تالار گفتگوی کیش تک/ kishtech forum

نسخه‌ی کامل: منابع کنکور کارشناسی ارشد رشته علوم و صنایع غذایی
شما درحال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب‌بندی مناسب.
[تصویر:  Masters-in-Food-Science-and-Technology.jpg]منابع کنکور کارشناسی ارشد رشته علوم و صنایع غذایی 99


نقل‌قول: برای کسب اطلاعات بیشتر درباره منابع کنکور کارشناسی ارشد رشته علوم و صنایع غذایی با مشاورانایران مشاوره تماس حاصل نمایید.ساعت تماس از 8 صبح الی 12 شب حتی ایام تعطیل و از طریق تلفن های ثابت –
نقل‌قول: تماس از استان تـهران: 9092305538
تماس از سایر استان ها: 9099072938 - 9099071647
در صورت عدم دسترسی به تلفن ثابت و یا دریافت بسته تخفیف مشاوره کلیک کنید

وزارت بهداشت ، درمان و آموزش کشور هر ساله با هدف تامین نیروهای متخصص و متعهد اقدام به جذب دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد می نماید. آن دسته از داوطلبان واجد شرایط ثبت نام کنکور کارشناسی ارشد وزارت بهداشت 99 که قصد دارند مقطع کارشناسی ارشد خود را در گروه پزشکی آغاز نمایند باید در اواخر بهمن ماه با مراجعه به سایت رسمی مرکز سنجش آموزش پزشکی کشور نسبت به نام نویسی خود اقدام کنند.

منابع کنکور کارشناسی ارشد رشته علوم و صنایع غذایی

آزمون کارشناسی ارشد وزارت بهداشت یکی از پرمتقاضی ترین آزمون هایی است که هر ساله در کشور برگزار می گردد و رقابت تنگاتنگی را میان داوطلبان به وجود می آورد. یکی از عواملی که در موفقیت داوطلبان تاثیر بسزایی دارد آگاهی از منابع آزمون و ضرایب آن ها است که به دلیل اهمیت این موضوع ما در این مقاله منابع کنکور ارشد وزارت بهداشت 99 را برای رشته علوم و صنایع غذایی به تحریر درآورده ایم.
داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد در رشته علوم و صنایع غذایی می بایست آخرین چاپ یا ترجمه منبع درسی خود را مورد مطالعه قرار دهند.
مدارک تحصیلی مورد پذیرش رشته علوم و صنایع غذایی در کنکور کارشناسی ارشد 99
داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد گروه پزشکی که قصد دارند در رشته علوم و صنایع غذایی نسبت به ثبت نام ارشد وزارت بهداشت 99 اقدام نمایند باید مدارک فارغ التحصیلی آن ها با مدارک اعلام شده از سوی وزارت بهداشت برای پذیرش در این رشته همنام باشد.جدول زیر شامل مدارک مورد پذیرش رشته علوم و صنایع غذایی طبق اعلام وزارت بهداشت می باشد.

