تالار گفتگوی کیش تک/ kishtech forum

نسخه‌ی کامل: خواص کدو حلوایی در لاغری، درمان کم خونی و مزایای دیگر (تحقیقات جدید)
شما درحال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب‌بندی مناسب.
خواص کدو حلوایی

فصل رسیدن کدو حلوایی است و ممکن است برای خیلی از شما جای سوال باشد که اصلا کدو حلوایی چه خواصی دارد و چرا برای خیلی ها محبوب است؟ بسیار خب! هر چیزی که لازم است درباره کدو حلوایی بدانید در این مطلب گفته خواهد شد. شاید بعد از خواندن این مقاله به فکر خرید یک کدو حلوایی بزرگ و تر و تازه بیفتید!
چرا کدو حلوایی بخوریم؟

کدو حلوایی فقط به درد جشن هالووین و درست کردن کیک نمی خورد. این میوه فصلی دارای خواص بیشماریست که روی سلامت بدن شما تاثیر مثبت می گذارد. می توانید از آن سوپ کدو حلوایی درست کنید و با کلوچه ها و پنکیک های کدو حلوایی همه را وسوسه کنید. به طور کلی مصرف کدو حلوایی مزایای زیادی دارد که در ادامه به برخی از آنها اشاره می کنیم.
۱-کدو حلوایی سرشار از آنتی اکسیدان است

کاروتنوئیدها یا همان رنگدانه های موجود در کدو حلوایی از سلول های بدن شما در برابر رادیکال های آزاد محافظت می کنند. کدو حلوایی هم درست مثل هویج منبع غنی بتاکاروتن، آلفا کاروتن و بتا کریپتوزانتین است. بدن شما بعد از دریافت بتاکاروتن آن را تبدیل به ویتامین A می کند و بدین ترتیب عملکرد سیستم ایمنی بدن افزایش می یابد.

علاوه بر این بسیاری از کمپانی های بزرگ تولید کننده محصولات آرایشی بهداشتی از خواص آنتی اکسیدانی کدو حلوایی در ساخت محصولات مراقبت از پوست استفاده می کنند. اگر الان به این فکر می کنید که آیا می توانید برای مراقبت از پوستتان روی آن کدو حلوایی بگذارید باید بگوییم البته که می توانید! استفاده موضعی از کدو حلوایی می تواند باعث افزایش حجم سلول ها و در نتیجه نرم و لطیف تر شدن پوستتان شود. در واقع آنتی اکسیدان های موجود در کدو حلوایی علائم پیری را هدف قرار می دهند و از بروز آنها جلوگیری می کنند.
۲- برای محافظت از چشمانتان کدو حلوایی بخورید

همانطور که گفتیم کدو حلوایی سرشار از بتاکاروتن است که در بدن تبدیل به ویتامین A می شود. فقط با مصرف حدود یک فنجان کدو حلوایی می توانید دو برابر نیاز روزانه بدنتان به ویتامین A را تامین کنید. این ویتامین مهم و ضروری به حفظ و بهبود حس بینایی کمک می کند و علاوه بر بهبود سلامتی دندان ها و استخوان ها خطر ابتلا به بیماری دژانتیو چشم که یکی از علل کوری در جهان است را هم کاهش می دهد.

۳- کدو حلوایی منبع غنی فیبر است

فیبر موجود در کدو حلوایی در تنظیم قندخون، کلسترول و حرکات طبیعی روده موثر است. همه می دانیم که فیبر به سلامت سیستم گوارش کمک می کند اما آیا این را هم می دانستید که فیبر باعث کاهش وزن هم می شوند؟ اگر رژیم لاغری دارید به هیچ وجه مصرف منابع فیبردار مثل کدو حلوایی را فراموش نکنید. فیبر با پر کردن معده باعث تاخیر در احساس گرسنگی می شود و جلوی پرخوری تان را می گیرد.
۴- کدو حلوایی دوست قلب شماست

قلب مهمترین عضو بدن است و بیشتر از صد هزار بار در روز می تپد. علاوه بر آنتی اکسیدان ها و فیبر موجود در کدو حلوایی که هر دو در سلامت قلب نقش مهمی دارند، دانه های کدو حلوایی یا همان تخم کدو نیز سرشار از چربی های ضروری، فیتواسترول ها، منیزیم و روی هستند. گروهی از محققان در مقاله ای که در مجله غذا و دارو منتشر شده است به بررسی اثرات تخم کدو در درمان فشار خون بالا پرداخته اند. آزمایش های انجام شده روی موش های آزمایشگاهی نشان دادند روغن موجود در تخم کدو نه تنها باعث کاهش فشار خون می شود بلکه از قلب و آئورت نیز محافظت می کند.
۵-مصرف کدو حلوایی باعث افزایش کیفیت اسپرم می شود

