تالار گفتگوی کیش تک/ kishtech forum

نسخه‌ی کامل: عکس اولیه در فتوشاپ...
شما در حال مشاهده نسخه آرشیو هستید. برای مشاهده نسخه کامل کلیک کنید.
چگونه می توانیم بخشی از عکس edit شده را به حالت نخست آن بازگردانیم ؟ Cool
(16-03-2018, 11:44 AM)مهرناز نوشته: [ -> ]چگونه می توانیم بخشی از عکس edit شده را به حالت نخست آن بازگردانیم ؟ Cool
Layer panelجایی هست که تمام کارهای مرتبط با لایه ها در آن انجام می شه، کارهایی از قبیل اضافه کردن و حذف کردن لایه ها، اضافه کردن لایه های ماسک، تغییر blend mode لایه ها، خاموش و روشن کردن لایه ها، تغییر نام لایه ها، گروه بندی لایه ها،edit و تمام چیزهایی که با لایه ها سر و کار داره در این پنل انجام می شه. از آنجایی که پنل لایه ها از پرکاربردترین پنل های فتوشاپ است هنگام باز کردن فتوشاپ به صورت پیش فرض در دسترس هست. Cool Cool
(16-03-2018, 11:44 AM)مهرناز نوشته: [ -> ]چگونه می توانیم بخشی از عکس edit شده را به حالت نخست آن بازگردانیم ؟ Cool

1- پس از ذخیره عکس ویرایش شده توسط برنامه ، مجددأ آن را با Windows Photo Gallery باز کنید.
2- کلید CTRL را پایین نگه داشته و سپس R را (Ctrl+R) فشار دهید .
3- در صفحه باز شده گزینه Revert را انتخاب نمایید و بر روی آن کلیک کنید.
4- تصویر شما به حالت عادی قبل از ویرایش بازگشته است ، میتوانید مجدد آن را ذخیره کنید.
پانل History‌ كه از مجموعه پانل‌های سمت راست فتوشاپ بوده و از قسمت Menu\Window قابل فراخوانی و مشاهده می‌باشد به محض باز كردن یك تصویر یا پروژه در محیط فتوشاپ یك Snapshot‌ یا عكس فوری از پروژه گرفته و پس از آن تا 20 مرحله كلیه عملیات انجام گرفته در محیط كاری فتوشاپ و استفاده از ابزارهای مختلف (البته بجز ابزار بزرگ نمایی) را در خود ذخیره كرده و با پر شدن ظرفیت 20 تایی این پانل، به‌صورت خودكار از قسمت ابتدایی پانل تاریخچه حذف كرده و عملیات جدید را جایگزین آن می نماید به‌صورتی كه در هر لحظه امكان بازگشت تا 20 مرحله از آخرین عملیات انجام گرفته وجود خواهد داشت. این كار با فشار دكمه‌هايی از صفحه كلید به‌صورت پی در پی و یا كلیك روی نام هر عمل انجام گرفته در پانل تاریخچه امكان پذیر خواهد بود. 20 مرحله بازگشت در این پانل از قسمت Edit\Preferences\Performance‌ تا 1000 مرحله قابل افزایش می باشد كه البته این افزایش باعث اشغال فضا و به مرور كندی سیستم خواهد گردید. 