منابع کنکور کارشناسی ارشد رشته علوم و صنایع غذایی

نام رشته
مدارک مورد پذیرش
علوم و صنایع غذایی (گرایش کنترل کیفی و بهداشتی)
[list]
[*]علوم و صنایع غذایی (گرایش های مختلف)
[*]مهندسی کشاورزی (گرایش علوم و صنایع غذایی)
[*]مهندسی شیمی (گرایش صنایع غذایی)
[*]داروسازی و دکترای داروسازی
[*]دامپزشکی
[*]علوم تغذیه
[*]تغذیه (صنایع غذایی)
[*]صنایع غذایی (گرایش های فنی مهندسی و تغذیه)
[*]تکنولوژی شیر و فرآورده های لبنی
[*]مهندسی تکنولوژی آرد
[*]تکنولوژی صنایع مهندسی روغن خوراکی
[*]گوشت و فرآورده های گوشتی
[*]بهداشت مواد غذایی با منشاء دامی
[/list]منابع کنکور کارشناسی ارشد رشته علوم و صنایع غذایی 99
هر ساله با آغاز ثبت نام کارشناسی ارشد 99 ، مرکز سنجش آموزش پزشکی کشور منابع آزمون رشته های گروه پزشکی را در سایت رسمی خود اعلام می نماید. منابعی که در جدول زیر مشاهده می کنید طبق اعلام وزارت بهداشت برای رشته علوم و صنایع غذایی به نگارش درآمده اند که می توانید نسبت به تهیه و مطالعه آن ها اقدام نمایید.
معرفی منابع از سوی مرکز سنجش آموزش پزشکی کشور به معنی انحصار و محدودیت منابع نمی باشد و شرکت کنندگان می توانند برای تسلط بیشتر ، منابع گسترده تری را مورد مطالعه قرار دهند.
منابع کنکور کارشناسی ارشد رشته علوم و صنایع غذایی
شیمی مواد غذایی
Food Chemistry, Deman
مبانی شیمی مواد غذایی ، جواد کرامت
میکروبیولوژی غذایی
میکروبیولوژی موادغذایی ، فریزیر
میکروبیولوژی مواد غذایی ، جی
زبان انگلیسی عمومی
Anderson, A. Active Skills for Reading (Vols. 1-4). USA: Thompson. 2008
KIRN, e. and Hartman, P. Interaction: Reading. McGraw-Hill. 2007
انتشارات سمت (1391) Atai, M.R. Shoja, J. Kafshgarsouteh, M. and Zolghadri, M. English for the Students o f Medicine. Tehran: SAMT. 2013
.Seal, B. Academic Encounters: Reading, Study Skills and Writing. Cambridge Uni .press 2000
Shokrpour, N. and Mehbudi, A. Improving Reading Skills. Tehran: Jangal Publications
. Markstein, L. and Hirasawa, L. Developing Reading Skills (Vol. 1-3). Cambridge press un
کنترل کیفی مواد غذایی
کنترل کیفی
کنترل کیفیت آماری ، دکتر کاظم مقتدریان
کنترل کیفیت آماری در صنایع غذایی ، عشرت آبادی – کاکائی
تکنولوژی روغن
فرآوری روغن های خوراکی ، مهدی کدیور – امیرحسین گلی
تکنولوژی قند
اصول صنایع تولید شکر ، غلامرضا مصباحی
تکنولوژی لبنیات
صنعت شیر جلد اول و دوم ، مهندس فرهنودی
تکنولوژی غلات
مقدمه ای بر تکنولوژی فرآورده های غلات ، رسول پایان
تکنولوژی غلات ، هادی پیغمبردوست
مبانی فناوری غلات ، ناصر رجب زاده
تکنولوژی گوشت 
علوم و صنایع گوشت ، دکتر رکنی
اصول و روش های تولید سوسیس و کالباس ، دکتر محمدی و دکتر حسینی
تکنولوژی کنسرو
صنایع کنسروسازی اصول و کاربردها ، ج حصاری
اصول کنسروسازی ، مهندس پایان
اصول صنایع کنسروسازی ، غلامرضا مصباحی

ضرایب دروس رشته علوم و صنایع غذایی در کنکور کارشناسی ارشد وزارت بهداشت 99
به دلیل رقابت تنگاتنگی که داوطلبان کارشناسی ارشد گروه پزشکی با یکدیگر دارند اطلاع از ضرایب دروس امتحانی برای عملکرد بهتر داوطلبان موثر می باشد. به این دلیل که داوطلبان می توانند ساعت مطالعه بیشتری را به دروس با ضرایب بالا اختصاص دهند.
دروس امتحانی
ضرایب 
میکروبیولوژی مواد غذایی
2
شیمی مواد غذایی
2
تکنولوژی مواد غذایی
3
کنترل کیفی مواد غذایی
3
زبان عمومی
2
علاقه مندانی که در زمان برگزاری کنکور ارشد وزارت بهداشت 99 در رشته علوم و صنایع غذایی در آزمون شرکت نموده اند با انتشار نتایج کنکورارشد وزارت بهداشت 99 می توانند کارنامه اولیه خود را دریافت نمایند. داوطلبانی که با توجه به مندرجات کارنامه خود حد نصاب علمی لازم را کسب نموده اند یا به عبارتی مجاز به انتخاب رشته ارشد وزارت بهداشت 99 شده اند می توانند در زمان مقرر نسبت به ثبت کد رشته محل های مورد نظر خود در زمان مربوطه اقدام نمایند.
[تصویر:  arshad1.gif]


نقل‌قول: برای کسب اطلاعات بیشتر درباره منابع کنکور کارشناسی ارشد رشته علوم و صنایع غذایی با مشاورانایران مشاوره تماس حاصل نمایید.ساعت تماس از 8 صبح الی 12 شب حتی ایام تعطیل و از طریق تلفن های ثابت –
نقل‌قول: تماس از استان تـهران: 9092305538
تماس از سایر استان ها: 9099072938 - 9099071647
در صورت عدم دسترسی به تلفن ثابت و یا دریافت بسته تخفیف مشاوره کلیک کنید

سوالات خود را در بخش نظرات با ما در میان بگذارید…

منبع : منابع کنکور کارشناسی ارشد رشته علوم و صنایع غذایی
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинйоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоtuchkasинфоинфо