تالار گفتگوی کیش تک/ kishtech forum

نسخه‌ی کامل: ایزو 6820
شما درحال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب‌بندی مناسب.
ایزو 6820
[font=datis, Roboto, tahoma, sans-serif]گواهینامه ایزو 6820 راهنمای  ایزو 6820 به دنبال طرح استاندارد ی ست که به طور گسترده ای برای روش تجزیه
و تحلیل استفاده می شود .[/font]

و بدین ترتیب تضمین می کند که هیچ عنصر  توسط کاربر در هنگام تدوین یا تهیه پیش نویس تست نان بررسی
نشده باشد.

این اطلاعات در مورد محتویات مقررات، مانند محدوده و زمینه کاربرد، اصل، مواد، دستگاه، نمونه برداری، روش،
بیان نتایج، گزارش آزمون ارائه می دهد.

مقدمه
ISO (سازمان بین المللی استاندارد سازی) یک فدراسیون جهانی سازمان های استاندارد ملی (سازمان های عضو ISO)
است.

کار آماده سازی استانداردهای بین المللی معمولا از طریق کمیته های فنی ISO انجام می شود.
هر عضو عضو که علاقه مند به یک موضوع است که برای آن یک کمیته فنی ایجاد شده است، حق دارد در این کمیته
نمایندگی نماید. سازمان های بین المللی، دولتی و غیر دولتی، در ارتباط با ISO، همچنین در این کار شرکت می کنند.

پیش نویس استانداردهای بین المللی که توسط کمیته های فنی تصویب شده است، به هیئت های عضو برای تایید
قبل از پذیرش آنها به عنوان استانداردهای بین المللی توسط شورای ایزو توزیع می شود.

آنها طبق ماموریت های ایزو تایید شده توسط سازمان های عضو مورد تأیید حداقل 75 درصد تایید می شوند.
استاندارد بین المللی ISO 6820 توسط کمیته فنی ISO / TC 34، محصولات غذایی کشاورزی تهیه شده است.

مقدمه
استاندارد سازی بین المللی از پیش نویس روش برای آزمایش نان، حفظ روش های ملی یا محلی مطابق با نیازها و
عادت های منطقه نیست.

این استاندارد بین المللی برای ارجاع در نظر گرفته شده است و ممکن است در تهیه یک روش برای آزمایشات بین
آزمایشگاهی مفید باشد.
به منظور تسهیل مبادلات، مهم است که هر یک از این روش ها در همه کشورهای دیگر کاملا قابل فهم و قابل تجدید باشد،
صرف نظر از اینکه چگونه ممکن است متفاوت باشند.
همچنین لازم است هماهنگی الزامات مربوط به مواد، مقادیر مواد تشکیل دهنده و سایر شرایط برای تمام روش های
تولید نان مشابه نوع نان باشد.
هنگامی که روش های ملی در این فرم نوشته شده است، امکان مقایسه آن ها و بررسی اینکه آیا امکان منطقی بودن
برای هر نوع نان وجود دارد.

دامنه و زمینه کاربرد
این استاندارد بین المللی، راهنمایی کلی را در زمینه تدوین آزمایش های نان برای آرد گندم و آرد چاودار ارائه می دهد،
صرف نظر از این که آیا آرد تجاری یا تجربی است.
از طرح استاندارد به طور گسترده ای برای روش های تجزیه و تحلیل استفاده می شود و بنابراین تضمین می کند که هیچ
عنصر در هنگام طراحی یا تدوین یک آزمایش نان، توسط کاربر مورد بررسی قرار نگرفته باشد.