اگر قصد بچه دار شدن دارید مصرف کدو حلوایی را فراموش نکنید. یکی از دلایل ناباروری می تواند کمبود سطح روی در بدن باشد اما خوشبختانه مصرف کدو حلوایی این مشکل را کاملا برطرف می کند. گذشته از این خوردن کدو حلوایی باعث سلامتی و افزایش هورمون تستوسترون می شود که به نوبه خود در درمان ناباروری موثر است.

می توانید به جای میان وعده های کم ارزش از تخم کدو استفاده کنید تا به افزایش سطح انرژی بدن و سوخت رسانی به مغز هم کمک کرده باشید. علاوه بر این خیلی راحت می توانید تخم کدوی بو داده را به نوشیدنی های مورد علاقه تان اضافه کنید یا روی آن لیمو، نمک و فلفل بریزید و نوش جان کنید.

۶- اگر باردار هستید حتما کدو حلوایی بخورید

احتمالا وقتی متوجه شدید باردار هستید دنبال منابع غذایی مفید و بایدها و نبایدهای تغذیه ای در دوران بارداری می گردید تا سلامت خودتان و فرزندتان را تضمین کنید. حالا ما به شما تضمین می دهیم که کدو حلوایی برای هر دوی شما مفید است.

کدو حلوایی منبع غنی پروتئین، روی، ویتامین A و دیگر ویتامین های ضروری و مهم است که روی سلامت مادر و جنین تاثیر مثبتی می گذارد. هم خود کدو حلوایی و هم تخمه های آن می توانند نیازهای مادر و کودک را برطرف کنند و نکته مهمی که وجود دارد این است که کدو حلوایی به خاطر فیبر بالا از بروز یبوست در دوران بارداری که مشکل بسیاری از خانم هاست جلوگیری می کند.

    حتما بخوانید: خواص و مضرات تخم کتان برای لاغری و بهترین زمان و نحوه مصرف (تحقیقات ۲۰۱۹)

۷- کدو حلوایی به کاهش التهابات بدن کمک می کند

مصرف کدو حلوایی باعث بهبود علائم بیماری آرتریت می شود. بعلاوه اینکه تحقیقات نشان داه است روغن موجود در تخم کدو دقیقا همان اثر داروی مسکن و ضد التهاب ایندومتاسین را دارد و صد البته عارضه جانبی هم ندارد. فرقی نمی کند دندان درد داشته باشید یا گلو درد، با اضافه کردن کدو حلوایی به رژیم غذایی تان می توانید به راحتی این التهابات را درمان کنید.
۸- کدو حلوایی منیزیم بدن را تامین می کند

تقریبا ۸۰% افراد منیزیم کافی دریافت نمی کنند و این مساله ممکن است باعث بروز مشکلاتی در بدن شود. منیزیم نه تنها در سلامتی استخوان ها و قلب نقش مهمی ایفا می کند بلکه روی عملکرد بیش از ۳۰۰ آنزیم نیز اثر می گذارد و در واقع از تولید انرژی لازم برای سلول های عصبی و عضلات گرفته تا به حرکت درآوردن آنها همه و همه وابسته به وجود منیزیم است. کمبود منیزیم می تواند منجر به بروز اختلالات اضطرابی و پوکی استخوان شود اما خبر خوب اینجاست که با مصرف فقط ۳۰ گرم تخم کدو می توانید تقریبا ۴۰% از نیاز روزانه تان را تامین کنید. تخم کدو دقیقا مثل شکلات تلخ و اسفناج منبع غنی منیزیم است و به آسانی می تواند پاسخگوی نیازهای بدنتان باشد.