پانل History‌ كه از مجموعه پانل‌های سمت راست فتوشاپ بوده و از قسمت Menu\Window قابل فراخوانی و مشاهده می‌باشد به محض باز كردن یك تصویر یا پروژه در محیط فتوشاپ یك Snapshot‌ یا عكس فوری از پروژه گرفته و پس از آن تا 20 مرحله كلیه عملیات انجام گرفته در محیط كاری فتوشاپ و استفاده از ابزارهای مختلف (البته بجز ابزار بزرگ نمایی) را در خود ذخیره كرده و با پر شدن ظرفیت 20 تایی این پانل، به‌صورت خودكار از قسمت ابتدایی پانل تاریخچه حذف كرده و عملیات جدید را جایگزین آن می نماید به‌صورتی كه در هر لحظه امكان بازگشت تا 20 مرحله از آخرین عملیات انجام گرفته وجود خواهد داشت. این كار با فشار دكمه‌هايی از صفحه كلید به‌صورت پی در پی و یا كلیك روی نام هر عمل انجام گرفته در پانل تاریخچه امكان پذیر خواهد بود. 20 مرحله بازگشت در این پانل از قسمت Edit\Preferences\Performance‌ تا 1000 مرحله قابل افزایش می باشد كه البته این افزایش باعث اشغال فضا و به مرور كندی سیستم خواهد گردید. 
فتوشاپ یكي از اولین نرم‌افزارهایی بود كه در همان نگارش‌های نخست خود این امكان را به‌صورت یك پانل برای كاربران خود فراهم كرد و بتدریج با گسترش امكانات آن، قدرت این پانل را بیشتر و بیشتر كرد.
این هفته می‌خواهیم با پانل History‌ (تاریخچه عملیات انجام گرفته) در محیط فتوشاپ آشنا شده و روش‌های تنظیم و استفاده از آن را با هم بررسی نمايیم.
پانل History‌ كه از مجموعه پانل‌های سمت راست فتوشاپ بوده و از قسمت Menu\Window قابل فراخوانی و مشاهده می‌باشد به محض باز كردن یك تصویر یا پروژه در محیط فتوشاپ یك Snapshot‌ یا عكس فوری از پروژه گرفته و پس از آن تا 20 مرحله كلیه عملیات انجام گرفته در محیط كاری فتوشاپ و استفاده از ابزارهای مختلف (البته بجز ابزار بزرگ نمایی) را در خود ذخیره كرده و با پر شدن ظرفیت 20 تایی این پانل، به‌صورت خودكار از قسمت ابتدایی پانل تاریخچه حذف كرده و عملیات جدید را جایگزین آن می نماید به‌صورتی كه در هر لحظه امكان بازگشت تا 20 مرحله از آخرین عملیات انجام گرفته وجود خواهد داشت. این كار با فشار دكمه‌هايی از صفحه كلید به‌صورت پی در پی و یا كلیك روی نام هر عمل انجام گرفته در پانل تاریخچه امكان پذیر خواهد بود. 20 مرحله بازگشت در این پانل از قسمت Edit\Preferences\Performance‌ تا 1000 مرحله قابل افزایش می باشد كه البته این افزایش باعث اشغال فضا و به مرور كندی سیستم خواهد گردید. بجای افزایش این مقدار می توانیم از ویژگی پانل تاریخچه استفاده نمايیم.
با استفاده از این ویژگی یك عكس از وضعيت موجود پروژه گرفته شده و در قسمت بالایی پانل ذخیره می‌گردد كه با كلیك روی آن پروژه به‌صورت مستقیم به آن حالت بازگشته و می‌توانیم بدون ترس از تعداد مراحل نسبت به اعمال تغییرات در پروژه خود اقدام نمايیم. فقط لازمه استفاده صحیح از این ویژگی، گرفتن یك عکس قبل از اعمال تغییرات عمده در پروژه می باشد یعنی به محض این‌كه احساس كردیم پروژه در حد قابل قبولی پیشرفت داشته یا چنانچه بخواهیم تغییرات عمده‌ای در پروژه اعمال نمايیم بهتر است یك تصویر تهیه نمايیم تا بدون نگرانی امكان بازگشت و اصلاح پروژه وجود داشته باشد. علاوه بر پانل فتوشاپ ابزار بسیار جالبي را نیز جهت بازگشت به عقب ارائه نموده با این تفاوت كه با استفاده از پانل، كل پروژه به عقب برگشته و فرمان اعمال شده حذف می‌گردد. در صورتی كه به كمك ابزاري كه با ویژگی‌های یك قلم مو قابل استفاده است می‌توانیم تنها قسمت مورد نظر از پروژه را تا مرحله دلخواه به عقب بازگردانده و فرامین اعمال شده در آن قسمت‌ها را بی‌تاثیر نمايیم به این منظور در پانل سمت چپ فرمانی كه قصد داریم ابزار قلم موی تاریخچه تا آن مرحله اعمال شود كلیك می‌نمايیم تا علامت قلم مو در آن قسمت ظاهر شود و سپس با انتخاب ابزار و كلیك در قسمت‌های دلخواه تصویر، بازگشت در آن قسمت‌ها را به انجام مي‌رسانیم.
پانل History‌ كه از مجموعه پانل‌های سمت راست فتوشاپ بوده و از قسمت Menu\Window قابل فراخوانی و مشاهده می‌باشد به محض باز كردن یك تصویر یا پروژه در محیط فتوشاپ یك Snapshot‌ یا عكس فوری از پروژه گرفته و پس از آن تا 20 مرحله كلیه عملیات انجام گرفته در محیط كاری فتوشاپ و استفاده از ابزارهای مختلف (البته بجز ابزار بزرگ نمایی) را در خود ذخیره كرده و با پر شدن ظرفیت 20 تایی این پانل، به‌صورت خودكار از قسمت ابتدایی پانل تاریخچه حذف كرده و عملیات جدید را جایگزین آن می نماید به‌صورتی كه در هر لحظه امكان بازگشت تا 20 مرحله از آخرین عملیات انجام گرفته وجود خواهد داشت. این كار با فشار دكمه‌هايی از صفحه كلید به‌صورت پی در پی و یا كلیك روی نام هر عمل انجام گرفته در پانل تاریخچه امكان پذیر خواهد بود. 20 مرحله بازگشت در این پانل از قسمت Edit\Preferences\Performance‌ تا 1000 مرحله قابل افزایش می باشد كه البته این افزایش باعث اشغال فضا و به مرور كندی سیستم خواهد گردید. بجای افزایش این مقدار می توانیم از ویژگی پانل تاریخچه استفاده نمايیم.

با استفاده از این ویژگی یك عكس از وضعيت موجود پروژه گرفته شده و در قسمت بالایی پانل ذخیره می‌گردد كه با كلیك روی آن پروژه به‌صورت مستقیم به آن حالت بازگشته و می‌توانیم بدون ترس از تعداد مراحل نسبت به اعمال تغییرات در پروژه خود اقدام نمايیم. فقط لازمه استفاده صحیح از این ویژگی، گرفتن یك عکس قبل از اعمال تغییرات عمده در پروژه می باشد یعنی به محض این‌كه احساس كردیم پروژه در حد قابل قبولی پیشرفت داشته یا چنانچه بخواهیم تغییرات عمده‌ای در پروژه اعمال نمايیم بهتر است یك تصویر تهیه نمايیم تا بدون نگرانی امكان بازگشت و اصلاح پروژه وجود داشته باشد. علاوه بر پانل فتوشاپ ابزار بسیار جالبي را نیز جهت بازگشت به عقب ارائه نموده با این تفاوت كه با استفاده از پانل، كل پروژه به عقب برگشته و فرمان اعمال شده حذف می‌گردد. در صورتی كه به كمك ابزاري كه با ویژگی‌های یك قلم مو قابل استفاده است می‌توانیم تنها قسمت مورد نظر از پروژه را تا مرحله دلخواه به عقب بازگردانده و فرامین اعمال شده در آن قسمت‌ها را بی‌تاثیر نمايیم به این منظور در پانل سمت چپ فرمانی كه قصد داریم ابزار قلم موی تاریخچه تا آن مرحله اعمال شود كلیك می‌نمايیم تا علامت قلم مو در آن قسمت ظاهر شود و سپس با انتخاب ابزار و كلیك در قسمت‌های دلخواه تصویر، بازگشت در آن قسمت‌ها را به انجام مي‌رسانیم.