial, Tahoma, sans-serif][font=bigtheme-BYekan2, Arial, Tahoma, sans-serif][font=bigtheme-BYekan2, Arial, Tahoma, sans-serif][url=http://www.raseshclinic.ir/%d8%a7%d8%ae%d8%aa%d9%84%d8%a7%d9%84-%d8%b3%d9%84%d9%88%da%a9-%d8%af%d8%b1-%da%a9%d9%88%d8%af%da%a9%d8%a7%d9%86-%d9%88-%d9%86%d9%88%d8%ac%d9%88%d8%a7%d9%86%d8%a7%d9%86-%da%86%db%8c%d8%b3%d8%aa%d8%9f/]درمان اختلال سلوک در سایت رسش دنیال کنید
[/font][/font][/font][/font][/font]