۹- حفظ سلامتی پروستات

مصرف منظم کدو حلوایی در درمان عفونت ادراری و بزرگ شدن پروستات بسیار موثر است. با توجه به اینکه نیمی از مردان ۵۰ ساله از مشکلات و بیماری های مرتبط با پروستات رنج می برند، بسیار مهم است که تا وقتی جوان هستید به فکر پیشگیری از بروز چنین مسائلی باشید. کدو حلوایی حاوی مقادیر زیادی از فیتواسترول است که باعث کاهش خطر بروز بیماری های پروستات می شود. مصرف تخم کدو نیز از تبدیل تستوسترون به DHT یعنی همان هورمونی که باعث بزرگ شدن پروستات و طاسی در مردان می شود جلوگیری می کند.
۱۰- چربی های سالم را از کدو حلوایی بخواهید

چربی ها دشمن ما نیستند و در واقع فقط چربی های بد و مضر هستند که نباید مصرف شوند. مغز همه ما برای انجام فعالیت نیاز به سوزاندن چربی دارد و مهم است که چربی های دریافتی از نوع خوب و سالم باشند. تخم کدو همه انتظارات شما را برآورده می کند! تخم کدو سرشار از اسیدهای چرب امگا ۳ است که برای بهبود عملکرد مغز و بدن بسیار مفیدند.
۱۱- کدو حلوایی همه کاره است!

شاید مهمترین ویژگی کدو حلوایی این باشد که به روش های متنوع و مختلفی می توان از آن استفاده کرد. اگر کمی خلاقیت داشته باشید می توانید انواع و اقسام غذاهای مختلف را با استفاده از این میوه پر خاصیت تهیه کنید و علاوه بر لذت بردن از طعم آن از خواص بی شمار و فراوانش هم بهره مند شوید.

    حتما بخوانید: بهترین و جدیدترین روش درمان خانگی کم خونی با روش گیاهی سنتی

۱۲- پوست و موی لطیف و نرم

کدو حلوایی سرشار از ویتامین E، C و بتاکاروتن است که همه آنها به حفظ سلامتی پوست و مو کمک می کنند. ویتامین C به طور طبیعی در بدن تولید نمی شود بنابراین حتما باید از طریق یک رژیم غذایی مناسب آن را دریافت کنیم چون این ویتامین نقش مهمی در تولید کلاژن دارد و در بهبود زخم ها و جلوگیری از ایجاد کبودی روی پوست موثر است.

ویتامین E به عنوان آنتی اکسیدانی قوی شناخته می شود و از خشکی پوست و آفتاب سوختگی جلوگیری می کند. بتاکاروتن یا ویتامین A موجود در کدو حلوایی نیز از پوست شما در مقابل اشعه ماورای بنفش محافظت می کند و جلوی آفتاب سوختگی را می گیرد. البته یادتان باشد که این مساله نباید باعث شود استفاده از کرم های ضد آفتاب را کنار بگذارید.
۱۳- کدو حلوایی فشار خون را تنظیم می کند

کدو حلوایی واقعا دوستدار قلب شماست چون حاوی مقادیر زیادی پتاسیم، منیزیم و آنتی اکسیدان است که همگی در افزایش سلامتی بدن بسیار موثرند. شاید برایتان عجیب باشد اما تخم کدو از پنیر پیتزا هم چرب تر است اما چربی آن کاملا سالم و مفید است. طبق گزارش مجله غذا و دارو روغن های موجود در تخم کدو باعث کاهش فشار خون و تنظیم آن می شوند.

اگر نمی دانید چطور باید کدو حلوایی را وارد برنامه غذایی تان کنید نگران نباشید. از این روش ها برای مصرف کدو حلوایی استفاده کنید تا تمام خواص شگفت انگیز آن را دریافت کنید:

    اسموتی کدو حلوایی درست کنید یا آن را به اسموتی های دیگر اضافه کنید.
    یک سوپ لذیذ و خوشمزه با کدو حلوایی تهیه کنید.
    آن را با بلغور و جو پرک مخلوط کنید و میل کنید.
    ماست و دارچین را مخلوط کنید و کدو حلوایی را به آن اضافه کنید.
    در سس پاستایتان کدو حلوایی بریزید.
    با آووکادو، چیپس های شکلات تلخ و مغز بادام آن را مخلوط کنید و نوش جان کنید.

۱۴- کلیپ زیر را تماشا کنید
% buffered
00:00
01:25
نمایشگر ویدیو
00:00
01:26
چه کسانی نباید کدو حلوایی بخورند؟

با وجود اینکه کدو حلوایی بسیار مفید و پر خاصیت است اما ممکن است بعضی ها با مصرف آن دچار حساسیت و آلرژی شوند. علاوه بر این، کدو حلوایی ادرار آور است و خوردن آن باعث می شود مقدار زیادی آب و نمک از بدنتان خارج شود. این مساله ممکن است برای کسانی که از داروهای خاصی مثل لیتیوم استفاده می کنند مشکل ساز شود. چون دیورتیک ها یا همان ادرارآورها توانایی بدن را برای دفع لیتیوم از بین می برند و باعث ایجاد مشکلات جدی می شوند. از طرف دیگر با اینکه خود کدو حلوایی بسیار مفید است اما اغلب هنگام استفاده از آن در شیرینی ها و غذاها مقدار زیادی شکر به آن اضافه می کنند و این اتفاق باعث از بین رفتن خواص ویژه کدو حلوایی می شود.

