تالار گفتگوی کیش تک/ kishtech forum

نسخه‌ی کامل: ۵ ماده غذایی که در فریزر هم خراب می‏‌شوند
شما درحال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب‌بندی مناسب.
[font=IRANSansWeb][font=tahoma, geneva, sans-serif]بسیاری از مردم این تصور را دارند که وقتی مواد غذایی در فریزر باشد هرگز خراب نخواهد شد. اما این تصور اشتباه است و برخی از مواد خوراکی هستند که حتی اگر در فریزر هم باشند و مدت زیادی فریز شوند خراب می‏شوند. در زیر به برخی از این مواد اشاره می‎کنیم.[/font]
[font=tahoma, geneva, sans-serif]هات داگ[/font]
[font=tahoma, geneva, sans-serif]مواد غذایی فراوری شده معمولا ماندگاری طولانی دارند. اما ماندگاری آن‌ها هم همیشگی برای تمام مدت نیست. عمر هات داگ‌ها در فریزر تنها ۲ هفته است.[/font]
[font=tahoma, geneva, sans-serif]سیر[/font]
[font=tahoma, geneva, sans-serif]سیر مزایای زیادی برای سلامتی دارد. اما بهترین شرایط برای نگهداری آن این است که در دمای معمولی اتاق و فضایی تاریک باشد. در این شرایط بهتر از داخل فریزر می‎ماند.[/font]
[font=tahoma, geneva, sans-serif]تخم مرغ[/font]
[font=tahoma, geneva, sans-serif]وقتی تخم مرغ شکسته شود و زرده و سفیده آن مخلوط شود بیشترین عمر آن ۳ روز است. حتی قرار دادن در فریزر هم نمی‏تواند مخلوط تخم مرغ را برای مدت‌ها نگه دارد.[/font]
[font=tahoma, geneva, sans-serif]بیکن[/font]
[font=tahoma, geneva, sans-serif]بیکن، مخصوصا پخته شده آن نباید مدت زیادی بماند. توصیه می‏شود این خوراکی را برای مدت بیشتر از یک هفته در فریزر نگهداری نکنید.[/font]
[font=tahoma, geneva, sans-serif]مایونز[/font]
[font=tahoma, geneva, sans-serif]عمر مایونز تا زمانی که داخل شیشه خودش است و باز نشده زیاد است، اما به محض باز شدن در شیشه باید سریعا مصرف شود و فریزر هم نمی‏تواند عمرش را افزایش دهد.[/font]
 
[font=tahoma, geneva, sans-serif]منبع: درنگ[/font][/font]