حالا که با اثرات مفید کدو حلوایی آشنا شدید بهتر است دست به کار شوید و یک سوپ خوشمزه و لذیذ با آن درست کنید و از تمام ویژگی های منحصر به فرد این کدوی شیرین و دوست داشتنی بهره مند شوید.

    حتما بخوانید: ۱۲ دستور جدید لاغری با تخم شربتی که پیش از این نمی دانستید

طرز تهیه سوپ کدو حلوایی

مواد لازم

    ۱ عدد کدو حلوایی کوچک
    ۱ عدد پیاز
    ۳ تا ۴ حبه سیر
    یک و نیم فنجان عصاره سبزیجات
    یک و نیم فنجان شیر نارگیل
    کمی نمک و فلفل
    کمی روغن زیتون
    مقداری تخم کدو برای تزئین سوپ

دستور پخت

    فر را از قبل با دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت گرم کنید. بعد کدو را از وسط نصف کنید و محتویات داخل آن را با قاشق خارج کنید. تخم کدوها را نگه دارید تا بعدا آنها را بو بدهید.
    با برس مخصوص آشپزی کمی روغن زیتون روی گوشت کدو حلوایی بزنید. روی سینی فرتان کاغذ روغنی پهن کنید و بعد هر دو تکه کدو را به سمت بالا در سینی بگذارید و آن را در فر قرار دهید. بعد از یک ساعت کدو باید به اندازه ای پخته باشد که با پوست آن به راحتی با چنگال سوراخ شود. بعد از پخت کدو اجازه بدهید کاملا سرد شود.
    حالا در یک قابلمه سیر و پیاز را کمی سرخ کنید تا شفاف شوند. کمی زردچوبه هم برای طعم دار کردنشان اضافه کنید.
    تمام مواد باقی مانده یعنی کدو، شیر نارگیل، عصاره سبزیجات و نمک و فلفل را در قابلمه بریزید و اجازه بدهید تا جوش بیایند.
    وقتی مواد کمی نرم شدند از یک مخلوط کن دستی کوچک برای ترکیب کردن کامل مواد سوپ استفاده کنید وبعد حدود ۱۰ تا ۱۵ دیگر هم آن را روی حرارت قرار بدهید.
    وقتی سوپ آماده شد آن را در ظرف مناسبی بریزید و روی آن را با تخم کدوهای بو داد شده با روغن زیتون و نمک تزئین کنید.
    نوش جان!


بهترین روش یادگیری زبان در منزل از صفر (تحقیقات ۲۰۱۹ مجله Effortless)


بیماری دیفتری -کاشف میکروب و واکسن، علایم، درمان و نکات مهم دیگر


دانلود بهترین تمرینات لیسنینگ زبان انگلیسی که حتما باید داشته باشید!


6 تا از مفیدترین مواد غذایی برای تقویت نعوظ قوی مردان (قطعی و موثر)
آموزشگاه زبان انگلیسی در کرج، در این موسسه کلاسهای زبان انگلیسی برای کودکان و بزرگسالان برگزار می شود. همچنین کلاسهای آنلاین زبان نیز دایر می باشد. آموزش زبان با متد تی ال پی اس می باشد که در کمتر از یکسال به زبان مسلط می شوید
.
آموزشگاه زبان در کرج، اموزشگاه زبان کرج،موسسه زبان در کرج، موسسه زبان کرج،بهترین کلاس زبان در کرج، بهترین کلاس زبان کرج، بهترین آموزشگاه زبان در کرج، بهترین آموزشگاه زبان کرج، بهترین موسسه زبان در کرج، بهترین موسسه زبان کرج، کلاس زبان فردیس، کلاس زبان در فردیس، کلاس زبان مناطق کرج، کلاس زبان در مناطق کرج، کلاس زبان مهر شهر، آموزش

tlps.ir
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинйоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоlactogenicfactor.ruинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоhttp://selectivediffuser.ruинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоtuchkasинфоинфо
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтtuchkasсайтсайт